Idag är de

Idag är de valborgsmässoafton! Underbar dag om ni frågar mej, är man från Uppsala så kan man nog inget annat säga att Uppsala is the place to be on valborg! Så ni som har en obokad dag, ta er till Uppsala!
Hade jag inte varit gravid och då menas alkoholfri så hade jag börjat om nån timme med festandet, ner på stan för att kolla forsränningen, träffa folk, sen hem för att vila sig ett tag sen grilla, men sen är de dax att ta sig till kasen! Alla är glada!



Kasen i Gamla Uppsala förra året!


Drinken jag drömmer om så länge!!

Men ta de nu lungt idag, låt de inte bli fyllecell och tänk på att gå full på stan kan orsaka att polisen har rätt att dra in ditt körkort, de ni!! Och va rädd om varandra, ta hand om varandra!

Xo Xo


Vilken underbar

Vilken underbar dag de varit idag! En så grå och regning morgon sen så spricker de upp och blir hur skönt som helst! Kollade just på vädret på fyran, där han började med att be om ursäkt för att dom sagt fel igår och i morse, de blev visst varmare än vi trott, men de kanske inte gör någon!! Ha ha ha! De va juh lite roligt tyckte jag!

Nu är balkongen klar, de som fattas är bara mina blommor (ja, gu va hon tjatar om sina blommor!!) de blev jätte fint där ute! Tack älskling!



Xo Xo


Oj, hur kunde

Oj, hur kunde jag glömma; att ha halsbränna av typ allt man stoppar i sig är oxå en underbar sida av graviditetens baksida!! Ha ha ha!! Efter en kopp kaffe kom jag på de :D  Ha ha ha ha!!

Xo Xo


Måste bara skriva

Måste bara skriva av mej lite, ang att vara gravid!!
 
När jag va yngre (innan jag själv blev gravid) och pratade med folk om deras graviditet, så de jag kommer ihåg att dom sa va att allt va underbart, vackert och skönt mm. Man gick runt i nio månader på rosa små moln, allt va underbart. Så när jag blev gravid med Adina gick jag runt här hemma och på jobbet, ja, vart jag än var och väntade på dessa underbara rosa moln att sväva runt på (hur nu de skulle kännas vette sjutton, men bra iaf!)
Men de kom inga moln att sväva på. De kom kilon efter kilon, finnar efter finnar. Jag började anväda stödstrumpor redan i vecka 14 med Adina (eller ska jag säga förra året?!!).
Och nu när jag e gravid igen så tro de eller ej, jag har hunnit från bara förra året att förträngt vissa saker. Som tex, den oändliga tröttheten, värkade fogar, blödanade tandkött, alla dessa hormoner som nästan tar över kroppen/sinnet. Tänk dej en jobbig PMS, och dubblera den minst 2 ggr!!!
Gravididteten med Adina så gick jag upp mer än 30kg, jag menar hallå... 30 kg, fattar ni hur mycket de är?? Och på inskrivningen till denna graviditet skrevs jag in med 12 kg plus, herregud.... Okey, man ska inte räkna alla dessa kilon, så denna graviditet ska jag verkligen försöka att inte tänka kilon och omkrets. Utan bara njuta av att vara en uppsvullen, vätskefylld gravid tjej!

Nu ska jag inte vara allt för negativ, de är mysigt oxå, tro de eller ej efter detta inlägg!! Ha ha ha ha! Men när jag kollar på bilder från Adinas tid i magen så ser de ganska fint ut!
Att känna lillman i magen ger mej ett stort leende på läpparna. Tanken på att få ett till barn att älska gör mej varm i hjärtat! Och nervös såklart, men de går jag inte in på nu!
Adina har verkligen förgyllt vårat liv till max, hon är de vackratse jag lagt mina ögon på. Hon har fört mej och min sambo så mycket närmare varandra! 
Hon ger oss så många skratt varje dag!

Alla ni som läst detta inlägg mej en super negativ syn, läs om de och då med glimten i ögat! Jag gnäller klagar med glimten i ögat, kom ihåg de ni kritiker där ute :D !!! Att bli gravid igen va mitt/vårat val, jag ser verkligen fram emot denna lilla pojkes ankomst!!

