Det får bli en

Det får bli en slapp dag idag med, är helt slut i kroppen. Min sambo mår betydligt mycket värre än mej, han har något fel i ryggen han kan knappt gå stackarn, så hos honom vill jag inte klaga. Håller minen uppe när han är hemma. Men shit va min hals gör ont, huvudet värker, näsan rinner och de gör ont i hela kroppen.
Stackars mej, tycker jag!
De va samma som igår när jag vaknade, ville inte vakna. Men efter en kopp magiskt kaffe så mår man lite bättre iaf!

Hoppas att ni får en bra dag!

Xo Xo


En slapp

En slapp dag idag. Vaknade imorse och kände för första gången att jag inte orkar idag, ville bara ligga kvar i sängen och bara sova. Hade feber när jag vaknade, de gjorde ont i hela kroppen. Men va gör man när man måste? Nu mår jag betydligt mycket bättre iallafall. Så de e skönt! 

Sitter och tar mej en kopp kaffe, de är så gott. Skulle nog inte klara mej utan kaffe. 

Igår va vi på stan hela dagenmed Anette och hennes lilla Max, vi fikade, gick runt på stan, sen fikade vi igen!! Ha ha ha! Super trevligt hade vi, tack Anette för allt! 
Va så trött igår så jag somnade kl 20.00 missade Desperate... Kollade in kanal5.se för att se på de där, men de kostade 19 kr. Så jag väntar hellre tills söndag då reprisen visas! 

Gav Adina potatis idag igen, men de va inte alls gott idag. Hon fick kvälningar och blev super arg! Så söt hon är! Vi har försökt några kvällar irad att ge henne ersättning i flaska, utan något vidare resultat. Så idag har jag försökt lite under dagen oxå, får se om hon börjar gilla de snart, jag hoppas verkligen de. Vill kunna vara borta några timmar och veta att hon håller sig mätt och framför allt nöjd! Skulle vara så skönt astt kunna göra något emnsan i bara nån timme. Jag vet oxå att min sambo skulle tycka att de va mysigt att få vara själv med henne utan mej som en hök. Så håll tummarna för att de ska gå bra snart! Jag har öven fått för mig/ och hört att vissa barn sover bättre med ersättning, då kanske nätterna blir bättre också. Hon sover hela nätterna de är inte de, men hon somnar bäst ammandes vid bröstet, så om man kan sitta i lugn och ro och mata henne och sen få henne att somna i sin säng vore toppen. De är så kallt på nätterna, så när hon ligger klistrad intill mej så är de alltid en axel som blir super kall. Plus att få sova på mage vore oxå skönt!

Imorgon skulle egentligen Lenitha och Satu komma hit, men så blev de inte. Så imorgon är oplanerad, får se vad man hittar på, skulle behöva städa och tvätta men de kommer jag hinna göra nån annan dag :P Måste göra saker som inte kostar pengar, måste spara till semestern vi vill åka på!! De sparar jag gärna pengar till! Att gå till nya köpcentrummet i Liljeholmen är juh gratis, även bussen för personer med barnvagn är gratis! Då gäller de att ha lämnat visakotet hemma så man inte hittar nått "bra att ha" där. Vi får se vad morgondagen har med sig för oss.


Underbara Max


Här ligger Adina och leker


Såg sig själv i spegeln och började skratta!!

Nu ska jag gå och underhålla dottern som just vaknat!

Ha en fortsatt bra dag.

