Idag har vi

Idag har vi varit till Anette och Max och hälsat på, lika trevligt som alltid :D
Idag har vi även åkt all kommunaltrafik som finns här i Stockholm (tror jag iaf). Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och sen buss, har jag missat något färdmedel?

Nu ska min underbara sambo gå till lokala och hämta mat, för min del blir de black & white!

Xo Xo


Kolla in frukten jag såg på Coop!!! Kan ni...

img_0453 (MMS)

Kolla in frukten jag såg på Coop!!! Kan ni lista ut vilken blandning av frukter de är?  Xo Xo


Tänk va sommartiden

Tänk va sommartiden kan göra!! Jag blir så glad när jag vaknar och klockan är sex halv sju! Underbart! Tycker att man borde ha sommartid hela tiden, varför ska vi pina oss och ha de mörkare under vinterhalvåret?! Dumt tycker jag.

Xo Xo


Jaha, då va

Jaha, då va ALLA räkningar betalda... Suck, pust och stön!!
Hur jobbigt de än är att se alla pengar bara komma in och sen borta igen, så är de grymt skönt att ha allt betalt. Nu vet man vad man har att röra sig med denna månad!


Vink vink :D

Xo Xo


Idag är de besök på

Idag är de besök på MVC som gäller och efter se ska vi hem till Dominica och Vincent, han blev ett år i söndags, tänk så tiden går fort!
De ska bli skönt att träffa barnmorskan idag, så hon får kolla mina värden, har haft så ont i huvudet den senaste tiden, kanske har de med järn brist att göra?!

Ha en underbar tisdag!

Xo Xo


Är de bara

Är de bara jag som inte fått hem deklarationen? Min sambo fick den redan förra måndagen och jag bara väntar och väntar!
Är lite nervös dock, vissa år har jag fått betala tillbaka. Tänk om de skulle ske iår?!! Fy, hemska tanke.
Förra åter blev de typ 20 kr plus, är de under hundra kronor plus och under hundra kronor minus så behöver man inte betala eller så får man inte tillbaka dom. 

Xo Xo


Jag måste bara

Jag måste bara fråga er alla läsare om ni såg förra veckans avsnitt av Uppdrag granskning? Andra våldtäkten heter de avsnittet, de finns på www.svtplay.se
Snälla se de avsnittet, vi måste göra något åt föräldrars beteende mot andra barn/ungdommar, en del utav svenska kyrkans präster, skolans personal och även andra ungdommars beteende mot andra ungdommar.

Någonting måste göras!!
Som sagt har du inte sett avsnittet så kolla gärna på de, och har du redan sett de och vet någonting man kan göra åt saken så gör de och låt mej veta! 

Har läst vissa satus uppdateringar bla på facebook där vissa personer tycker att man ska bränna ner staden där allt hände osv osv, men kom ihåg att  "VÅLD FÖDER VÅLD". Att försöka lösa vissa saker med att svara på samma sätt fast mot den andre inblandade är precis lika omoget!!

Xo Xo


God Morgon!!

God Morgon!!

Va härligt de är att ha missuppfattat saker, ibland iaf! Jag har lärt mej att "När våren kommer tar man FRAM grillen och när vintern kommer tar man TILLBAKA grillen" . Och ändå trodde jag att man skulle ta tillbaka klockan! Gissa om jag e glad!  

Xo Xo

Adina och Delia busar! Har haft en seg och...

img_0440 (MMS)

Adina och Delia busar! Har haft en seg och mycket skön dag, snart kommer min underbara hit! Delia ska bjuda på middag sen är de bara mys som gäller resten av kvällen!!  Xo Xo


God Morgon världen!! Har vaknat för en s...

