Just nu sitter vi ute på balkongen och nju...

img_1097 (MMS)

Just nu sitter vi ute på balkongen och njuter av riktigt goda jordgubbar!! Mums! Xo Xo


Vi har en trottsig snart ettårig dotter hä...

img_1095 (MMS)

Vi har en trottsig snart ettårig dotter här hemma... De är tur att hon är söt som socker när hon skriker och väller ur sig krokodil tårar! Hon gör ALLT hon inte får göra; bl.a. Leker med dörrar, klätrar upp i soffan, klättrar ur stolen, klätara upp på vardagsrums bordet, nyps... Ja listan kan bli längre, men jag skonar er! Till och med att sova/somna är en kamp, jag gnäller inte, bara berättar för er!  Hur länge brukar "trotts" hålla i sig?!  Ha en bra dag! Xo Xo


Grattis till min mamma på morsdag! Och til...

img_1093 (MMS)

Grattis till min mamma på morsdag! Och till alla andra mammor där ute i världen! Just nu är vi hemma hos min mamma, väntar på att Johan och IsaDora ska komma, sen blir de grillning!! Önskar er alla en härlig dag!  Xo Xo


Här är magen, kortet är taget här om dagen...

img_1077 (MMS)

Här är magen, kortet är taget här om dagen! Den ligger exakt på kurvan, så den är varken för stor eller för liten, den är precis lagom perfekt! Ha ha ha!!  ( de lät Inge kaxigt alls va?!!)  Xo Xo


Jag har verkligen

Jag her verkligen ett barn i min mage, de e så konstigt. De slår mej ibland, att jag är inte bara tjock utan jag är gravid igen. Han lever om där inne, jag känner hans små händer, fötter, knän, rumpa mm! Hur underbart mysigt är inte de? Han rör sig jätte mycket till och från, så länge de inte gör ont och jag mår bra så är de underbart att vara gravid!! Jag kan inte sluta fundera på hur jag/vi ska klara av ett barn till. Men allt går, de vet vi alla, bara man vill. Men ändå, oro'n, rädslan, glädjen och förväntan finns här hela tiden, de är som ni läser mixade känslor.
Jag ångrat inget, våga inte äns tänka den tanken ni som läser detta. Jag är en stolt mamma till min dotter på 11 månader och gravid i vecka 25! Som jag sagt tidigare, livet kunde inte vara mycket bättre än det är nu!
Ha en bra dag så skriver jag mer senare!
Xo Xo

Vilken underbar dag vi haft idag, vi åkte ...

img_1091 (MMS)

Vilken underbar dag vi haft idag, vi åkte in till Vasastan för att beställa syskonvagnen som vi vill ha, den kommer senast i mitten av augusti! På gatan innan butiken var de loppis, så mycket saker och så mysigt! Fynda en hel del saker! Sen gick vi runt på Kungsholmen där vi även åt lunch, sen gamla stan för att äta glass på.... Taadaaa: Ben & Jerry's!! En perfekt dag med min underbara familj, livet kunde inte vara bättre!! Xo Xo


Här hemma övas de på att äta själv, skål l...

img_1066 (MMS)

Här hemma övas de på att äta själv, skål lr fat åker bara i golvet så bordet får hälpa till! Att äta med bestik är svårt, speciellt när skeden närmar sig munnen så vänder hon på den! Ha ha! Men de e roligt att leka med besticken, gärna mina ska de vara!  Igår va vi till mvc och allt såg bra ut, lyssnade på hjärtljuden för första gången, så mysigt! Han lever verkligen om där inne i magen! De e mysigt att vara gravid (ibland iaf :D) !  Xo Xo


Igår va jag

Igår va jag och Iris på bio, vi tittade på Sex and the city!
Jag kollade på vakna med the voice och dom ratade filmen helt, har även hört andra som sagt att den va super dålig. Så min inställning va att den kommer vara dålig, tråkig och att jag kommer gå ut ur salongen besviken.
Men jag kan juh säga att de va riktigt länge sen jag skrattade så mycket som igår, iaf till en film.
De kanske va för att jag inte hade så höga förväntningar, eller så dom som sagt allt detta o filmen helt enklet inte gillar Sex and the city.
Jag rekommenderar alla er som gillar serien att kolla på filmen! (men kanske med en inställning som inte är så hög!)
Tack Iris för att du tog med mej!
Xo Xo

Hon är juh så rolig, nu far hon runt och s...

img_1049 (MMS)