Nu ska jag ta och njuta av detta underbart mysiga regn väder!
(Så länga jag får sitta inne när de är så här så njuter jag mycket av regnat som slår mot fönstert!!)

Ha nu en bra dag gott folk!

Xo Xo


Jag gillar verkligen denna bild, en bild s...

img_0728 (MMS)

Jag gillar verkligen denna bild, en bild säger mer än tusen ord!!! :D (de är Adina och Max från vårat besök igår!!) Xo Xo


Hade en jätte

Hade en jätte trevlig dag igår hemma hos Anette! Tack!
När vi kom hem så höll min sambo på att fixa på balkongen, han hade köpt trallplattor(heter de så?) som han la ut, han sågade, fixade och trixade. De fattades några plattor (trotts att man alltid köper extra tror man) så de blir att fixa de sista idag! Nu är de "mina" efterlängtade blommor som fattas sen är de klart där ute, jag precis vad jag vill ha...!

Idag ska vi hem till Dominika och Vincent, de ska bli trevligt. Hoppas vädret håller i sig så man kan vara ute en sväng i de vackra vädret! 

Ha de så bra så länge! 

Xo Xo 


"Vi ska

"Vi ska faktiskt ut idag mitt lilla fejs och jag.." Ha ha ha, den låten va länge sen jag hörde! Men vi ska faktiskt ut idag min lilla dotter, stora magen och jag! Vi ska till Anette och Max i Tumba de va ett tag sen nu, de ska bli jätte trevligt(som alltid!!).
De blev grillat igår, de är juh såå gott! Att man inte gör som vissa som faktiskt grillar även på vintern. Mina gamla grannar i Storvreta brukade ställa sig i lä i snöstormen och grilla sitt kött. Hade en annan granne som på sommaren för att få igång glöden använde sin mammas hårfön! Ha ha ha, tror ni såg roligt ut eller?!!

Nu ska vi sätta fart här och göra oss iordning för dagens äventyr!

Ha en bra dag!

Xo Xo


Jag tänkte

Jag tänkte uppdatera sidorna/bloggarna jag länkar till, för vissa finns inte längre. Men jag skulle vilja veta om just du vill stå på listan? Hör gärna av dej isf så fixar jag in rätt bloggadress!

Xo Xo


Vilken underbar

Vilken underbar dag, solen skiner och himlen är klart ljusblå och molnfri!! Just nu sover lillfröken, men när vi ätit lunch så ska vi ut och njuta av vädret! Får se om de blir på en filt här på gården eller om vi går till en lekpark, de som sagt återstår att se.
Min sambo är på kurs idag, vilken innebär att han inte är hemma först runt fem (annars är detta hans tidiga vecka, då brukar han komma hem redan vid 14 tiden) men jag skulle gärna vilja grilla idag ändå. Tänk så gott med en mör köttbit, grönsaksallad och kanske en potatis sallad?! Mums, säger jag bara. Håller detta väder i sig så blir de grillning på menyn ikväll, annars blir de kycklingklubba i ugnen med ris och bea så klart!



Idag blir våran princessa 10 månader!
Detta kort är taget när hon är tre månader, så fiin <3


Ha nu en underbar dag och njut ni som kan av vädret!


Xo Xo


Kolla va fina skor Adina fick av sin farmo...

img_0700 (MMS)

Kolla va fina skor Adina fick av sin farmor, som varit i New York i tre veckor! Hon har fått såå mycket fina kläder oxå, de är inte bara hon som fått kläder utan även grabben i magen, som släkten i NY valt att kalla "anonym" än så länge! Så mycket fint! Tack så mycket! Xo Xo


Underbara söndag!

Underbara söndag! Igår va jag lite avis på alla som kunde ta sig ett glas lr två ja mer än så i vissa fall.. ! Men idag ska ni veta är jag riktigt riktigt glad över att vara nykter!
Idag är de loppis i Skärholmen, funderar strarkt på att åka dit en sväng! Har en vän som ska stå där och sälja, de är en bra anledning att åka tycker jag!
Hmm, får se hur de blir...