Xo Xo


Är så trött

Är så trött, där fick jag för att jag var vaken till över elva igår. (egentligen över tolv med tanke på att vi just dragit tillbaka klockan)
Adina vaknade, de är juh så mörkt på morgonen så jag ser inte äns klockan, så jag ligger där yrvaken och chansar, imorse tippade jag på att klockan va ca 6.00. Så jag gnuggar ögonen och intalar mej själv att jag är pigg, inge problem. Men åhh va irriterad jag blev när jag såg va klockan va, hon va bara 04.27 när jag kollade. Kom då ihåg att jag legat i sängen att tag med henne i hopp om att hon ska somna om, men icke.
Så jag slängde ner alla kuddar i soffan och drog fram filten(älskade pappelina, den bästa, mysigaste, och skönaste filten någonsin) och lag oss där. De tog kanske 30 minuter för henne att somna om. Men de konstigaste är att även fast vi somnade om igen så är jag så otroligt trött, nästan som att jag har grus i ögonen, dom vill inte riktigt vara öppna. De va länge sen jag vaknade och inte ville vakna direkt, är i annat fall en morgonmänniska. Morgonen är underbar! Men inte idag...
Kan juh vha nått tatt göra med att jag hade feber igår när jag vaknade, så de kanske är så att jag fortfarande är lite förkyld. Men jag är lika förvånad varje gång jag e trött och seg på morgonen.
Nog om detta nu.

Idag ska vi till stan för att träffa Anette och Max, ska bli så trevligt, alltid annars nu dom senaste gångerna vi träffats så har vi varit lite stressade, för hon har tider att passa, hon måste hämta sin andra son på dagis vid 14.00 och de tar ett tag att ta sig till där hon bor. Men idag har vi ingen tid att passa, inte tidigt iaf!!

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och ta mej en till kopp kaffe så man vaknar till ordentligt. 
Jag har alltid varit en "Nyhetsmorgons" tjej. Men jag har dom senaste dagarnabörjat kolla på "Vakna! Med the Voice".
Vad kollar ni på på morgonen?

Ha en bra dag!

Xo Xo


Idag firade vi

Idag firade vi Adinas 4 månadersdag med att ge henne potatis för första gången! Så underbart mysigt. Här kommer de bilder (så klart de kommer bilder!! )


En glad tjej


Första skeden...


´Nja pappa, vette sjutton..`


´En gång till??!!´


´Va gör man med allt de här i munnen då?!!´


Hi hi hi så söt!!



Trotts minerna och ovissheten om vad som ska göras så blev de några teskedar hon fick i sig iaf!

Tänk att jag gick flera månader innan hon kom ut och oroade mej för hur de skulle gå med ammingen och nu när jag äntligen börjar bli riktigt bekväm med de, jag då ska man sakta men säkert vänja henne av med det.

Hade min underbara vän Maria här idag på förmiddagen, alltid lika mysigt att umgås med henne!
Imorgon blir de en heldag på stan med Anette och hennes söta Max, de ser jag verkligen fram emot!
Nu ska jag gå och vara social mot gubben :P

Ha en mysig kväll!!

Xo Xo


Här kommer bilderna från helgen!

Här kommer bilderna från helgen!


Vincent och prästen


De här är från resturangen, de va som en festlokal med bor och stolar, spansk musik spelades för fullt! Super trevligt!


Mamma hos Johan i söndags


Tobias; `Get ur own man!!´:D



Tack för en mysig helg allihopa!

Xo Xo


Söndagen

Söndag är de idag, imorgon blir lilltösen 4 månader, tiden går snabbt.
Imorgon ska vi börja med smakprov, potatis, de ska bli så spännande. Kameran kommer sälvklart att vara i högsta hugg, så biler får ni se imorgon!
Igår va vi på Vincents dop, super trevligt hade vi de. Efter de så åkte vi får att träffa upp några kompisar till min sambo, vi åkte till ett annorlunda ställe för att äta mat, blev ganska skeptisk när vi fösrt klev in, men de va så otroligt god mat och de va super trevligt, de va ett peruanskt ställe. Ibland är de synd att jag inte fattar spanska, får börja plugga lite spanska kanske?!  Alla som va där på resturangen pratade spanska, nästan alla iaf! Dit kommer vi åka fler gången för att äta den goda maten och umgås med vänner! Ska lägga upp bilder från gårdagen senare eller imorgon, så ni får se!

Idag ska vi till min bror Johan de ska bli mysigt att få umgås med honom, IsaDora jobbar idag så henne missar vi tyvärr, får se till att förska träffa henne snart, med tanke på att hon ska hålla i Adina på dopen så de måste "övas" lite och låta Adina vänja sig med henne! Om du läser detta får du gärna höra av dej så man kanske kan träffas snart? :D
Får se om min andra bror och mamma kanske tittar förbi en sväng.