Hon är juh så rolig, nu far hon runt och säger ojdo (ojdå) eller oohhhh! Ha ha! Som sagt framsteg sker varje dag här hemma, nu klätrar inte bara ur sin tripp trapp stol utan nu klätrar hon upp i soffan! Hon ställer sig upp helt utan stöd, får se hur lång tid de tar innan hon går runt här hemma! Ha de så bra så länge! Xo Xo


God morgon!! Har en morgonpigg tjej här på...

img_1048 (MMS)

God morgon!! Har en morgonpigg tjej här på golvet, hon leker med ett reklamblad och pratar för fullt! Hon ger mej så många skratt varje dag, hon är så underbar!! Ibland önskar jag att jag förstod va han säger, hon kan se så allvarlig ut  och prata väldigt exalterat. Ja, jag är nyfiken! Ja en underbar torsdags morgon! Xo Xo


God morgon!

God morgon! Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, jag följer två "kändis" bloggar, den ena är Linda Rosings blogg (vet inte varför, gillar henne inte alls något speciellt, men de va nog för att hon va gravid så nära inpå min graviditet med Adina) sen så följer jag Katrin Zytomierskas blogg (hur nu hennes efternamn stavas) De är en kaxig brud, stor i munnen. Men jag gillar henne, hon är riktigt duktig på att provocera, hon har många läsare som älskar och hatar henne! Men iaf, hon va gravid och riktigt övertygad om att hon skulle föda tidgare än hennes utsatta datum. Men hon gick över tiden  med 11 dagar tror jag och blev igångsatt, hon fick sin son igår! Att de föds barn de e juh inget märkligt, men när man "följt" en graviditet och varit förvatnasfull på födseln, gör att man blir extra glad! Och som gravid själv så är man juh känslig!
Ha de så bra så länge!
Xo Xo

Vi har tre

Vi har tre olika grillar på våran gård som tillhör föreningen. Även bord och stolar mm. Men jag tror att vi är dom som använder uteplatsen och grillen mest av någon annan här i huset. Att grilla är något utav de bästa jag vet! De är så mysigt, gott och underbart! Just nu äter jag gårdagens rester; grillad kyckligfilé med en vanlig hederlig grönsallad! Jag tror personligen att om vädret tillåtit oss att grilla varje dag, hade vi nog gjort det!
De finns inte mycket som är godare än en grillad köttbit, vitlökssmör, sallad, gärna med massor av getost och någon god dressing och om man orkar en god grillad bakpotatis! Mums!
Mer grillning åt folket!! Funderar på om de ska vara tråkigt väder imorgon oxå eller om de blir grillväder? Någon som vet? Annars blir de nog att grilla något med köttfärs imorgon, är de någon som har något gott recept på vad man kan göra när man vill grilla köttfärs?
Xo Xo

Va skönt att

Va skönt att solen tar en paus, tycker jag som valt att sitta inne med en förkyld Adina.
Så då behöver jag inte ha ångest för att vi bara sitter inne idag igen.
Imorgon går jag in i graviditetsvecka 25, så de är ca 15 veckor kvar tills de kommer en till familjemedlem till oss! Hur coolt är inte det?! Vi kommer vara tvåbarnsföräldrar, de låter så mycket mer är bara "vi har en dotter", eller är de jag som gör de så mycket större än vad det är?
Jag håller på att förbereda mej mentalt på att dom första åren kommer bli riktigt tuffa. Jag kommer förmodligen bli gråhårig, rynkigare och tröttare än vad jag är med bara en liten tjej!
Men tänk så underbart, vi ska ha ett till barn! En liten pojke! De e så spännande, jag är så nyfiken på hur han kommer se ut. Kommer han att vara lik sin syster, mamma, pappa eller en helt annan blandning än Adina? Som sagt väldigt nyfiken!
Imorgon blir Adina 11 månader, hon blir snart ett år. Tiden går verkligen fort när man har barn! Hon gör så många framsteg, mer eller mindre varje dag. Hon reser sig upp och står ett tag, helt själv så klart. Så vi får se hur lång tid de tar innan hon traskar runt här i lägenheten!
Något jag känner att jag behöver bli bättre på är att låta henne äta själv med sked. Jag är nog lat där och tycker de är drygt att torka av all mat, gröt mm. från bord, stol och golv. Men de som sagt ska jag bättra mej på!
Nu ska vi äta lite frukost och bara mysa tillsammans!
Fotograf: Johan Willind, för mer info kontakta mej så hjälper jag er att komma i kontakt med honom!