Jag gillar denna bild, hon ser så koncentrerad ut! :D

Ha en underbart varm och skön söndag! (de ska jag!!:P)

Xo Xo


De blev inga blommor från plantagen igår, ...

img_0646 (MMS)

De blev inga blommor från plantagen igår, dom jag ville ha har inte börjat blomma än pga årets hårda vinter, allt är försenat minst 4 veckor, sa hon personalen därviPp eftermiddagen hade vi lite folk över på grillning! Såå gott och trevligt, senare på kvällen kom Delia och Rosa hit! Mycket trevligt! Xo Xo


Passade på att köpa en ny mössa till lillf...

img_0697 (MMS)

Passade på att köpa en ny mössa till lillfröken! Va tycks??  Xo Xo


Iris och Engla tog sig tid att komma hit f...

img_0696 (MMS)

Iris och Engla tog sig tid att komma hit för att hälsa på! Vi har haft en jätte mysig dag, ätit glass bland annat :D XoXo


De här åt jag!! Mums, kan verkligen rekome...

img_0693 (MMS)

De här åt jag!! Mums, kan verkligen rekomendera detta glass ställe, har ni vägarna förbi Sthlm så ta er till gamla stan och ät på ben & jerry's!! Xo Xo


Nu är vi

Nu är vi hemma igen, tågresan gick jätte bra!
Har just ätit middag, idag fick de blir korvståganoff med ris, enkel och mycket god husmanskost!

Vi har haft de underbart i Smedjebacken, umgåtts med nära och kära, ätit gott, pratat en massa och haft de mysigt! Men tänk så skönt de är att komma hem igen; "Borta bra med hemma bäst", så enkelt är de!
Min sambo jobbar kväll denna vecka, så vid åtta tiden ikväll dyker han in, jag läängtar så!

Imorgon är de fredag igen, det är något magiskt med fredagar även fast jag inte jobbar. Fredagar är en glädjens dag, en början på två dagars ledighet (för många, inte alla)! Om vädret tillåter ska vi fixa med balkongen, kollade på "Förkväll" på tv4 lite tidigare där dom pratade om olika sorters blommor som man kan plantera, så nu har jag en idé. Men har ni några förslag/tips? Vore tacksam isf, är såå dålig på blommor, jag har intresset men aldrig riktigt behövt eller haft användning för ute blommor tidigare.

Ha nu en riktigt mysig kväll!

Xo Xo


Just nu sitter vi på tåget, vi står stilla...

img_0687 (MMS)

Just nu sitter vi på tåget, vi står stilla i Sala. Adina står och tittar ut genom fönstret och är riktigt lycklig!! Hon är juh så rolig, med jämna mellanrum kollar hon bak på mej och stor leer!! Xo Xo


God morgon! Sitter nere i köket och dricke...

img_0672 (MMS)

God morgon! Sitter nere i köket och dricker kaffe, lite senare åker vi till Borlänge för att kolla runt lite på kupolen! Sen vid ett tiden tuffar tåget hem igen, så vi borde vara hemma vid fyra tiden, de är en lagom tid att komma hem!  Ha en bra dag! Xo Xo


Min söta underbara kusin Jennie och Adina ...

img_0670 (MMS)

Min söta underbara kusin Jennie och Adina sitter och busar i soffan!!   Snart kommer min andra moster och min kusin Albin hit för att träffas och umgås lite!  Tänk att de snöar igen och kallt är de, jag som bara har vårjacka me!  Xo Xo


Så här bekvämt satt Adina i stolen i morse...

img_0665 (MMS)

Så här bekvämt satt Adina i stolen i morse vid frukosten! Samtidigt som hon busar och charmar Conny!! Vi har de mysigt här uppe Dalarna, men imorgon bär de av hem igen. Saknar sambon och hunden! Idag blir de en lugn och skön dag, de kan behövas ibland!  Ha en mysig dag! Xo Xo


Just nu är vi hemma hos min kusin Fredrik ...

img_0656 (MMS)

Just nu är vi hemma hos min kusin Fredrik i hans jätte fina lägenhet i Leksand! Har precis ätit vattenmelon, så gott!  Vi har de så super trevligt här!  Xo Xo


Jag fick ett ryck för ca tre timmar sen, ...

