Söndag i Uppsala

Söndag i Uppsala ensam hos bror och hans fru. IsaDora är på jobbet sen kl 9 i morse, Johan är hemma hos oss i sthlm! Grabbarna hade en grabbdag igår, så vi tog oss till Uppsala för att hänga me tjejerna! Tobias och Jennifer kom till oss redan i fredags kväll, vilket va mysigt att få träffa dom båda. Jennifer följde me mej till Uppsala, där hon i sin tur träffade sin syster för en syskon dag! Jag och Adina gick till Delia en sväng, blev bjuden på lunch, pasta me ostsås, mums! Trevligt va de att få umgås lite, nästa gång blir de en längre visit! Sen träffade vi upp mamma (som jobbar extra som personligassisten så brukaren som dom kallas var självklart oxå med!) vi gick hem till mor och fika, glass och inte vilken glass som helst gott folk utan ben & jerry's! Sen kollade vi lite på kort när jag va liten, i Adinas ålder! Lite kul att se, men som jag skrivit tidigare så är de svårt att få bra bilder! Ska scanna in nån dag och visa er om ni ser likheter! Vid kl 18 slutade Isadora jobbet så då gick jag ner på stan igen för att möta upp henne, vi åt middagen på mc'donalds. Sen promenerade vi hem hit! Gick förbi Willy's på vägen. Sen kom mamma och hon hade köpt me sig sushi från vårat favoritställe sommarro i eriksberg! Tack!!! De e konstigt, hur mätt man än är så går alltid sushi ner! Så gott! Hade en riktigt mysig dag! Och mysig kväll. De va längesen man låg i en säng och prata tjejsnack tills man somnar, hi hi! Nu sitter jag i soffan och bloggar från mobilen, coolt! Men jag hittar inte hur man centrerar texten, men men. Nu ska jag snart göra mej iordning för att träffa mamma igen! Vi ska kolla kläder, behöver köpa en jacka, hoppas jag hittar en idag! De är så mysigt att umgås me mamma! Ha en bra dag allihopa! Xo Xo

En glad Fredags morgon!!

En glad Fredags morgon!!





Kan juh konstatera att min sötnos är glad på morgonen!! Åhh, hon är juh så fin, kan inte sluta titta på henne!!

Igår va vi på stan nästan hela dagen, blev bjuden på lunch av Maria (lr ja hennes pappa, tack!!!) Fick träffa hennes syster Cristina oxå, vi hade en riktigt trevlig dag, enligt mig iaf!






Idag blir en dag med saker som måste fixas, ska rensa bland kläder, ringa samtal, städa, ja ha en pysseldag här hemma helt enkelt! 
Ikväll kommer min bror Tobias hit med sin tjej Jennifer, ska bli riktigt trevligt att få umgås med dom de va länge sen!
Vi kanske ska förbi min underbara sambo´s mamma på middag ikväll (maten är såååå god). Men vi får se om vi hinner, glömmer bort att ni flesta andra faktiskt jobbar på dagarna!!!
Imorgon kommer min andra bror hit, jag tror att vi alla ska hinna äta lunch ihop, sen åker jag till Uppsala för att träffa mamma en sväng, sen blir de myskväll med IsaDora, kommer bli en super bra helg med underbara människor!!

Nu ka jag försöka lägga ifrån mej min lilla sötnos som sover tungt på mitt bröst och försöka äta lite frukost!!!

Ha en bra dag och helg allihopa!!!

Xo Xo

Tiden bara rinner iväg

Tiden bara rinner iväg, idag blir våran underbara älskade dotter 2 månader. Va tiden går fort, helt galet! Har suttit idag och tagit massor med bilder (säkert närmare 50 st) för att få några bra för att lägga upp på prinsessan, några blev mycket bättre än andra :P ha ha ha!!




"Va, tar du kort på mej??!!"



 Ibland vill hon inte alls min lilla sötnos!!!
 
Hennes dubbelhaka är juh såå go!!  
Ha en bra dag allihopa!!

Xo Xo

Lite om allt och inget!

Lite om allt och inget!

Har haft en super bra helg, fredagen va vi hemma och myste lite! Lördagen bar de av till Uppsala där vi träffade min sambo´s barnsomsvänner. Vi åt lunch på max, sen gick vi tjejer en sväng på IKEA. Grabbarna kollade in lite bilar blandannat. De va supert trevligt att träffa dom igen!

Sen på kvällen blev de kräftskiva hos Willind´s!! De är såå gott med kräftor, men IsaDora hade gjort en paj som lite tilltugg till kräftorna, hmm, jag åt mer paj än kräftor! Mamma och Tobias va med oxå, mysigt hade vi verkligen!  Sen gick vi ner på stan för att kolla in alla raggarbilar, de va Amarican Car Show! De finns verkligen colla bilar!
Vi hann förbi Delia en snabbis oxå innan vi åkte hem till Johan och IsaDora för att sova.
Söndagen blev en mysdag de me!