Ha en skön tisdag!
Xo Xo

Igår hade vi en underbar dag, vi gick från...

img_1036 (MMS)

Igår hade vi en underbar dag, vi gick från Willind's vid halv elva tiden efter en mysig morgonstund, träffade Delia och gick till fyrishov! Kommunal firade 100 år och hade barnensdag där igår, de va på utomhusbadet, dom hade massor med olika hoppborgar, pysseltält mm! Vi satte oss vid barnpolen och bara myste! De va så mycket bättre än vad vi förväntat oss, dagen va mer än lyckad!! Tack Delia för att du tog med oss! De va olika framträdanden oxå, allt från barn som sjöng och dansade till Brolle Jr! Som sagt en super lyckad dag!!  I fredags träffade vi mamma och traskade runt på stan, jag fick en super fin väska av henne, jag är så nöjd med den! Tack så jätte mycket mamma.  Xo Xo


Just nu sitter vi i Uppsala på min brors b...

img_1012 (MMS)

Just nu sitter vi i Uppsala på min brors balkong och myser! Snart ska vi traska ner mot stan för att träffa Delia! De ska bli mysigt! Ha en underbar dag! Xo Xo


Oj, va dålig

Oj, va dålig jag har varit på att blogga de senaste dagarna. Men vi har haft fullt upp här hemma, nu äntligen börjar de bli ording och reda. Fint börjar de oxå bli! Tänk va litye ledighet, sol och kärlek kan göra!!

Idag vill jag passa på att gratta min fina, underbara vän Maria (Skövde) som fyller år idag! Grattis vännen min, jag önskar dej en underbar dag!!

Idag ska jag och Adina åka båt Ms Rosella! De ska verkligen bli jätte trevligt och kul, Dominika och Vincent ska oxå åka med oss! Så idag får jag fira min vän på hennes födelsedag, de händer inte alltför ofta, plus att jag även får träffa Hanna!




Min underbara sambo ska vara hemma och måla i vardagsrummet, han är juh så duktig!

Ha nu en underbar dag vad du än ska göra!

Xo Xo



Så här står hon och pratar ut från balkong...

img_0985 (MMS)

Så här står hon och pratar ut från balkongen! Hon e juh så rolig!!!  Igår och idag har vi haft städ dagar här hemma, vi har rensat och rensat, städat, plockat och donat! De känns så skönt, men tänk va me skit man lyckas samla på sig på ca ett år, de är galet! Eller ja oki, man och man, rättare sagt jag... Min sambo är en kastare och jag en sparare, de kan juh komma till användning nån gång! Ha ha  ha! De e tur han älskar mej med alls fel och brister! Xo Xo


Livet är underbart, vilken underbar måndag...

img_0972 (MMS)

Livet är underbart, vilken underbar måndag!! Min sambo har semester, solen skiner och hormonerna ligger för tillfället lågt!! Vi sitter på balkongen och fikar just nu och Adina "pratar" med alla som går förbi här neranför!! Hon e så rolig! :D Ha en underbar start på den nya veckan! Xo Xo


De blev en innomhus aktivitet; Go Cart!! A...

img_0920 (MMS)

De blev en innomhus aktivitet; Go Cart!! Alla verkar nöjda och glada!


Nu är kl 11.07 och vi är på väg till ett l...

img_0892 (MMS)

Nu är kl 11.07 och vi är på väg till ett lunch ställe för att äta lunch! Brudarna tycker de e på tok för tidigt!! Hi hi hi!! Vilket underbart väder vi har, de ska vi njuta av till max!! Xo Xo


Idag har dom

Idag har dom på nyhetskanalen sagt att de ska va super fint väder, de hoppas jag verkligen att de blir! Köttet ligger i marinad, solkrämen i högsta hugg och sen får vi se va vi gör innan grillningen!
Har juh som ni kanske läst min kusin och hennes kompis här på besök! Riktigt trevligt måste jag få säga, tror dock dom tycker att de är riktigt jobbigt när jag och Adina kommer upp vid helv sju på morgonen (då är de sovmorgon för mej ska ni veta!! :D), men sånt är livet som småbarns mamma!

Som sagt vad denna dag har att bjuda på får vi se, jag ska låta er veta underdagen!