Jag fick ett ryck för ca tre timmar sen, så nu sitter jag och Adina på tåget mot Smedjebacken! Vi ska hälsa på min moster och hennes man som inte kom iväg som planerat till Spanien! Plus min kusin Jennie och min mormor som är dör och hälsar på, detta ska bli trevligt! Vilken impuls grej va?! Saknar dock min underbara redan! Tur de finns mms och knocking (video samtal via iphonen)!! Xo Xo


Nu förstår jag

Nu förstår jag varför IKEA har varnings klistermärken på vissa utav förvaringslådorna som går att köpa hos dom. När vi köpte lådorna och såg varningen så tänkte jag :"vem f*n fattar inte att man inte får ha barn i dessa lådor?!?"


Adina älskar iaf sin leksaks låda :D


:D

Idag är de som ni kanske vet måndag, jag har verkligen ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Vi får se vad som händer, de kanske blir nån promenad iaf! Skulle behöva gå ner till Liljeholmenoch byta en tröja, men som sagt vi får se!
Förslag någon?

Xo Xo


Idag har vi varit på

Idag har vi varit på dop i Rimbo! Lilla Emma döptes, de är min sambos barndomskompis och hans festmö´s dotter! Hon är såå otroligt söt! De va ett jätte fint dop och de va riktigt trevligt!


Emma och Adina hälsar fint på varandra innan cermonin


Pappa, mamma och Emma


I kyrkan


Adina


Märta


Fikabordet, dom har gjort alla fina och mycket goda tårtor själv!

Tack för idag!

Xo Xo


Livet som mamma är

Livet som mamma är verkligen underbart (inte alltid med för de mesta!)
När jag tänker igenom dom två sista åren i mitt liv så är de som natt och dag, verkligen natt och dag. En hel omvändning.
Från att ha bott hemma hos min mamma och syskon i en liten ort norr om Uppsala till att bo med en man i Stockholm!
Från att ha hyrt ett rum, till att äga våran egena lägenhet!
Från att ha druckit alkohol näst intill varje dag till att inte druckit på evigheter!!
Från att ha mycket folk kompisar/vänner runt om kring mej till att ha bara några enstaka vänner och så klart familjemedlemmar runt omkring mej!
Från att ha kunnat gå in i en affär och köpt de jag vill till mej själv och min någorlunda samal kropp utan att behöva tänka på varesig pris eller storlek, till att gå runt i mamma kläder!
Från att vara enbarnsmamma till att ganska snart vara tvåbarnsmamma!

Jag är så tacksam för allt detta och mycket mer (såklart)!

Jag är tacksam för alla dessa förändringar, dom alla har verkligen gjort mej och mitt liv så otroligt mycket rikare på kärlek och mening!

Jag älskar verkligen mitt liv och dom jag har runt omkring mej!!

Ha nu en underbar söndag!!

Xo Xo



Adina äter yoghurt, hur mycket hon går i s...

img_0587 (MMS)

Adina äter yoghurt, hur mycket hon går i sig är en bra fråga!! Men hon lyckas tömma skålen varje gång iaf!! Ha ha ha! Kladd kladd!!  Xo Xo


Idag har vi en

Idag har vi en städdag, min sambo och hans vän städar ur/resnar ut vårat förråd. Sen ska vi till IKEA och handla med förvarings lådor osv. Så nu ska de bli ordning och reda, skulle gärna ha fixat bakongen idag oxå, men golvet där behöver verkligen skuras och de får man göra på föreningens vårstädar dag! Så jag väntar ett tag till iaf. Ser fram emot att plantera blommor och få de fint där ute!

Ha en bra lördag!

Xo Xo


Hur ser erat

Hur ser erat kylskåp ut? Är den full med massor av magneter, "kom ihåg" lappar, teckningar, vykort, fotografier mm. (vilket jag kan tyckaär charmigt, till måtta :D) Eller är de ett naken syn?
Vårat kylsåp är naket sen vi började renovera, då bytte vi ut de gammla vita mot ett lite rundat stålfritt kylskåp. Men igår så satte jag upp två utav ultraljudsbilderna mitt på kylskåpet, jag reagerar lika irriterat varje gång jag snabbt tittar dit innan jag inser att de inte är fläckar (som de mycket lätt blir på just stålfritt) utan de är våran son! Då kommer leendet och lyckan!