God Morgon världen!! Har vaknat för en stund sen, Adina sov till sex idag till skillnad från alla andra dagar då hon vaknar fem och gärna innan. Kan ha att göra med att hon inte somnade först vid åtta igår kväll, sen slog mej tanken... Inatt blir de juh sommar tid, vilket innebär att får jag henne att sova till sex så blir de som att sova till enbart fem igen.. *suck* Är medveten om att "alla" föräldrar har/får samma problem! Skönt att de inte bara e jag :D Xo Xo


Nu är vi på tia Delias jobb, hon jobbar på...

img_0435 (MMS)

Nu är vi på tia Delias jobb, hon jobbar på ett dagis (montisori) Adina stormtrivs här!!  Snart bär de ner på stan för att inhandla till kvällens fredagsmys!!  Xo Xo


Sitter på och väntar på tåget som ska ta o...

img_0431 (MMS)

Sitter på och väntar på tåget som ska ta oss till Uppsala! Där ska vi först luncha med Ulrika, sen bär de av till Delias jobb och hälsa på, de ska bli så trevligt!!  Adina sover så gott i vagnen. Ha de så bra så länge  Xo Xo


Har inte mått

Har inte mått så bra denna vecka, har mått illa och haft en sån hemsk huvudvärk. Inte migrän utan bara en dunkande värk. Alvedo har inte hjälpt, plus att jag har varit sjuukt trött. Inte äns graviditets trött utan värre...
Nu ska jag sluta klaga!

I förrgår natt så sov Adina i sin säng hela natten. Helt galet de e första gången hon sovit helt själv så länge. Annars somnar hon där och sen mellan 00-02 vaknar hon till och då bär jag över henne av ren lathet från min sida. Jag orkar verkligen inte vakna till bara för att söva om henne, så då får hon ligga och sussa mellan oss ist!

De är galet hur man kan älska en sån liten tjej så de känns som att  jag ska spricka, heeelt sjukt underbart!
Och de sjukaste är att "snart" kommer de en till som jag ska älska lika mycket, hur nu de ska gå, men de går juh, de säger alla med fler än ett barn! :D


Äter riven ost, de e gott de! :D

Återkommer senare under dagen, önskar er alla en underbar fredag!

Xo Xo


Jag känner bebisen

Jag känner bebisen i magen! Så coolt! Jag är i vecka 16, så de är låångt kvar tills den är stor nog och redo att komma ut, men nu känner jag den lille krabaten!!

Xo Xo


Mobilbloggande!!

img_6807 (MMS)

Nu ska vi se hur detta går, tror jag har förstått mej på hur man mobilbloggar?!?!  Jag vore så nöjd isf, då kan jag juh uppdatera bloggen på ett helt annat sätt!


Här är gåstolen

Här är gåstolen!!





Hon är så nöjd, med den. Kan berätta för alla er som är kritiska mot gåstol, att hon sitter i den max 15 minuter sen tröttnar hon! Så va inte oroliga!

Xo Xo


Idag är de en fin

Idag är de en fin solig dag, de får bli en promenad till öppnaförskolan lite senare, härligt!

Här kommer de lite bilder från helgen:


Födelsedags kvinnan! Och min kära sambo i bakgrunden :D


Jennifer och Tobias


Moster Ulrika och Conny!


Tant Issa stickar, bara för stickandets skull! Adina älskade att leka med allt lego!


Mikko och Crusse ligger och slappar!


Adina, Johannes och Jasmin leker!

Tog många fler bilder med kameran va inställd på nån kontsig inställning så mer än hälften är dåliga, tyvärr.

Ha en bra dag så kommer de en bild på Adinas gåstol lite senare!

Xo Xo


Va dålig jag varit

Va dålig jag varit på att uppdatera bloggen under helgen. Men i lördags hade vi fullt upp ätt fira min mamma och äta tacos och igår (söndag) åkte vi iväg till Norrtälje. Har haft en super trevlig helg, de är så kul att träffa familj och släktigar. Även super trevligt igår att träffa góa vänner, vi va hem till Adinas gudfar Mikko och hans familj, vi åt massor med baugette, nästan hela dagen känndes de som :D
Har inte laddat upp bilderna på datorn än men de ska jag göra under dagen, så ni får se lite bilder!

Ha en underbart solig måndag!!

Xo Xo


Idag bär de av till

Idag bär de av till Uppsala! Ska bli så trevligt, vi ska fira min mamma som fyllde år igår. Får träffa släktingar! De ser jag fram emot!

Igår kom min sambo hem med en present till våran dotter, han har köpt en gå-stol, en jätte fin som både blinkar och spelar musik. Tror ni att vi har en nöjd dotter?! Hon har inte riktigt fattat själva funktionen med den än, men de kommer väl, hon är så nöjd bara att sitta där och leka! Ska ta bild och visa er senare!