Ha nu en underbar lördagsmorgon, nu ska jag och våran trottsiga dotter äta frukost! :D


Xo Xo


Vilken mysig morgon vi haft! Nu är vi på v...

img_0891 (MMS)

Vilken mysig morgon vi haft! Nu är vi på väg till Slussen för att lämna av brudarna vid djurgårds färjan, de är dags för Gröna Lund!  Själv ska jag hem igen och städa! Sen vid två kommer min underbara hem får se va vi hittar på. Ha de så bra så länge! Xo Xo


Nä, de är inte frukten ni ska kolla på uta...

img_0887 (MMS)

Nä, de är inte frukten ni ska kolla på utan de underbart fina kaklet!!! :D Min bror Johan och min underbara sambo fixade och donade här i köket igår, från tidig morgon till sen kväll! Tack så jätte jätte mycket grabbar!! Uppskattar verkligen eran insats! Är de någon som behöver anställa en riktigt bra kaklare så hör av er! Nu ska jag fixa frukost till brudarna!! :D Xo Xo


Nu har brudarna kommit! Just nu är vi i ga...

img_0885 (MMS)

Nu har brudarna kommit! Just nu är vi i gamla stan, ska sen gå runt i olika affärer! Vädret har vi Inge tur med just nu iaf, men men lika trevligt har vi för de!! Xo Xo


Igår hade jag

Igår hade jag som jag skrev tidigare problem med mms-bloggandet, men här kommer en bild från våran lilla fruktstund!




Xo Xo


Just nu går

Just nu går tvättmaskinen för första gången i vårat hem! De är en Hotpoint Ariston, tror att den är 40 cm bred och den är toppmatad! And i love it! Den får plats i vårat lilla badrum perfekt, nu behöver jag inte stressa ner till tvättstugan i tid och otid. Kommer dock fortsätta att tvätta i våran stora, fina och mycket fräscha tvättstuga, maskinerna där nere är nya och super bra. Men de är så smidigt att ha en här hemma!
Jag är mycket nöjd!

Igår va vi till Hornbach och handlade kakel till vårat kök, på torsdag kommer min bror Johan hit och ska hjälpa oss (igen!! :D) Tack min underbara bror!

Imorgon kommer även två fjortis brudar hit (förlåt, ja dom är 15 år :P) Det är min underbart söta kusin Jennie och hennes vän (oxå söt så klart) Emilia som kommer, får se va vi ska hitta på för bus denna helg!?
Förslag någon? Va kan man göra i Stockholm med två tjejer?
På fredag ska dom till grönan så de är "check" från listan!
Imorgon funderar jag på att ta dom till stan och bara gå runt och glo lite, måste juh även ta dom till mitt favorit ställe; Ben & Jerry´s!! Om vädret tillåter så klart, som sagt förslag är tacksamt!!


Jennie och Adina i julas!

Ha en super bra dag!

Xo Xo


Nu är vi ute i de fina vädret! Adina gilla...

img_6807 (MMS)

Nu är vi ute i de fina vädret! Adina gillar verkligen att gunga, riktigt mysigt! Att försöka fånga kameran när jag tar kort är oxå kul!! :D Xo Xo


Nu va de ett tag sen jag tog kort på mage...

img_6807 (MMS)

Nu va de ett tag sen jag tog kort på magen, så jag tänkte dela med mej av den! Ha ha ha! Har nu gått 22 fulla veckor och är i vecka 23+0(för er som hänger me!!) de är verkligen fullfart i magen, han är än så länge så liten så han kan röra sig någorlunda fritt!! De e riktigt mysigt måste jag tillägga!! Undrar jag om detta blir sista graviditeten... U never know!! Never say never!! :D Xo Xo


Hmm, de är

Hmm, de är något fel på mms bloggandet, mina inlägg har inte kommit in..?!! Why? Jag har gjort tre inlägg nu på morgonen och inget har kommit in här på bloggen, men de e skickat från mobilen. Suck! Inget att göra åt, men så ni vet att jag inte glömt bloggen! Hoppas att dom kommer in under snar framtid!

Xo Xo


Good mårrron

Good mårrron good mårrron (på göteborska)!!
Idag ska vi stada lite mest plocka och dona, min sambo kommer hem från jobbet vid 13.30 så efter det blir de nog en storhandling, de behövs verkligen! De blir verkligen dyrt att handla för dagen. Senare idag kommer Adinas farmor/abuela hit för att hälsa på, de ska bli trevligt!

Hade gött!!