Xo Xo


Här är magen, jag är gravid i vecka 19! De...

img_0569 (MMS)

Här är magen, jag är gravid i vecka 19! De går (som alla säger som har fler än ett barn....) mycket fortare att få magen nu än första gången.  De är full rulle där inne i magen, han är inte så stor än men jag känner honom ofta! Han är ca 15-18 cm lång, på UL såg vi alla fingrar!   Xo Xo


Middagen är serverad! Obesrvera att denna ...

img_0573 (MMS)

Middagen är serverad! Obesrvera att denna portion är inte min :D Även Adina gillade maten!  Xo Xo


Klockan är bara

Klockan är bara halv två på förmiddagen och ändå står dagens middag i ungnen och på spisen! Idag blir de köttfärslimpa, koktpotatis, ärtor, brunsås och lingonslylt! Mums, säger jag bara!

Xo Xo


Solen bestämde sig för att kika fram, så v...

img_0559 (MMS)

Solen bestämde sig för att kika fram, så vi skyndade oss ut! Hittade en lekpark där lilla fröken trivdes!! Att gunga var jätte roligt!! Xo Xo


Jag är verkligen en

Jag är verkligen en mycket lycklig människa! Jag tror att jag verkligen börjat förstå att snart (beror på hur man ser på ordet snart) ska vi bli en familj med två barn. Att jag verkligen är gravid med mitt andra barn, de känns så overkligt.
Nu ska jag försäka sluta tjata om de, jag lovar! Jag vill tacka er alla som grattat oss i våran familje lycka och alla ni som är glada för våran skull: TACK!!

Igår kollade vi på SMHI och som sa att de skulle vara varmt och skönt idag hela 11C, men de ser mörkt ut. Så de blir nog ingen lekpark för oss idag. Hade tänkt ta Adina och gunga lite, men men vi har juh hela sommaren på oss!!

Lite senare ska jag överföra bilder från kameran, så ni får se lite!

Ha en super bra dag!!

Xo Xo


Alla skriver och pratar om hur underbart d...

img_0551 (MMS)

Alla skriver och pratar om hur underbart de är att våren äntligen är här och jag kan inget än att hålla med allihopa!  Denna dag har varit underbar, kan inte begripa att jag har en liten pojke i min mage! Så otroligt häftigt och spännande!  Xo Xo


Den 14/9 2010 beräknas det att komma ut en...

img_0547 (MMS)

Den 14/9 2010 beräknas det att komma ut en liten .... Grabb!!! Som på UL såg ut att vara frisk och kry!  Xo Xo


Gissa vart vi äter glass!!! Mums!!  Xo Xo

img_0531 (MMS)

Gissa vart vi äter glass!!! Mums!!  Xo Xo


På onsdag är

På onsdag är den efterlängtade dagen, vi ska på ultrajud!! Ska bli så skönt att få de överstökat på nått sätt, man är juh så nervös, nervös att något ska vara riktigt fel. Men samtidigt är jag förvantansfull, vi hoppas på att kunna ta reda på könet! De är inte alltid att man kan se könet, men vi hoppas verkligen det!

Jag skulle vilja veta vad ni tror de är? 

 Idag fyller min svägerska år, grattis IsaDora på din stora dag! Hoppas att ni får de riktigt bra ikväll på middagen!

Xo Xo


Måste bara dela med mej av en riktigt fräs...

img_0521 (MMS)

Måste bara dela med mej av en riktigt fräsch yoghurt, blev riktigt kär i smaken, söt och som sagt fräsch. Sommar fräsch! Den är på tillfälligt besök, vet inte hur länge de varar men jag vet vad jag ska äta till frukost några veckor framöver!!  Xo Xo


Igår åt vi som sagt våfflor, mums!!  Nu är...

img_0497 (MMS)

Igår åt vi som sagt våfflor, mums!!  Nu är jag på väg hem igen, efter en riktigt  skön, slapp och mysig dag!! Fler utav dessa dagar vill jag verkligen ha!  Xo Xo


God morgon!! Idag är de en Ehlin dag, jag...