Önskar er alla en underbar lördag!

Xo Xo


Att jag är gravid

Att jag är gravid har nog inte undgått någon som läser bloggen, jag gick just igenom lite äldre inlägg från när jag va i slut tampen med Adina i magen. Jag har så svårt att förtså att de kommer komma en liten bebis till ut ur mej, på ett eller ett annat sätt.
Tanken på att det är en bebis i magen, är så överväldigande! Häftigt, spännande och så otroligt coolt. Hur en bebis kan ligga i mej. Tänk så livet fungerar!

De är ett tag kvar till den ska komma ut, men jag tror de kommer gå ganska fort (hoppas de iaf) !

Xo Xo


Hurra Hurra Hurra

Hurra Hurra Hurra Hurraaaa för min mamma idag! Grattis mamma på din födelsedag! Önskar dej en underbar dag! Älskar dej, ses imorgon!



Xo Xo


Glömde

Glömde berätta att den lilla tjejen som föddes för 8 månader och 18 dagar sen idag väger 6690gram och är 70 cm lång!!
När hon föddes vägde hon 3250g och va 48 cm lång.


Här va hon tre dygn gammal!

Gick igenom bilderna från när hon föddes just för att få fram bilden, åhh vilka mixade kännslor, de va nostalgi och mycket "shit, jag ska snart gå igenom de där igen....!!!"

När folk sa till men förut att -"Tiden går så fort och bla bla bla", blev jag så irriterad på alla som tjatade, - Ja och?!". Men jag kan nu när man har egna barn konstera att ja gott folk: TIDEN BARA RUSAR IVÄG!! Ha ha ha!! Har man då kommit till en ny fas i livet?!

Xo Xo


Jag började gå

Jag började gå mot BVC igår, men så kom bussen, precis när jag va framme vid en hållplats, sa ja, jag hoppade på den! Ha ha ha, höjden av lathet! De började bra iaf!!

Idag ska jag plocka och städa lite här hemma, senare ska vi tvätta. Har sååå mycket tvätt, från helgen bland annat...*suck/yack*
Ska även hinna med att kolla på gårdagens Grey´s anatomy. Förut så kämpade jag för att hålla mej vaken till efter tio på kvällen, men nu för tiden så kämpar jag för att klara av att hålla men vaken till efter sju, illa va?!! Ha ha ha, känner mej som nån gammal kärring ibland (plus att jag har fått för mej att dom är vakna mer än vad jag är) Jag gör som jag gjort den senaste tiden skyller på att jag är gravid!

Ha en bra dag!

Xo Xo


Står i valet

Står i valet och kvalet...
Ska jag gå till BVC idag eller ska jag vara lat och ta bussen? De är grått och de snöar lite ute :S

Hmm, måste snart bestämma mej, ska jag gå måste jag gå vid tio, annars räcker de om jag tar bussen vid kvart i elva!


Hi hi hi

Xo Xo 


Idag ska vi

Idag ska vi till BVC, på en ganska sen 8 månaders kontroll och hon ska även få TBC sprutan. Skönt att vi hade ett inbokat besök så här tätt inpå helgen. Så vi får väga henne och se hur de står till med vikten.

Denna vecka slutar min sambo kl 14, vilket jag tycker är kanon. Han börjar dock kl 04.30 vilket han tycker är mindre roligt att behöva kliva upp mitt i natten. Jag är lite ego och tycker att de är underbart med sällskap på kvällen och även sällskap till middagen...!!

Min vän Anette fyller år idag! Grattis vännen!!


Har ingen bild på Anette så de fick bli en på söta Max ist!

Ha en bra onsdag! (Snart e de helg igen :D !!)

Xo Xo


Jag är så

Jag är så lyckligt lottad, jag har precis allt en människa kan önska sig!

En underbar man som älskar mej för den jag är, med alla mina fel och brister!
En perfekt liten dotter, som är frisk och kry!
Är gravid och jag har bestämt mej för att hur mycket jag än går upp så kommer denna graviditet att bli bra!
Har en mamma och syskon med respektive som är underbara!
Har underbara vänner, som ställer upp och bara finns här!
Har en underbar släkt som jag älskar och kommer överrens med!




