Gott Nytt År!!!!

Gott Nytt År önskar jag er alla läsare!!!

Hoppas att ni får en underbar kväll, jag hoppas att de nya året blir super bra, att de blir fullt med kärlek, värme och nya framgångar. Ja, all lycka helt enkelt önskar jag er!

Ta de lungt med spriten ikväll och vad ni än gör så; dont drink and drive!!!!

Ikväll har vi haft min sambos mamma här och min lillebror, vi har ätit jätte gott och bara haft de riktigt trevligt! Nu ska jag kramas med hunden som ärlivrädd för smällare och fyverkerier, stackars liten... När jag skulle gå ut med honom så tvär vände han och kutade in igen. Han bara ligger och skakar, tycker så synd om honom.

Ta hand om varandra och dej själv så klart!!

Xo Xo


God fortsättning

God fortsättning önskar jag er alla!! Hoppas alla ni som läser har haft en underbar vit jul! De har vi, de har varit så mysigt här uppe i Dalarna. Vi kom hit i måndags, har haft de super lugnt och skönt, precis som julen ska vara tycker jag. På julafton så åkte vi till min moster Helena och hennes familj för att fira själva julen. Massor med god mat fick vi. Adina fick så mycket paket, mycket kläder, böcker, leksaker mm. Jag och min underbara sambo fick massor med dollar till våran resa nu efter nyår. Jag längtar så tills New York. De ska bli så underbart att få komma dit.

Imorgon bär de av hem igen, får se om vädret tillåter oss att köra. Hoppas de inte blir allt för jobbigt att köra för min sambo, jag har juh inget körkort, tyvärr.

Juste höll på att glömma, vi hade bestämt att inte ge varandra några julklappar i år, vi ska juh till NY, så vi handlar där ist. Så i tisdags kom min sambo till mej med ett palet. Jey, jag har fått en iphone, jag är så tacksam och såå nöjd. Tack älskling!

Nu ska jag vara social här. Hoppas ni får en mysig kväll!! Bilder kommer imorgon eller på söndag när jag fått in dom på datan hemma.

Xo Xo


Oj vilken oväntad dag

Oj vilken oväntad dag de blev idag. De blev inget städa, packa. Min underbar vän Delia blev sjuk och va tvungen att åka till sjukhuset. Som tur är så gick allt jätte bra till slut ändå, vi åkte till Uppsala för att hålla henne sällskap och vara henne nära. När vi kom till ackis så hann vi bara vara där kanppt 30 minuter innan hon fick gå hem. Så vi har spenderat dagen hemma hos Delia. Super mysigt har vi haft! Nu har vi verkligen fiart alla advent med varandra, me like!! Är så otroligt glad över hur något som kunde ha gått riktigt illa ändå gick så bra till slut med henne.


Adina och tia Delia <3

Nu håller jag på att packa allt som ska med till Dalarna, de är inte lite vill jag lova. Ha ha ha ha alla kommer nog att höjja på ögonbrynen när de får se all våran packning!
Snart ska jag sluta packa och fixa och sen lägga mej så får jag fixa resten imorgon.

Ha de så bra så länge!

Xo Xo


Önskar er alla en glad fjärde advent!

Önskar er alla en glad fjärde advent!

Idag ska de fortsätta städas, ta reda på all ren tvätt, packa inför resan till underbara Dalarna, julhandla klappar... Va vad de mer nu då?! Nej de kanske inte va något mer! Får se vad mer de blir att fixa idag. Senare idag ska vi till Adinas farmor och äta middag, de ska bli trevligt!

Nej, nu ska jag ta mej i kragen och börja fixa här hemma!


Ni har nog fått se denna bilden förut, men en gång till skadar väl inte :D

Hoppas ni alla får en underbar dag! Nu är de inte långt kvar till jul, stressa inte för mkt nu!

Xo Xo


Ett till

Ett till onödigt inlägg!!

Jag håller på att tvätta, de e så mkt tvätt. När jag e klar så har jag tvättat sex st maskiner fulla med tvätt! Har även hunnit städa lite, jag har sovrummet och toaletten kvar.  I sovrummet måste jag rensa ut massor med kläder som inte används och som vi inte vill ha. (till Adina) Plus en massa andra saker som borde skickas ner till källaren, men där e de fullt med annat. Skulle egentligen behöva rensa i klädkammaren oxå. Men de kräver mycket ostörd tid, så de får verkligen vänta ett tag!