God morgon!! Idag är de en Ehlin dag, jag ska för första gången åka tåg själv till Uppsala och umgås med Delia, heelt själv! Så konstigt, spännande, skönt och riktigt tomt! Ska hem ikväll igen så att sova själv får vänta ett tag till, plus att mitt hjärta skulle nog gå i tusen bitar isf. Just nu sitter jag på tunnelbanan och jag saknar min fina familj redan!! Töntigt för vissa kanske men så sant! Ha en bra dag så ska jag hålla er uppdaterade i min barn och man fria dag!! Xo Xo


Läste på Facebook att min kusins kompis sk...

img_0494 (MMS)

Läste på Facebook att min kusins kompis skulle grädda våfflor, jag blev så sjukt sugen jag me! Så nu ca 20 minuter senare har vi (Adina fick självklart oxå smaka) ätit nygräddade våfflor! Såå gott!!  Xo Xo


Hmm, vad ska

Hmm, vad ska man hitta på en grå dag som denna? Jag är lite rastlös, vill hitta på något, samtidigt som jag känner mej på tok för lat för att göra något, förstår ni vad jag menar?

Snart ska jag börja laga mat, de är ett bra tidsfördriv. Idag blir de korv stroganoff, jag vet att de är fredag och att de kanske borde vara något mer "lyxigt" men jag tycker de är så löjligt gott ibland med just: korv stroganoff med ris!

Ha en riktigt bra fredag!

Xo Xo


Idag kommer

Idag kommer min mamma hit och hälsar på, de va länge sen. De ska bli riktigt mysigt och trevligt! Vi ska gå lite i Liljeholmen sen ska vi nog bara hem hit och slappa. Får se hur de går för mej att gå runt i ett köpcentrum, jag har verkligen skit on rent ut sagt i fogarna. Nästan så jag tycker synd om mej själv, men jag inbillar mej att de snabbt ska gå över!

Ha en bra dag!

Xo Xo


Jag missbrukar inte

Jag missbrukar inte bara utropstecken, utan jag är även en missbrukare av nässpray. Jag har använt nässpray nu säkert två månader. Jag är så medveten om att de står klart och tydligt att man inte ska anväda de mer än 10 dagar. Men om man behöver de mer än så då och sen inte kan sluta!??!
Nu iaf har jag tagit mej själv i kragen och bestämt mej för att sluta. Men shit va jobbigt, tycker även synd om min sambo inatt, jag är en snarkare i vanliga fall. Men tänk er då; gravid + riktigt täppt i näsan. Ja, stackars min sambo!!



Xo Xo


Jag är en person som

Jag är en person som nästan missbrukar utropstecken, jag gillar verkligen utropstecken!! Jag tycker de blir en sån markat skillnad i en mening om man använder de eller inte.
Tycker de får fram den possitiva anda jag har när jag skriver/berättar något. De finns personer som knappt använder de alls då kan ett inlägg, sms eller vad som helst missförstås så lätt. Personen låter så negativ, elak, fräck eller/och tråkig. Tycker jag!
Ett missförstånd kan lätt uppstå och en onödig irritation. Mer utroppstecken åt folket!!


Ha nu en trevlig kväll.

Eller:

Ha nu en trevlig kväll!!

Xo Xo


Våren är så välkommen,

Våren är så välkommen, underbart med vår!

Igår va jag på akuten, magen krånglar lite. Men de va inget farligt, de va juh skönt att höra.
Läkarens utlåtande gillade jag inte, för jag vet att de inte är bara bäckenuppluckring, utan de är nånting mer. Jag vet de, jag känner juh min egen kropp. Men men, om en vecka är de UL så då kan man lägga den ororn bakom sig förhoppningsvis iaf.

Idag ska jag bara slappa, jag är så sjukt trött. Skulle kunna sova ett dygn i sträck tror jag om inte mer! Ha ha ha, galet. Ska självklart dammsuga oxå!

Ha en underbar tisdag!

Xo Xo


Tänk vad en bild

Tänk vad en bild kan lurs! Vi har köpt en ny dammsugare, den är super bra! De är Electrolux ultra silencer, på kartongen är de en liten bebis som vilar sig på dammsugaren. Då får juh jag den uppfattningen att den inte ska låta så jätte mycket. Inte helt tyst, men iaf inte låta som en dammsugare brukar göra!
Men jag tycker att den låter, den låter ganska mycket om man frågar mej. De är juh inte som att jag kan dammsuga och ha Adina lekandes på golvet utan att fatta vad som pågår. Hon är nämligen jätte rädd för dammsugare.
Men missförstå mej inte nu, den är verkligen bra! Jag är super nöjd men tyst är den INTE!!