Xo Xo


Idag ska vi

Idag ska vi ta oss ut, ut i de fina vår vädret! Har varit inne sen i fredags, så jag riktigt längtar tills senare idag!!
Planen va att gå till öppna förskolan, men de får vänta, hon är frisk men fortfarande lite hängig/svag. Men så mycket mer lik sig själv :D



Ha en bra dag!!

Xo Xo


Idag har

Idag har Adina kommit tillbaka till sig själv igen, någorlunda iaf! Så glad och lättad över att hon verkar må så bra, hon får behålla allt som hon ätit idag!

De här va för någon vecka sen, jag brukar plocka bort hundmaten från golvet när vi är i köket, men vattnet brukar jag låta vara kvar för hon gillar juh ändå inte vatten... :D


Mina tankar går till Iris, Mattias och speciellt lilla Engla som är på sjukhuset med dropp, hon har varit magsjuk sen i torsdags... Jag tänker på er och finns om ni behöver något! Jag hoppas verkligen att hon blir bättre snart!!

Xo Xo


Hon fick inte

Hon fick inte behålla frukosten igår, vilken innebar att hon inte fått i sig något/behålla något på över 36 timmar. Så vi åkte in igen (dom sa till oss att spyr hon mer så kom in så får vi kolla på henne).
Vi gav vår lealösa lilla dotter vätske ersättning igen och efter ett tag så hjälpte det, tack och lov. Hon var som ett nyfött litet barn, inga muskler alls. Som första barn är man nog lite extra nervös oxå.

Nu har hon fått i sig frukost igen, nu håller jag bara mina tummar att hon får behålla de! Så hon får bli sig själv igen!

Ha de så bra!

Xo Xo


De blev inge

De blev inge tjejmys i Uppsala för oss... :( 

Natten till lördagen började Adina kräkas, hon kräktes mängder, tänkte väl att hon ätit för mycket på kvällen så de va därför, men de fortsatte; hon kräktes säkert 6 ggr på natten. Sen sov hon till morgonen, va så klart jätte hungrig, gav henne gröt, den spydde hon upp i två omgångar sen sov hon, sen gröt igen och spydde. Hon hade även hög feber och hon hade inte kissat sen på kvällen.

Så vi ringer till sjukvårdsupplysningen, dom tycker att vi borde åka in med henne pga av att hon inte kissat. Så vi åker in till SÖS (södersjukhuset) väl där spyr hon igen (över sin pappas jacka) Nu är hon såå svag, de ser öven personalen, dom ger henne vätskeersättning som vi ska ge henne var femte minut. Wow va tiden går fort när man ska hålla koll på var femte minut! Hon fick behålla all vätska, hon bara sover och sover och sover... efter två timmar av ersättningen så vaknar hon till lite, pust, va skönt de va att se hennes fina blå ögon!
Hon somnar ganska fort igen. Vi fick träffa läkare, dom tog prover, allt såg bra ut så vi fick åka hem, men skulle de fortsätta så skulle vi komma in igen.

Hon är trött och slö idag, (så klart) hon har just ätit lite nu sover hon igen.

Jag håller er uppdaterade!

Hoppas ni håller er friska och krya!!

Xo Xo


Älskar dagar som denna!

Älskar dagar som denna! Har inga måsten alls, förutom att jag ska tvätta vid 16, sen är allt bara slappt och skönt :D 
Imorgon bär de av till Uppsala, är bjuden hem till Delia på en tjej dag, myspys! De va evigheter sen vi va hem till henne, de ska bli såå mysigt!

Nu ska jag återgå till att göra absolut INGET!! He he he!!

Ha en skön fredag!

Xo Xo


Igår va vi

Igår va vi till öppna förskolan! Jag gick till Liljeholmen, vi va på öf vid tolv sen vid tre tiden gick vi hela vägen hem också! De ni, stolt och trött va jag igår kväll, tröttare än vanligt! :D
Adina va så glad på öf hon gillar verkligen att krypa runt bland dom andra barnen, leka med "nya" leksaker! Ja, hon trivs verkligen där! Näste veka ska vi dit även på tisadagen, där är de för barn över 10 månader, får se om de kanske är roligare, än gruppen på onsdagar som är från 0-10 månader. Vi får se! Spännande och riktigt trevligt är de iaf, även för mej att få träffa massor med andra mammor och även en och en annan pappa! 