Vad gör ni en dag som denna?!

Nu är de back 2 work...

Ha de så super bra tills nästa gång!

Xo Xo


Dag före dan, före dan

Dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan! De ni!! :D Snart e de jul!!

Jag va till frissan igår och klippte av mej ca 7cm på längden, de är riktigt mycket för att vara jag, ska ni veta. Va super nervös när jag satt där i frissör stolen. Inte för hur de gick för min underbara sambo och Adina utan för hur håret skulle bli. Vet inte varför jag e så löjlig ang att klippa håret, men så är de iaf. Men jag e nöjd, de är ganska kort men fint blev de! Kan juh tillägga att jag inte klippt mej på ca 7 månader, de e ganska illa!

För min sambo och dottern hade de så klart gått jätte bra, jag hade inga tvivel alls på något annat! Skönt att kunna vara ifrån en liten stund, tycker jag.
Idag blir de att tvätta och städa, varje gång jag tvättta så lovar jag mej själv att tvätta oftare så de inte är så otroligt mycket tvätt. Men de blir aldrig så, så nu har jag en stor hög med massor med tvätt. Men de är så skönt när de är tvättat och rent hemma. Vill ha de så fint och städat som möjligt innan vi åker till dalarna. Så man kan komma hem och bara slappa och inte behöva stressa över städandet!

Nej, nog skrivet i detta onödiga inlägg! Kanske skriver lite senare igen. Ha de super bra tills nästa gång!

Xo Xo


Vi va in

Vi va in till vårdcentralen igår och doktorn fick lyssna på Adinas lungor, hjärta, kollade öronen och halsen. Dom tog även sänkan. Allt såg bra ut, skönt att få de bekräftat!
Idag så mår jag nog lite bätte än igår iaf. De glädjer mej. Om allt går som de ska idag, så ska jag klippa mej i eftermiddag, medans min sambo har Adina! De ser jag fram emot!

Nu tror jag att min kära dotter ska få sova lite! Ha en underbar dag så länge och en underbar fredags kväll!!

Xo Xo


Vet jag jag är gnällig

Vet att jag är gnällig och tjatig, men. Fy för att vara sjuk. Jag har knaprat alvdon idag och känner mej ändå sjuk, febrig, snorig och ont i halsen. Stackars mej!! :D

Adina är förkyld/sjuk igen, stackars henne. Undrar om vi smittar varandra. Min kära sambo mår heller inte bra. Men han kämpar sig igenom arbetsdagarna iaf, de tycker jag är tappert om något!

Ska snart ringa till vårdcentralen för att få kolla upp Adina, hellre vara på säkra sidan än den osäkra. För hon har varit dålig fram och tillbaka i en vecka nu, (hoppas att de bara är tänderna men som sagt den säkra sidan!!)

Ha en bra kväll!!

Xo Xo


Är hemma och är

Är hemma och är fortfarande sjuk, stackars mej. Hoppas verkligen jag blir bättre snart. De e verkligen inge kul att vara sjuk.
Men tack och lov så är vädret de bästa av allt. Snön bara öser ner här utanför lägenheten! And I love it! De verkar som att de kanske håller i sig till jul, de vore underbart! Då blir Adinas första jul en riktigt vit jul!!!

Ha en mysig dag och njut av vädret, även fast ni kanske gör som jag bara stannar inne!!

Xo Xo 


Jag är sjuk

Jag är sjuk och inte bara i huvudet utan i kroppen oxå. Hade feber i morse, va helt slut i kroppen, sov en sväng med Adina på morgonen sen igen mitt på dan, då sov jag säkert en timme, så skönt att kunna sova med henne. Hon är ganska pigg och kry nu, lite rinnig näsa bara men sen så är de inget mer. Så skönt. Hade nog inte klarat av att ta hand om henne om hon va gnällig och febrig idag...

Vilket underbart väder vi har här i Stockholm, de är så mycket snö ute. Jag älskar de! De har inte varit så kallt idag men imorgon ska de tycligen bli kallare. De betyder att snön får stanna ett tag till iaf!