Igår va IsaDora hit, vi åkte ner på stan en sväng, va juh bara tvungen att lura med henne till Ben & Jerry´s. Har ni möjlighet att ta er till Gamla Stan i Stockholm så titta in och ät glass där säger jag bara! De är verkligen hur gott som helst! Tack för en mysig dag!!

Idag blir de att bara vara hemma och ta de lungt, ska städa lite och försöka få de fint här hemma!! Längar redan tills min underbara älskling kommer hem, de är lite lång tråkigt på dagarna, speciellt när vi bara är hemma och "slappar".

I morgon minns jag inte om jag hade något planerat, men Torsdagen is the big day; Min underbaraste, bästaste vän Maria kommer hit!!!! Har inte träffat henne på 6 månader och då blev de en snabb fika på ca 1 timme bara. Nu ska vi få umgås lite längre än så iaf!!! Ska få träffa henne syster oxå. De ska bli mysigt att få träffas, jag längar verkligen!

Ha en bra dag allihopa!!

Xo Xo


Ja, jag vet

Ja, jag vet jag är super dålig på att uppdatera bloggen! Men de finns juh så mkt annat att göra på internet!! Här kommer de lite bilder iaf


Vi va i Uppsala och träffade G-Mormor och G-Moster

Morbror Johan!

Mamma

IsaDora

Morbror Tobias (bilden är snodd av mammas blogg; katlind.blogg.se)

Jag bara älskar denna bilden!!!


Xo Xo

God Morgon!!

God Morgon!!
De är Söndags morgon, de är grått utanför mitt fönster, vinden susra, liksom tränger sig in genom listerna med ett susande ljud. Adina ligger och försöker somna i vagnen som jag medans jag skriver med en hand, drar vagnen fram och tillbaka över datasladden med den andra. Jag har min kaffe kopp precis brevid mej och en stor fin skål (min älskade rosa kosta boda skål) som är fylld med m&m´s i alla olika färg glada färger. Jag är så sugen på att bara kasta i mej dom, skita i min frukost och äta m&m´s istället. -men jag vet att tar jag en så ryker alla, då menar ja även dom som ligger kvar i påsen i de så kallade "godis skåpet" oxå, som är så väl fyllt för min underbara sambo har varit på kryssning, så de finns inte bara dom färg glada kulorna där utan massor som lockar, bland annat Marianne´s , Toblerone (vanlig mjölk choklad och vit!!!) djungelvrål och lite annat smått och gott! Nå vad drar vi för slutsats av de här??
Jo, Ehlin har blivit en skåpråtta!!!
Våran lägenhet är så att man kan gå runt runt, genom köket till vardagsrummet, från vardagsrummrt ut till hallen och från hallen in till köket igen! Så när Adina varit skrikig (minst sagt skrikig) så går man med henne runt runt, och för att trösta mig mellan varven så blir de en ruta mmm; marabou (men nu finns de juh m&m´s oxå )!! Så ibland kan jag gå nått extra varv, så hon somnar ordentligt, om ni förstår vad jag menar!!! :P


 Nej nu ska jag försöka sova lite, som resterande i huset!!

Xo Xo

Här kommer

Här kommer de lite bilder!!


Adina och söta Max (den ända bilden son togs!!! Ha ha ha)

Min underbara dotter!!!

Hon trivides jätte bra i Vincents babysitter!!!

Så nöjd!

Här har vi söta Vincent!!

Ha en bra dag!!!

Xo Xo

Fredags kvällen är ung

Fredags kvällen är ung för vissa iaf, men inte för mej! Jag är helt slut, ska sova snart. Hoppas att Adina gör som hon gjort den senaste veckan (nästan) ; sover hela natten men två ammings tillfällen! Vore helt underbart för ikväll är min sambo inte hemma, han är på kickoff med jobbet. Hoppas verkligen att dom har de trevligt!



Igår på dagen åkte vi till Tumba för att träffa Anette och två utav hennes söta barn, satt på ett väldigt trevligt fik där! Dit kommer jag vilja gå fler gånger! Sen efter de bar de hem till Dominika och Vincent en snabbis, för kl 16 hade vi läkartid för Adina. De gick jätte bra, våran lilla sötnos väger nu 4300g och har blivit 56cm lång (sist, för ca10 dagar sen vägde hon 4010g och var 53cm lång) Så de känns super skönt att hon växer som hon ska! 
När vi åkte tunnelbanan hem igen så började Adina bli lite skinking, så jag blev som vanligt lite stressad (hade henne i vagnen för första gången ute sen jag fått henne att somna med nappen och hon sover bra i den!!!) Så jag ville bara skynda mej hem, men då börjar de spö regna, men jag måste hem, så jag börjar springa. Sen efter en liten stund regnade de så mkt att jag knappt såg vart jag sprang så jag stannar till under ett stort träd för att få lite skydd iaf, men då kommer värsta blixten och åska på samma gång, gissa om jag höll på att göra i brallan...!!! Jag va så blöt att jag vred ur håret när jag väl kom upp för trappan och in i lägenheten!