Xo Xo


Är såå nöjd med våran nya sommar vagn! Den...

img_0478 (MMS)

Är såå nöjd med våran nya sommar vagn! Den är lätt att köra, smidig att  få med sig i bilen och den va riktigt billig! Samt att färgen är ett plus för min del!!!  Nu börjar jakten efter en smidig, bra och någorlunda snygg syskonvagn, är de någon som har något tips eller råd?  Xo Xo


De är något fel

De är något fel på inställningarna i min rosa kamera.. Så bilderna blev inte alls så bra som jag hoppast, tyvärr. Men vissa blev ok iaf :


IsaDora & Fredrik


Älskade mormor


Herr & Fru Willind


Min älskade busar som vanligt :D


De va inte lätt att få alla att kolla in i samma kamera... Lyckades du med det Conny!!? Inte jag iaf :D :D

De blev tyvärr inga fler bra bilder, men men! Jag va inte den ända som tog bilder.






Fortsätt nu att ha en bra söndag!

Xo Xo


Hade en riktigt mysig

Hade en riktigt mysig dag igår i Uppsala med alla släktingar. De är kul när man träffas och umgås! Bilder lovar jag kommer upp senare! Tack älskade mormor för en underbar dag och middag!

Idag bär de av till Norrtälje, de ska bli super trevligt. De blir påsk lunch (hoppas jag) och sen ska vi samtidigt ha 35 års kalas!! :D

Ha en riktigt bra dag!

Xo Xo


En riktigt Glad Påsk önskar jag er!! Med m...

img_0456 (MMS)

En riktigt Glad Påsk önskar jag er!! Med massor med god mat och godis!  Xo Xo


Långefredagen är över

Långfredagen är över och nu är påskafton här!
Idag blir de Uppsala, ska ut och fira min älskade mormor som blev 65 år förra veckan! De ska bli så trevligt! Sen blir de en lugn skön hemma kväll! Ska självklart se till att få i mig sill och potatis idag
oxå, de är ett måste tycker jag på påsken.

Xo Xo


Tänk att en nyckelknippa kan vara så under...

img_0466 (MMS)

Tänk att en nyckelknippa kan vara så underhållande?!!  Xo Xo


En uträkning från

En uträkning från www.familjeliv.se :

Du är i vecka 17.
*Du har gått 16 fulla veckor och 2 fulla dagar (v16+2).
*Du är i 4:e kalendermånaden.
*Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
*Du är i trimester två.
*Beräknat förlossningsdatum Mån 13 sep 2010
*Du har 165 dagar kvar till beräknad förlossning.

165 dagar kvar, de är måånga dagar de!! Inte att jag räknar ner dom, men de va lite roligt att se!
Den 14/4 ska vi på UL (ultraljud) då får vi reda på mer exakta datumet för BF (beräknad födsel). Detta datum som är aktuellt nu är beräknat på ett tidigt UL, som gjordes i vecka 8. Då får vi förhoppningsvis oxå reda på könet! Spännande spännande!!
I början trodde jag att de va en kille, men juh mer tiden går desto mer blir jag mer övertygad om att de är en tjej. De känns precis som när jag väntade Adina. Plus att jag har fårr torr hud, finnar och jag är redan svullen. De sägs juh att en tjej "snor" mammas skönhet! Ha ha ha! You never know!

Vad tror ni att de är?

Xo Xo


Är de bara jag

Är de bara jag som inte riktigt hänger med i alla kändis nyheter? Att latino killen (iofs 38 år) Ricky Martin är bög!!? Men jag har alltid trott att den mannen varit bög och inget annat, kanske bi. Men att skaffa barn själv med en surrogatmamma är väl ett bevis nog på att vara bög?! (jag säger nu inte att alla som väljer att skaffa barn på de sättet är homusexuella utan, mer att jag alltid trott att han varit bög och inget annat eller konstigt med de!)

Jag förstår inte all uppståndelse runt de hela, men jag har juh uppenbarligen missat något!!



(Bilden är lånad från google.se)

Xo Xo


Yes!!

Yes!! Igår kom deklarationen och de blev inget bakslag iaf! Jag är glad, mycket glad!

Idag är de första april, fy, jag gillar inte att bli lurad! Och för första gången någonsin så har jag lyckats lura min sambo idag och vem vet de kanske blir fler "lur" idag?!! Hi hi hi!

Xo Xo


RSS 2.0