Va ut till affären idag, då blev de premiär åket i sitt delen och första gången Adina såg snö! De gick jätte bra, hon brydde sig inte alls om snön (vilket jag inte räknat med heller, hon är för liten) Men hon är så söt, hon ser så liten ut i vagnen nu.




Nu ska vi kolla på Bridget Jones dagbok! Den är så bra, pinsam men bra!

Ha en mysig kväll!

Xo Xo


Jaaa!!!

Jaaa!!! De snöar och de är massor med snö på marken! Åhh, va underbart. Jag älskar vintern när de är snö och kallt, snön får dagen att lysa upp lite extra! Äntligen kan man kanske få sig lite jul känsla innan självaste julafton som är om en vecka och en dag.

God snödag på er allihopa (ni som har snö iaf)! Njut av denna underbara vita dag!

Xo Xo


Här kommer

Här kommer fortsättningen på helgens trevligheter!


:D


Ha ha ha!!


Mina sötnosar!


En stor ny napp!


Sitter så nöjd i Ann´s knä!!

Så nu har ni fått se våran fina helg vi haft! Nu ska jag försöka göra någon nytta här hemma, ska städa lite, ska även kolla om om de finns tid i tvättstuga, vi är bara tre i våran familj men de känns ibland som att vi är över fem stycken när man kollar in våran tvätthög varje vecka! 

 Xo Xo


Lucia helgen

Lucia helgenhar varit sååå mysig! I lördags som Delia hit, alltid lika mysigt att ha henne häroch igår kom min sambo´s arbetskamart hit och även hans mamma. Bjöd på lite julmat! Jag brukar aldrig äta julmat innan själva jul, men detta år har jag ätit så otroligt mycket jul mat. Så nu tänker jag inte äta nått mer som påminner mej om julmaten innan den 24:de!

Adina har varit sjuk,hon har haft feber, varit snorig och hostig. Nu är hon mycket bättre men ändå inte helt frisk. Stackars liten.

Här kommer de lite bilder från helgen som varit:


De kliar i munnen....


Busar med tia Delia!!


Pillar på föttena och glor på tv... :D


Vill kika på mej som är bakom kameran! Honär juh såå fin min dotter!


Hon har mat i näsan, men där får ni se hennes tänder iaf!! :P

Oj nu vaknade Adina, jag fortsätter lägga ut bilder lite senare!!

Ha de så jättebra så länge!

Xo Xo


Har blivit lite

Har blivit lite dålig på att uppdatera bloggen. Ibland så orkar jag bara inte skriva eller ladda upp bilder.
Men nu har jag överfört bilder till datan så ni får se lite!

Helgen va helt underbar! I måndags gjorde vi inget speciellt, i tisdags va jag hem till Anette och hennes söta son Max, super trevligt hade vi! Sen på kvällen kom min sambos mamma hit och hälsade på och åt middag med oss. Igår umgicks jag med grannen Stina och hennes son Frans. Idag har Dominika varit här med gullungen Vincent!

Imorgon ska jag fixa lite saker sen bara ta de lungt och skönt.

Här kommer de lite bilder!!!


Hemma hos Max


Busfrö´t Max :D


Vincent och Adina (kolla in hans frilla :D så söt)



Min lilla sötnos!!


Allt som går att tugga på är roligt (de får gärna låta om de oxå!!!)

Nu ska jag underhålla min underbara dotter som ä super förkyld. Stackars liten, tycker så synd om henne när hon är snorig. De är juh inte lätt att inte kunna snyta sig, de ska jag tänka på när jag e förkyld och gnällig!!

Ha en mysig kväll!!

Xo Xo


En riktigt mysig

En riktigt mysig lördag har vi haft idag, mamma kom hit vid lunch. Så vi har bara varit här hemma och haft de mysigt! De är så trevligt med besök! Johan kom hit vid åtta tiden, så imorgon bär de av till Uppsala, först på frukost hos Willind´s och sen blir de andra advents mys hos underbara Delia! De tycker jag ska bli mysigt, vi hade första advents mys förra helgen. Så nästa borde vi nästan oxå ha, tycker jag. Traditioner vill jag skapa för Adina(för oss med så klart och just denna gillar jag, jag älskar verkligen julen), tänk så mysigt att varje år få fira advent med tia Delia!