 

Nej, nu ska jag nog ta och väcka mannen i huset!

Ha en bra dag!

Xo Xo


Måste bara visa er

Måste bara visa er denna bild, på min sötnos. Här är hon ca en månad och en vecka.

 

Åhh min lilla skallepär!! Så otroligt fin och underbart söt!

Ha en bra dag!

Xo Xo


Idag blev de många

Idag blev de många inlägg och bilder.
Vaccinationen gick bra, betydligt mycket bättre än jag trodde och vi va duktig och tog kort, så här kommer de lite kort från bvc;


En glad tjej i väntrummet


En stolt pappa


Ja, ni ser juh va detta är för något...


Sjuksöterskan Maria förbereder


Åhh stackars liten. Ont gjorde det på henne.

Men allt gick så bra, vi kom hem och gav henne en alvedon, sen efter ett tag så somnade hon så fint. Jag hoppas verkligen att hon sover hela natten.

Idag när min sombo va ut med hunden så kom han hem med fina lönn blad, så här gjorde vi med dom:



Så nog bloggande för idag. Imorgon kommer de kanske mer bilder, vem vet!?

Ha en mysig kväll!

Xo Xo



Här kommer dom

Här kommer dom, bilderna jag lovade!


Emma & Adina


Tia Delia & Adina morgon myser!


Delia gjorde en nyttig morgon drink!


Engla!


En glad Iris!


Super gulliga Jonathan, som just fyllt 1 år!


Felicia som just mummsat i sig glass!!


Samuel visade stolt upp sitt nya hål i örat!! Cooling!


Lenitha, Adina & PG :P


Mina ögonstenar!

Så där va de lite bilder, ska ta mej tid att lägga upp lite från dom vi fick av Johan oxå, men de får bli imorgon eller senare!
Nu ska jag ta och väcka lilla sötnosen och sen beger vi oss till bvc, för vaccination. De blev en halvtimme tidigare än bestämt så nu bär de av! Önska oss lycka till och håll tummarna så hon inte bli sjuk av den!

Ha de jätte bra så länge!

Xo Xo


Bilder, massor med

Bilder, massor med bilder har jag fått av min underbara bror Johan, tack för att du tar dej tiden att hjälpa oss med alla kort!

Denna helg har varit fullspeckad! I fredags va vi i Rimbo, hade super trevligt. Fick träffa en liten söt tjej Emma på precis en månad och hennes föräldrar så klart!!
Vi sov kvar där, sen på lördagen efter lunchen åkte vi till Uppsala för att hämta upp Delia, alltid lika mysigt och trevligt att umgås med henne!
I går, Söndag så åkte vi till Uppsala igen. Jag och Adina släpptes av i Storvreta, där träffade vi Iris hennes kille Mattias och deras dotter Engla (hon är 14 månader) en super mysig liten tjej! Jag/vi fick så otroligt mkt kläder av Iris. Tack så jätte mkt!
Sen gick vi över till Annica & oc. där fick vi kaffe och massor med glass. De är så kul att träffa henne med hennes underbara familj!
Efter de blev de ett snabb besök hos Mia och PG, där väntade Lenitha! Och Mia va tyvärr inte hemma. Sen kom Satu och Lina förbi! De gick snabbt, men den lilla stunden va super trevlig! Sen kom min underbara och plockade upp oss, hann tom åka förbi min bor och hämta upp massor med bilder.
Ja, hann tyvärr inte träffa alla, men de blir för stressigt att knacka dörr och dricka kaffe hos alla, är ledsen. Men jag kommer nog snart igen, plus att jag går hemma hela dagarna och bor bara 40  minuter med tåget ifrån Uppsala, så ni som vill träffas snart igen är välkommen! De är lite bökigt att åka tåg med vagnen dessutom, så då förlitar jag mej på min undebara sambo att köra mej och de kan han inte när han jobbar till exempel.