Xo Xo


Vilken

Vilken lördag jag hade igår!! Jag åkte själv till Uppsala vid halv tio, och kom hem vid halv ett i natt.
Först på dagen träffade jag Delia sen kl 15.30 va de dax för klassträff! Jag har försökt samla ihop alla från gymnasiet O3b att träffas, vilket inte va de lättaste (att få alla att komma) de va typ 7 st som avbokade sista dagen... Men vi som kom hade de riktigt trevligt måste jag säga! Vi åt god middag på Svenssons Taverna och några gick sedan vidare till en tjej som bor i närheten! Vi hade de riktigt trevligt, kul att träffa alla och höra vart dom är i livet!
Tack för en super mysig kväll kära fd klasskompisar! Hoppas på att kunna träffas igen snart!

Jag hade tänk sova borta, men ändå inte riktigt bestämt mej, om ni förstår hur jag menar, så de slutade med att jag åkte hem för att sova med min älskling och min söööta dotter!

Ha en skön söndag! De ska vi ha, vi ska åka och köpa en tvättmaskin lite senare!! :D

Xo Xo


God morgon!! Jag tog denna bild igår när A...

img_0845 (MMS)

God morgon!! Jag tog denna bild igår när Adina blev jätte sur och arg för att hon inte fick dra och knappa på datorn, hon drar ihop munnen så där som på bilden och låter lite ledsen sen kommer tårarna! Jag va bara tvungen att ta kort, men sen så såg jag texten på programmet som är i bakgrunden, de blev lite komiskt! Ser ni?!  Jag skriver lite senare igen!  Xo Xo


Sitter här i min

Sitter här i min ensamhet (dock inte länge till) Adina sover och min sambo jobbar (han slutar typ nu). Jag kollar i brist på annat på tv på "Håkans Bar" Alla i den serien är juh så grymt pinsamma. Men men, dom satt just på stranden med en liten thai-man som grillade majskolvar till dom. Åhh va gott, grillade majskolvar med smör som är smaksatt med grillkrydda, örtsalt eller vitlök!! Jag e såå sugen på majskolv nu!!
Men jag får nöja mej med chips och dipp, snacka om svullomat! Va gör väl tre kilo extra hit eller dit?!! Ha ha ha!



Ha en mysig kväll!

Xo Xo


Imorse vaknade

Imorse vaknade Adina vid halv sju, pigg som vanligt! Och jag va super trött, verkligen trött. Hade ont i huvudet och kände mej febrig, så jag tog järn tabletter och en alvedon. Tyckte jätte synd om mej själv när min underbara åkte iväg till jobbet, "stackars mej, ska vara vaken hela dagen och må såhär...?" .
Men alvdonen kickade in och jag blev piggare, städade toaletten och fixa och dona. Sen skulle hon sova, ibland brukar jag slummpra in med henne, men de e så kort stund så ibland är de nästan bätte att inte göra de (de handlar om 30-40 minuter) men jag tänkte att idag ska jag passa på! Vi somnade vid galv tolv och vaknade kvart över ett!! De ni, 1 timmee och 45 minuter!!! Tror ni jag är glad att jag bestämde mej för att slummra till?!! De har aldrig hänt förut att hon sovit så länge på dagen utan att hon sovit i vagnen som är rullandes. Im så happy!! Så denna dag har gått ovanligt snabbt!
Nu står middagen i ugnen, idag blir de fläskpannkaka med lingonslyt!  (jag kallar de hellre bara ugnspankaka, tycker att orden fläsk är så motbjudande.... Jag har nog aldrig träffat någon som inte haft bacon i ugnspannkaka?! Eller?)

Ha en underbar fredag gott folk!

Xo Xo


Vi va till Uppsala igår för att träffa mam...

img_0837 (MMS)

Vi va till Uppsala igår för att träffa mamma/mormor! Hade en mysig dag på hennes jobb och sen på stan, de va läänge sen vi umgicks så de va på tiden! Vi fick jätte fina kläder (till Adina) och lilleman fick den fina body'n! Tack för allt igår mamma!! Vi fick även äran att träffa Tobias och Delia en snabbis oxå!! Kul kul! Xo Xp


God morgon!! Vi sitter hör och äter frukos...

img_0832 (MMS)

God morgon!! Vi sitter hör och äter frukost, jag ska knäppa kortet på Adina så jag säger " Adina titta här", då vänder hon sug om och vinkar!! Gillar ni morgon frissan?!  Ha en underbar morgon! Xo Xo


Här hemma blir de köttbullar, makaroner oc...