Här kommer de lite bilder från idag!


Sitter på pappas axlar!


Mormor sjunger ´imse vimse spindel´, de va spännande!


Försöker härma mormor´s rörelser!!! Gillar tuppkammen!!

Nu ska jag sappa igenom alla kanaler, de e så otroligt många. Runt 70st. Har alla canal+, tv1000 osv. Är så nöjd!

Hoppas att ni alla får en underbar kväll och ensuper mysig andra advent imorgon! De ska vi ha!

Xo Xo


Nu har jag tvättat

Nu har jag tvättat, städat lite och lagat mat. Nu sitter jag och mummsar i mej pepparkakor med mögelost och sylt på och tro de eller ej men jag dricker även glögg. Mums! En riktigt mysig fredags kväll har vi här hemma!

Imorse fick jag sovmorgon, så otroligt skönt. Att bara få ligga kvar, få somna om, att bara få vara! Underbart måste jag få säga. Tack älskling!

Idag va vi till bvc för fem månaders vaccination, de gick jätte bra. Hon grinade super mycket men efter lite kramar och kärlek så blev de bättre! När kom hem så blev hon rödrosig och lite gnällig så då fick hon en alvedon och nu ligger hon och sussar så sött!
Nu väger hon 6210g och är 64 cm läng. Stora tjejen, hon är juh ingen bebis längre utan nu är hon juh ett barn! Så härlig de är att se henne utvecklas och se alla hennes framsteg som hon gör varje dag. De är verkligen helt underbart att ha barn (för de mesta iaf :P)

Ha en mysig fredags kväll och alla ni som möjligen tar sig en öl, får gärna ta en för mej med :D

Xo Xo


Adina

Här kommer en bild från idag på Adina, dock ingen bild på henner två tänder. När jag har försökt öppna munner genom att dra ner hennes undeläpp så tar hon verkligen i för att inte ge med sig. Enivs liten fröken!




Tycker denna bild är så söt, hon ser så stor ut! (vilket hon är nu, men vissa bilder får en att inse hur mycket hon växer)

Xo Xo


Nu har vi äntligen

Nu har vi äntligen fått kanaler!! Är så otroligt glad, jag tror de är 66st kanaler. Nästan så man inte orkar sappa igenom alla :D De är så kul! Den kanalen jag är mest nöjd med är nog Disney chanel, hi hi. Jag älskar gammla barnprogram från när jag va liten.
Tack Com Hem!

Imorgon ska jag få ha sovmorgon, ska bli så underbart skönt! Sen kl 14 ska Adina till bvc för att få sin fem månaders vaccination, hoppas de går bra! Ni får  gärna hålla tummarna.

Snart är de jul, ser så mycket fram emot att få åka till min släktingar i undebara Dalarna, jag älskar Dalarna. Jag skulle inte vilja bo där men att fira julen och få åka dit sammartid för att hälsa på alla fina när och kära är så mysigt!
Har inte köpt någon julklapp alls än, men detta år är de inte så många vi ska handla till, de blir mina bröder med respektive, mamma, mormor och min sambos mamma. De blir så dyrt om man ska köpa till alla, så de får bli så tyvärr. Adina kommer ska vi handla till i USA och även till oss själva. Längtar så till våran semester i saterna!

Nu ska jag forsätta sappa!

Ha en bra kväll! Ska lägga in bilder så ni får se min underbara dotter snart!

Xo Xo


Jag vet inte

Jag vet inte varför, men igår av nån anledning(vi pratade nog om tänder) så stoppade jag in mitt finger i Adinas mun och va hittade jag där i underkäken?? Jo, två tänder som just trängt sig ut!! Så häftigt, tänk va min lilla flicka börjar bli stor! Inte kontsigt att hon sov dåligt natten till igår. Jag har försökt tagit bilder, men de är inte de lättaste, bixten blir konstig plus att när jag försöker få henne att gapa så biter hon ihop och gaddarna e ganska vassa vill jag lova!

Ha en bra dag min underbara läsare!

Bilder på stummparna kommer kanske under dagen!

Xo Xo


RSS 2.0