Ska lägga in bilderna från min kamera i datorn, sen kommer de bilder från helgen!

Nu ska jag ta hand om min underbara dotter som sitter i sin babysitter och börjar bli uttråkad!
Stackars henne, senare idag ska hon vaccineras, usch. Jag e såå otroligt rädd för sprutor/nålar. Slå mej hur hårt du vill de kan jag ta, men tar du fram en nål, så vänder jag på klacken och springer!!

Ha en bra dag allihopa så kommer de som sagt bilder lite senare!

Xo Xo


Måste bara

Måste bara lägga upp bilden här oxå, jag e helt kär, så kär i min dotter! Så underbart! Tog ett kort igår som jag tycker är så otroligt fint! Kan inte få nog av de:P




Idag är de fredag, så min sambo är pappaledig idag, vilket är så mysigt! Idag ska vi bege oss till Rimbo, de ska bli trevligt! På lördag kommer Delia hit och på söndag blir de besök hos Iris. En fullspeckad helg, de ser jag verkligen fram emot.

Adina är så rolig, hon har börjat ta tag i saker, men när hon inte når eller lyckas hålla kvar i leksaken så blir hon så arg... Hon kan verkligen skrika och försöka kasta sig/åma sig ur mitt grett om henne! Så söt!

Önskar er alla en underbar dag. Ska lägga upp bilder från helgen sen, ska juh få träffa en liten bebis på knappt en månad!

Xo Xo


Vilken underbar helg

Vilken underbar helg vi har haft, helt fantastisk! Delia kom hit i fredags, vi tog de lungt åt middag tillsammans och bara myste. I lördags så va vi som jag skrev igår ute på en super lång prommis, helt underbart, plus att de va Delia som hade Adina i bärselen, skönt för ryggen att få slippa ibland. Vi åt köttfärspaj till lunch/middag sen bakade jag kladdkaka som jag vispade grädde till. Vi hade helt enkelt en riktigt mysig lördag också. Idag har vi varit i Barkarby outlet och handlat lite, två par skor, ett par gympa/hemma byxor, vi va där många timmar och kollade runt. Åt på Pizza Hut, de va gott. När vi nästan hemma så stannade vi till på ett massage ställe, Adina sov i bilen så jag bestämde mej för att gå in och få thai massage i en timme. De va min födelsedagspresent från Delia! Tack vännen!
Hade ingen aning om va thai massage va för något, höll på att dö av förvåning när hon satte sig på min svank och drog benen upp mot sig själv, ha ha ha. En riktigt skön upplevelse som jag snart vill göra om igen, imorgon är de min älskades tur. Han är pappaledig måndagar och fredagar, helt underbart!

Här kommer de lite bilder från den underbara helgen som varit 

 







Imorgon kommer Maria hit, hon jobbar varannan helg på Rosella så på vägen hem från kappis så tittar hon in på en kopp kaffe, ska bli trevligt att få träffa henne igen!
Sen ska vi gå till massage stället och låta sambon få sig en omgång, en liten thailändare som ska gå på låren och ryggen! Hi hi!

Ha en mysig söndagskväll!

Xo Xo


Fotbollen

Fotbollen förgyller just nu våran tv! Sverige-Danmark (för er som inte hänger med) Tycker att fotboll är lite halv tråkigt gillar hockey betydligt mkt mer, men de är en spännande match nu! 
Sitter här med min sambo och Delia som kom hit igår! Har haft de så mysigt idag. I morse va vi ut på en riktigt långpromenad, vi gick i snabbt tempo i 1 ½ timme, de ni!! Så alla kex, ostar och chips som jag gluffsat i mej har jag gjort mej väl förtjänt av!

Imorgon bilr de lite shopping, ska till kungens kurva och spana lite och kanske till barkaby. Ska bli trevligt! Säger som min underbara sambo; köp köp köp köp köp!

Nu ska jag forsätta kolla på fotbollen!

Ha en trevlig lördags kväll och en mysig söndag!