Ha nu en underbar dag! Carpe Diem!
 
Xo Xo


Känner att jag börjar bli

Känner att jag börjar bli lite bortskämd med detta underbara väder! Så underbart! Idag ska vi gå till Liljeholmen, byta lite kläder som Adina fick i lördags som va på tok för stora, sen ska vi till öppna förskolan. Så smidigt där, jag tar med mej min matlåda och värmer den där. Hur bra är inte de? Och fika kostar 10 kr.


"Lilla" linslusen! <3

Njut nu ordentligt av detta väder, för på fredag ska det snöa....

Xo Xo


Jag är en ganska

Jag är en ganska trogen tittare till programmet "vakna med the voice", de är nog riktat till yngre tittare/lyssnare men jag kollar ändå i brist på annat att glo på eller ha i bakgrunden på morgonen. Dom brukar ha rätt så roliga gäster, idag hade dom Fadde Darwich. Asså herregud säger jag bara, jag har letat runt efter klipp från själva inspelningen men jag hittar inte, hittade dock en bild på honom och hans kompis;


Bilden är lånad från thevoise.se

Kolla in hans ögonbryn, dom är rakade överifrån och underifrån. Han har så mycket botox i ansiktet så han kunde knappt skratta. Josefine Crafoord frågade honom -Varför är du så solbränd? - Jag har starka lysrör hemma, svarar han då... Ha ha ha ha!! Juste glöm inte att kolla in hans slickade sned bena... OMG!!!
Nu ska ha försöka sig på en karriär som komiker! Lycka till! 

Xo Xo 


Nu har vi varit

Nu har vi varit ute i vårsolen! Underbart underbart! I hela tre timmar va vi ute!

Adina älskade att gunga, hon skrattade för fullt!



Jag tror dock inte att vi har en sådan tur att vårens alla tecken är här för att stannna, utan jag tror de kommer komma in ett snö oväder till innan de blir riktigt vår. Men jag hoppas att jag har fel!  



Nu ska jag kolla på inspelningen av Svenska Hollywood fruar!

Xo Xo


Idag har jag vagnen

Idag har jag vagnen hemma, så nu finns ingen återvändå; Vi ska ut i solen! Grannen Stina ringde i morse  och frågade om vi ville följa med till parken, klart vi följer med! Vi ska ha termos med te och jag tar med kakan jag bakade igår! Mysigt värre!

Ha de så bra i dag! Får hoppas att de blir fina bilder idag, ska sätta Adina in gungan hade jag tänkt!


Princessan!!

Xo Xo


Ja, jag gav upp

Ja, jag gav upp ett tag idag. Dagen började med att jag va super taggad till att gå ut och röra på mej, men latheten tog över ganska snabbt. Jag bakade en kaka ist, fikade, åt lunch, städade lite mm. Men sen fick jag lite ångest, så jag klädde på mej och Adina och gick ner till källaren för att hämta vagnen, men där fanns ingen vagn, PANIK nån har snott vagnen... Men på vägen upp till lähenheten igen kommer jag på att vi aldrig tog ut den ur bilden igår kväll, tur i oturen! Så med vagnen i bilen och bilen på min sambos jobb blev de ingen utgång. Hon är på tok för tung för att gå runt med bärselen och jag återigen för lat för!
Så jag börjar fixa med middagen, med kycklig i ugnen, vattnet kokar för den färska pastan och möggelost såsen ska precis tillredas och värmas; ja då går strömmen...?! Är detta sant eller? Jag är hungrig, Adina är trött=riktigt gnällig. De fick bli en hämtburgare från lokala restaurangen!

Men nu är elen tillbaka! Så skönt! Tänk va handikappad man är utan el...

Ha en bra kväll!!

Xo Xo


Jag är så

Jag är så lat! Jag begriper inte riktitigt varför, kan juh inte skylla allt på graviditeten, eller?!!
Men jag måste verkligen passa på att gå ut i de fina vädret, verkligen måste. Regnar de imorgon kommer jag jag ångra mej så mycket.



Frysen är spännande!