img_0827 (MMS)

Här hemma blir de köttbullar, makaroner och ärtor till middag!! Xo Xo


Att sitta ute på balkongen älskar Crusse o...

img_0822 (MMS)

Att sitta ute på balkongen älskar Crusse och Adina gillar de oxå! Så i sommar när inte solen ligger på allt för mycket kommer vi nog spendera mycket tid där ute! Xo Xo  ute


Morgonstund har

Morgonstund har guld i mun! Adina somande tidigt igår, så jag va medveten om att hon kommer vakna tidigt, men 05.00 känns lite väl tidigt. Men lika glad och mysig är hon för de så de är bara att gilla läget!
Så nu sitter jag här men en kopp kaffe, vad vore livet utan kaffe?
Idag ska de tvättas, de går för långt mellan mina tvätt tider, så nu är de överfullt igen, men lika skönt är de när allt är klart och doftar gott. Städa ska jag oxå göra! Så en skön hemmadag väntas, spricker vädret upp så blir de självklart en tripp till lekkparken :D

Xo Xo


Jag är med

Jag är med och tävlar om ett bäddset, gå in på sidan och tävla du med!
http://www.smyckad.se/blogg/entry/8-tavling.html

Xo Xo


Har lyckats göra

Har lyckats göra om lite här på bloggen, de va riktigt roligt! Får se om jag avancerar till de lite senare.

Idag har vi varit hos Dominika och Vincent, alltid lika trevligt! Till lunch åt vi tacos, å guu så gott de va, mums. Så det kommer bli en tradition (hoppas jag iaf :D)!

Har fått ett sug på lakrisal, de är juh så gott!
Eller va tycker du?!


Snart kommer min sambo hem, ska bli mysigt att få hem honom!

Xo Xo


Har verkligen en riktig busunge till dotte...

img_0785 (MMS)

Har verkligen en riktig busunge till dotter!  Dagen igår gick bra, sprutan gjorde jätte ont på henne och ont i mitt hjärta... Har glömt kolla vad vikten blev, återkommer om de senare!  Ha en bra dag, de ska vi ha!!  Xo Xo


Hmm, det är måndag

Hmm, det är måndag igen. Veckorna går så fort, för att inte tala om hur fort helgerna går. Vette sjutton va vi ska hitta på idag, solen skiner iaf vilken är underbart!
Vid 14 tiden ska vi till BVC för att gå på 10 månaders koll samt att hon ska få TBC sprutan idag. Sen blir de nog bara lite mys här hemma eller i någon lekpark! Dagen är ett oskrivert ark och vi ska fylla de med massor av glädjade händelser! 

Ha en underbar dag! 

Xo Xo 


Vi har fått ett garage, stort och fint! Id...

img_0781 (MMS)

Vi har fått ett garage, stort och fint! Idag när min sambo skulle stänga dörrarna så hittade han denna spindel!! En utav de största jag sett i Sveriges natur. Xo Xo


Klockan är inte halv åtta men halv tio!! D...

img_0770 (MMS)

Klockan är inte halv åtta men halv tio!! Detta är va jag kallar söndagsmyys!! :D  Xo Xo


Solen skiner

Solen skiner utanför fönstret, vi har varit uppe sen halv sex imorse. Så snart ska de bryggas kaffe och äta lite frukost sen funderar jag på att ta och gå ut en sväng. Vem är de som säger att man inte kan gunga och busa klockan 07.30 en söndags morgon?! Vi får dock se om de blir av eller om de snackas mycket (eller ja, skrivs :P)
Jag lovar ett berätta hur vi gjorde med våran tidiga söndagsmorgon!

Ha en underbar morgon!!

Xo Xo


Jag vill bjuda er på en bild med två små s...

img_0750 (MMS)

Jag vill bjuda er på en bild med två små skönheter! Adina och Emma!! De är så roligt nu när dom börjar bli äldre, dom leker inte med varandra än, men dom underhåller varandra ändå! Jag menar "leksaken som Emma håller i verkar mycket roligare än den inom hand och tvärtom"! Dom är såå söta! Tack för en mycket trevlig Valborg!! Xo Xo


Hade en jätte mysig Valborg! Vi är i Rimbo...

img_6807 (MMS)

Hade en jätte mysig Valborg! Vi är i Rimbo hemma hos lilla söta Emma, de är bara mammor och döttrar vakna än så länge! Adina hittade kattluckan, tror ni hon blev glad?!!


RSS 2.0