Idag har vi varit nästan hela dagen hos Dominika och Vincent, har bara tagit de lungt och haft de riktigt mysigt! Tack för en bra dag!

Nu ska jag sova, hellre att jag sover tidigt med henne än att vara vaken sent och somna precis när hon vaknar, de går inte för mej, jag är verkligen ingen kvälls människa!
Hoppas på att vädret blir bra imorgon då kanske man kan ta en riktigt lång skön promenad!!

Sov så gott!

Xo Xo

Oj då

Oj då, fattar inte vad som hände med texten i inlägget. Hoppas ni orkar läsa ändå. Ledsen.


Detta väder

Detta väder får mitt huvud att sprängas. Nu borde de snart åska tycker jag! 

I helgen var vi i Uppsala, de var jag, min sambo, Adina så klart, min sambos jobbarkompis, min Mamma, Johan, Isadora och taxen Crusse. Vi åkte ut till min mormor som bor ca 3 mil utanför Uppsala för att plocka svamp och blåbär, men de var slutplockat. Får försöka oss på höstkantarellerna lite senare i höst ist. Åt vi korv med bröd hos mormor. Sen blev de super gott kaffe och fika hos Herr och Fru Willind! IsaDora hade ett superfint kakfat, du får hålla hårt i den IsaDora :P (älskar kakfat, speciellt dom som man har på höjden om ni förstår vad jag menar!) Sen bar de av till min andra bror, som för tillfället får låna en super fin etta tillsammans med sin flickvän Jennifer (hon var tyvärr inte hemma). Sen åkte vi hem till mamma och blev bjudna på grillat!! En riktigt mysig dag blev de!

Sen åkte vi hem till Stockholm igen, söndagen va riktigt mysig. Jag och min sambo tog Adina i bärselen och åkte ner på stan för att käka lite lunch. Sen gick vi till gamla stan och åt glass på ben & jerry´s . Åhh de var så gott! På kvällen var de meningen att vi skulle äta kräftor. Men de gick inge vidare, går inte att äta kräftor med Adina i bärselen och igår var hon gnällig så de gick inte att lägga ifrån henne, tyvärr.
Inte nog med att jag inte fick äta kräftor, så gick diskmaskinen sönder... Den tömmer inte vattnet, så jag ska köpa salt och se om de kan lösa nån eventuell propp om de inte fuknar så ska jag köpa en "sugpropp". Jag hoppas verkligen att de ska funka, annars blir de dyrt. Måste ha en diskmaskin!

Idag har vi (jag och Adina) varit på min sambos jobb, där han stolt fick via upp sötnosen! Han har riktigt trevliga jobbar kompisar. Sen gick vi ut på lunch, käkade panerad fisk och kokt potatis med remuladsås. *mums*

Ikväll ska vi till citycross för att handla blöjor, dom är billiga där!
Imorgon ska jag träffa mamma, får se vart vi ska träffas men träffas ska vi iaf! De ser jag fram emot!

Ha de så bra!

Xo Xo


Länge sen jag hann skriva nått

Nu va de länge sen jag hann skriva något. Ledsen. Men de är inte alltid man hinner, plus att vi varit på landet några nätter! Har haft de så mysigt där, helt underbart. Fick låna en super mysig stuga av min sambos arbetskollega! Tack så jätte mycket!!
Adina växer så de knakar, sist vi var på bvc så vägde hon hela 4010g och var 53 cm lång! Hon har blivit mer en barn nu, om ni föstår vad jag menar. Hon ser så stor ut, när hon ligger brevid mej i sängen så slår de mej titt som tätt att hon växer verkligen! Och de går så fort, idag är hon 6 veckor på dagen! Helt otroligt!
Hon leer super mycket och är med med blicken nu på ett helt annat sätt än tidigare! Men de e fortfarande en liten tös med humör, hon blir super arg när hon har hicka tex! Hon är så söt när hon är arg, speciellt när de kommer ganska sakta men säkert med massa olika miner!
Hon sover super bra nu på nätterna och på dagarna! Så de e skönt! Hon är helt enkelt underbar!!!

Denna bilden tog min sambos kompis när han var här på besök.

Så fin!

Nu har min mammaledighet verkligen på riktigt börjat, min sambo började nämligen jobba igen igår, efter 6 veckors ledighet. Var så nervös, kan inte begripa hur vissa/de felsta pappor bara får vara hemma 10 dagar. Är så glad att jag haft honom med hem hela tiden. Men de gick så bra, vet inte rikigt vad de va jag va nervös för heller. Men men.
För honom vade svälvklart konstigt att vara ifrån Adina för första gången, men jag tror att allt jobb fick tiden att gå ganska snabbt!!

Idags kanske vi ska ut och träffa en kompis till mej, men de e osäkert än så länge. Annars blir de en riktigt lång promenad sen!
I helgen ska vi ut i skogen och plocka bär och svamp!!

Ha de så jätte bra allihopa!!

Xo Xo

RSS 2.0