Lite bilder på grabbarna

Lite bilder på grabbarna i Adinas liv!!! :D


Underbara lilla Max

Charmtrollet Vincent!!

Snyggingen Ville!! (har dock aldrig träffat honom än...)
 
Idag ska vi på lunch med mammagruppen, de ska bli kul!
Ska börja promenera mer på dagarna, de e inte riktigt så att kilona rasar av mej direkt... Har tio kilo kvar att gå ner, så nu ska dom bort!

Ha en underbar dag!


Xo Xo


Vilken underbar helg

Vilken underbar helg jag haft! Delia kom till Sthlm i lördags, så vi gick på stan! Va så klart tvungen att ta henne till Ben & Jerry´s! Sen åkte vi hem hit för att kolla läget och dricka lite kaffe, men grabbartna jobbade för fullt så vi va bara i vägen, så vi åkte till Uppsala ist! Där vi bara umgicks och pratade, så otroligt mysigt hade vi! Tack Delia, du är en sann vän!!
På söndagen gick vi till mamma där va även min mormor! Vi blev "bjudna" eller ja, jag bjöd in oss på lunch och fika. Tack för en mysig söndag allihopa! Sen åkte jag hem vid 16 tiden. Borta bra men hemma bäst!








Nej, de är inte riggat, vi sitter likadant allihopa.... Ha ha ha!!!

Som bilderna bevisar så var helgen som sagt underbar!! 

Igår kom Maria hit efter sitt helgpass på Rosella (Viking Line) Tack Maria för att du kom hit! Uppskattar de så otroligt mkt!! Och tack för mjukis djuret och body´n!
Sen var de fika med en annan Mariah och hennes dotter Alicia, en tjej från mammagruppen. Riktigt trevligt! Sen gick vi till min underbara sambos jobb och hälsade på! Mysigt va de!

Nu ska vi göra oss iordning för denna kyliga höst dag!!

Ha en bra dag!!

Xo Xo


3 månader idag!!!

Adina blir tre månader idag!!!
Så här kommer de lite bilder (för ovanlihghetens skull :P)









Idag kommer morbor Johan hit och ska hjälpa oss med renoveringen (Tack<3), sen kommer faster/tia Delia till stan! Ska bli super kul att få umgås!! Får se vad som händer senare, allt beror på hur de går för grabbarna här hemma!!

Ha en underbar helg!!

Xo Xo


Torsdags kvällen

Torsdags kvällen har gått ganska fort, har hunnit tvätta, städa lite och myst med min underbara familj! Idag har jag varit på mitt jobb och hälsat på, de va rikigt kul att få träffa dom igen. Saknar mitt jobb och mina arbetskamrater! Här kommer det lite bilder! Hoppas ni orkar med alla bilder som jag lägger ut, kan inte låta bli!
 

Ja vad säger man mer än att jag älskar dessa tre !!!



Ja, hon är juh så söt. Den hakan kan få mej att skratta gott!!



Har en morgon glad liten tös!!!

Nu ska jag fortsätta kolla på när Rafael Edholm dricker en skaldjurs drink på tv, (kändisdjungeln) Usch va vidrigt de är att titta på när han nästan spyr över Tilde DePaula.
Tittar ni på det programmet??

Ha en bra helg!!

Xo Xo


God Kväll

God Kväll gott folk! Sitter här i soffan och smaskar på en Ben & Jerry´s så jag tänkte passa på att skriva lite innna jag ska försöka sova lite. Igår va vi på bvc, nu väger lilltjejen 4970g och är 59 cm lång. Ja som om de är till någons förvåning men ja, hon växer!!

Idag va vi på lunch träff med Anette och lilla söta Max hade som alltid riktigt trevligt.
I helgen började min älskade sambo och min underbara bror Johan med att renovera våran lägenhet, dom hann med så mkt på en helg; nya bänkskivor, tog bort kaklet, instalerade spishällen, ugnen och fläkten, la nytt golv i hallen och köket. De är lite kvar med de blir klart inte denna helg men nästa (hoppas jag iaf) ska lägga upp lite bilder på de sen, kanske i morgon! Jag och Adina var i Uppsala och hälsade på medans dom jobbade! Tack alla för en super mysig helg!
Nu i helgen ska vi till Norge, har en halvsyster Josefin som ska konfimera sig. Ska bli super trevligt att få åka dit och att få träffas!! De sker allt för sällan, tyvärr. Är lite orolig för bilresan dock, Adina har inte gillat att åka bil alls dom senaste gångerna vi åkt någonstans. Hon skriker så mkt så hon blir helt svettig, de bara rinner från huvudet på henne efter ett tag, de är inte bra på små barn. Men vi får ta allt som de kommer. Håller tummarna!



Min lilla groda, älskar henne sååå!!!

Vi kollade igenom lite bilder idag, hittade denna bilden detta va på Johan och IsaDoras bröllop; som sagt ja, hon växer!!




De kommer förhoppningsvis mer bilder imorgon!


Sov så gott!

Xo Xo


Länge sen sist

Länge sen sist, ledsen! Här kommer de lite bilder iaf!


Den dära dubbelhakan säger jag bara!!!

Och dom kinderna!

Ha ha ha! Att ligga på mage börjar bli lite kul!! (i mkt korta stunder)

Vi va i Uppsala i veckan, har blivit dålig på att ta kort men några blev det iaf. Vi träffade blandannat Iris med hennes dotter Engla. Vi va in på skoaffären för att prova vinterskor. Engla tyckte de va lite konstigt att lyfta på fötterna med dom tunga skorna på fötterna!!! Så roligt, hon såg till en början helt förvånad ut men sen gick de bra att springa runt!


Min bror Tobias ska allid leka pajjas på kort :P Ha ha ha


Nej nu ska jag fixa lite här hemma medans min lilla dotter sover sött i bärselen och snuttar på sin nya marimekko napp som vi fick av Iris (fick den rosa nappen med en napphållare och en nappflaska i rosa marimekko plus en super fin body!!! TACK så jätte mkt!!!!)

Ha en super bra helg!!!

Xo Xo


Förkyld liten sötnos

Förkyld liten sötnos ligger nu och sussar sött i vagnen. Kan inte vara lätt att vara snorig när man e så liten och inte vet hur man ska göra för att bli av med det. Stackars liten.
Idag ska vi har en hemma dag, slappdag, bli friks dag och en städdag!
Tänkte lägga upp lite bilder!!


En trött liten tjej i bärselen


Igår va vi hem till söt Max och hälsade på!!


Max storasyster Emma!!


Och Max storebror Leo!!

Tack för en riktigt trevlig dag!!!

Här e en smakretare (måste juh bara visa bilden på min favorit glass numera!!)


Ben & Jerry´s



Jag avslutar med en ego bild :P





Hoppas ni får en bra dag!!

Xo Xo


RSS 2.0