Jag måste bara

Jag måste bara fråga er alla läsare om ni såg förra veckans avsnitt av Uppdrag granskning? Andra våldtäkten heter de avsnittet, de finns på www.svtplay.se
Snälla se de avsnittet, vi måste göra något åt föräldrars beteende mot andra barn/ungdommar, en del utav svenska kyrkans präster, skolans personal och även andra ungdommars beteende mot andra ungdommar.

Någonting måste göras!!
Som sagt har du inte sett avsnittet så kolla gärna på de, och har du redan sett de och vet någonting man kan göra åt saken så gör de och låt mej veta! 

Har läst vissa satus uppdateringar bla på facebook där vissa personer tycker att man ska bränna ner staden där allt hände osv osv, men kom ihåg att  "VÅLD FÖDER VÅLD". Att försöka lösa vissa saker med att svara på samma sätt fast mot den andre inblandade är precis lika omoget!!

Xo Xo


Kommentarer
Postat av: Sarah

Tycker det är rätt intressant det där att folk reagerar så starkt emot just den här lilla hålan då liknande saker händer varje dag i hela landet.



Det råkade bara bli väldigt övertydligt hur hemskt och skevt det här är i just detta fall, och media lyckades göra en grej av det. Vilket är bra då det kommer upp till diskussion men vad folk glömmer är att detta inte är en enskild händelse.



Att dessutom reagera på nätmobbningen genom att själv uttrycka att man vill utöva våld mot dessa personer (om än kollektivt) är ju något paradoxalt?



/Sarah

2010-03-29 @ 09:54:18
URL: http://syntkatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0