Likaså kameran :D

Xo Xo


Fotograferingen

Fotograferingen gick hur bra som helst! Johan och IsaDora är så duktiga, tack så jätte mycket! Vi fick se bilderna redan igår, men de dröjer ett litet tag innan vi får hem dom och kan visa för er. Men den som vänrat på nått gott väntar aldrig för länge! :D

Jag måste få klaga lite över min Iphone, jag gillar den som mobil och dator. Men som kamera suger den så otroligt mycket, de blir så fruktansvärt dåliga bilder om man inte är i ett riktigt ljust rum/utomhus. Jag laddade upp bilderna på datorn igår (eller ja, min sambo hjälpte mej, har aldrig gjort de förut från just denna mobil) och vissa som ändå ser rätt ok ut på skärmen i mobilen blev jätte suddiga på datan. Iphone är juh inte känd för att ha satsat på kameran men nån mått får de juh va tycker jag. Jag har hört att dom lanserat nya Iphone i USA 4G med en 5 megapixels kamera! Den ni!!!








Här har min underbara sambo gjort sushi! Så gott med hemmagjort, de kan jag varmt rekomendera!

Nu ska jag ut och njuta av de vackra vädret så lägger jag upp fler mobilbilder senare!

Ha de så bra!

Xo Xo


Ikväll eller

Ikväll eller imorgon kommer jag lägga upp riktigt fina bilder! Idag ska vi på fotografering, min bror Johan älskar att fota, nu har han köpt en dunderkamera. Idag har don riggat upp en fotostudio i Uppsla, just idag är de gratis och man får även en cd skiva med bilderna på! Så ni som känner IsaDora eller Johan är välkommna att höra av sig till dom för att boka tid! Passa på! Jag har länkat till IsaDoras blogg här nere på länkar.

Bilder kommer som sagt senare!!

Ha en underbar söndag! Njut innan jobb eller skolan imorgon!

Xo Xo


Den senaste

Den senaste tiden har jag varit så otroligt trött på kvällarna, (beror med stor säkerhet på graviditeten) vi pratar att jag lägger mej gärna vid 20.00 på kvällarna. Men på helgen brukar jag försöka hålla ej vaken så jag kan kolla på Let´s Dance och Melodifestivalen, men de gick inte igår. Jag somande efter att första paret dansat igår. Tröttheten går väl över snart hoppas jag!

Idag ska vi träffa en familjevän, vi ska gå på ett köpcenter och handla lite och mest bara umgås, de ska verkligen bli jätte trevligt!

Ha en underbar lördag vad du än gör eller hittar på idag!

Xo Xo


Mommy´s

Mommy´s drama queen









Ha en underbar dag!

Xo Xo


Åh vilken skillnad

Åh vilken skillnad de är att vakna när himlen är blå och solen skiner istället för en grå dimmig dag. Underbart, idag blir de en långpromenad!

Ikväll ska jag prova mej på att att göra en moussaka, har googlat olika recept, de finns typ 20 olika sätt och ingredienser till en och samma rätt. Man blir juh lagomt förvirrad vill jag lova!
Är det någon som har nått tips/knep? Vore tacksam för de!

Ha en underbar solig fredag!!

Xo Xo


Jag bara måste

Jag bara måste dela med mej av detta!

Jag har en almenacka med nya ordsråk/citat varje vecka (MEMO), vissa är ganska bra och andra är lite underliga! Som tex;

*En fördel med att vänta barn är att man vet var man har dem, av Yvonne Lombard

* Små hönor ska inte försöka lägga stora ägg för då blir dom slarviga i ändan, av Fritiof Nilsson Piaten

*Halvgjort arbete är också arbete, av Gerhad Bendz

Den här står nu denna vecka: Det är inte alltid den som sitter vackrast som är renast i rumpan. De saknas namn på detta citat. Ha ha ha den ni! Fick mej att skratta iaf!

Xo Xo


Ja, jag får väl

Ja, jag får väl börja erkänna för mej själv att jag är gravid (även fysikt!!). De är väl på tiden! De syns juh till och med, de är helt galet jag är i v13 och de ser ut som jag är i vecka 20, om jag jämnför med förra året. Kan juh säga "när jag va gravid med Adina" men de va juh förra året!