Xo Xo


Min bror Johan

Min bror Johan är en hjälte! 
Han ligger just i detta nu och donerar benmärg. Hur underbart snällt är inte de? Han har fått tagit sprutor i ca 5 dagar, två om dagen. Dom har varit riktigt smärtsamma för honom, men han kämpade sig igenom de och nu ger han bort benmärgen till en främmande person, som tack vare Johan kommer få leva betydligt mkt länge, smärtfri och förhoppningsvis frisk liv!! Vilken hjälte!!
Du är en underbar person Johan, jag är så glad att får vara din syster och vän! Älskar dej!






Du kan också rädda liv, gå in på www.tobiasregistret.se för mer information!

Xo Xo


Hemma igen!

Hemma igen!
Så här kommer de fler bilder


Adina ville oxå ha godis!

vi satte oss i v.i.p och fick Pizza hut som tilltugg/lunch till matchen!! Lyxigt värre!


Tog tyvärr inge mer kort. Fick iaf träffa Fredrik, en mysig söndag har vi verkligen haft!

Ha en mysig kväll!

Xo Xo


Nu sitter vi i bilen

Nu sitter vi i bilen på väg hem från en hockey match i Västerås. De va riktigt trevligt!

Här kommer de lite bilder





 

Åhh, va tid de tar att ladda upp bilderna, fortsätter när jag kommer hem ist!

Xo Xo


Rosa rosa rosa

Rosa rosa rosa är färgen på min nya dator!! Min underbara sambo gav men en ledtråd; De börjar på S och slutar på G. Hmm, såg, sarrong, snickers, sterling.... Men icke sa nicke En SamsunG!!!! En liten söt rosa dator som perfekt får plats i skötväskan om inte till och med min handväska! (måste ändå snart köpa ny så då ser jag till att den ska få plats!! hi hi hi) Fick även mobilt bredband!!! Tack tack tack älskling! Du är BÄST!

Igår hade vi en underbar dag, delar av min släkt och familj va här igår och firade mej, först va vi ut på en grekisk retsturang vid oss, (kommer aldrig mer att gå dit maten va hemsk, tyvärr... tre utav oss fick vänta med att få våran mat tills alla andra ätit upp, plus att den inte va klar.. usch, nej nu glömmer vi de) Sällskapet va underbart iaf!!  Sen gick vi hem till oss och fikade och hade de riktigt trevligt!
Fick pengar för att klippa mej och färga håret, tack såå jätte mkt! Jag och Johan har gjort så att vi köper dvd sammlingar till varandra så av honom får jag varje år "Vänner" och jag köper "Two and a half men" till honom, en rolig grej tycker jag!
Men inte nog med det så kommer min underbara svägerska in med ett otroligt fint kakfat som är fyllt med frukt och massor med godis! Du är juh för söt! Tack! 
Tack, som tog er tiden att komma hem till oss och fira mej! Hade som sagt en super mysig dag!




Bilden är snodd från mamma blogg, kom just på att bilderna från igår ligger på min nya dator! (De va för tidigt att använda den nu, ser nog lite dåligt så här på morgon kvisten)

Lägger upp bilder lite senare.

Ha en underbar dag!

Xo Xo


Har haft en super

Har haft en super mysig dag! Tack Dominika!!
Nu sitter jag här i soffan med Adina i famnen och bara myser lite, min underbara har åkt iväg för att handla ett paket... är så nyfiken så jag spricker snart!!!

Här kommer lite bilder från dagen som varit









Hoppas att ni får en mysig torsdags kväll!

Xo Xo


Idag får vi besök

Idag får vi besök av Dominika och Vincent, de ser jag fram emot, skulle ha åkte på Rimbo marknad som är idag. Men så blev de inte tyvärr. De är ändå så kallt ute idag, så man hade förmodligen bara frysigt! De e så svårt att klä Adina rätt nu när vädret är lite kyligare, hon är juh mest i bärselen. Allt tar sin tid att lära sig som ny mamma.

Igår va vi på "mamma lunch" de va trevligt! Det är alltid lika kul att få prata barn med folk som har små barn!

 

Ha en underbar höst dag!

Xo Xo




RSS 2.0