Igår va jag på stan med min vän Anette och hennes skönhet till son Max, så mysigt! Jag har fått köpa hennes mammakläder (efter fyra barn är hon nu helt bombsäker på att hon inte vill ha fler :P) De va en löjlig summa pengar för så mycket fina kläder! Tack så jätte mycket!!! Jag är så nöjd, nu ska mina mjukisbyxor som jag levt i dom senaste sju åtta månaderna bort!


Där va jag i v 20 +3 med Adina, jag måste börja ta kort på magen igen nu! Jag undrar om inte magen är större än så redan....? Aja får skylla på att mina magmuskler är borta helt! Ha ha ha! Sei la vie :D

Ja, jag är en gravid mamma till en åttamånaders tjej! Den meningen är lite att smälta för min del, men sakta och säkert så börjar se alla fördelar med det ist för nackdelar! Nu får allt mitt gnäll vara slut!

Xo Xo


Här hemma är

Här hemma är tv´n på ofta, jag kolla inte så jätte mycket men den står på. Så fort de spelas någon musik, på reklamen eller nån annan gång då kollar jag på min lilla söta dotter då sitter hon där och diggar och dansar till musiken! Hur gulligt är inte de då?!


Busfröken!

Ha en underbar dag! Senare idag ska jag lägga in mina bilder från min Iphone, så då ska jag lägga upp massor med bilder!

Xo Xo


Igår kom

Igår kom tand nummer fyra och i morse hittade jag tand nummer fem! Inte konstigt att hon varit lite gnällig, stackarn, de måste juh klia så mycket.

Nu ska vi snart bege oss till stan för att träffa Anette och Max, de ska bli riktigt trevligt!

Xo Xo


Konstigt hur

Konstigt hur 9 månader kan gå så fort, de va nio månader sen jag slutade jobba. Vi va och hälsade på mitt jobb igår, de va så trevligt att träffa mina arbetskamrater!
Men de kändes som att de va igår som jag va där och jobbade, och de lär ta mer än ett år innan jag jobbar igen, herregud! De är ganska lång tid!

Ha en bra dag!

Xo Xo


Man ska aldrig

Man ska aldrig gå till affären för att handla när man är hungrig, tro mej jag vet! Här om dagen kom jag hem med något som tog mej tillbaka till min barndom uppe i Dalarna; kalaspuffar. Så otroligt gott och onyttigt! Ha ha ha! Jag längtar till frukosten i morgon bitti igen redan nu!



Ha de bäst!

Xo Xo


Ja, va säger man

Ja, vad säger man?! Tur i oturen...? Min sambo hämtade oss igår för att sen åka till mvc, vi va där vid kvart i tre. Vi väntade ett tag, jag la märke till att hennes namn inte stor på "Vi som arbetar idag" tavlan. Så efter ett tag så frågade vi om Annica va där, men hon är ledig idag, sa den andra barnmorskan. -Jaha, va syyynd, sa jag då! Yes tänktre jag, jag slipper!!! Men dom kollade upp när tiden är och de är redan nu på torsdag... suck.

Idag ska jag till mitt jobb och hälsa på! Ska bli riktigt trevligt!

Ha de så bra så länge!

Xo Xo


Jag blir galen

Jag blir verkligen galen på all snö. Jag älskar vintern, jag trivs i Sverige bland annat tack vare alla årsdtider, uppskattar alla fyra förmodligen lika mycket. Men nu har min dos av vinterna nått sitt. Jag kan tänka mej att ha slask i en vecka sen kan allt börja spricka upp, knopar på trädern, fåglarnas kvitter, mm. Vill börja använda vårjackan, ställa bort vinterskorna!
Jag vil ha VÅR!!!



Xo Xo


Idag ska jag gör

Idag ska jag göra något utav de absolut värsta jag vet och då menar jag allvar. Jag kommer grina, skaka och vara allmänt förstörd; jag ska ta blodprov. Jag vet, för vissa va de inte värre än så men jag vet oxå att jag delar denna fobi med många andra.
Tar jag inte blodprovet så kommer dom på förlossningen att behandla mej som HIV possitiv, vilket är något jag inte vill, de skulle blir så konstigt då. Dom ska även kolla vilken blodgrupp jag har, de kan konstigt nog ändras. Ska ta reda på med om det idag.

Wish me luck!




Ha en bra måndag!

Xo Xo


RSS 2.0