Tänker på alla

Tänker på alla i Chile och alla andra drabbade av naturens hemskheter... Min sambo och hela hans familj och släkt är från Chile, han har släktingar där. Mina tankar och böner går till alla drabbade och speciellt alla släktingar.
Är du troende eller ber ibland så gör de gärna nu är du snäll.

Xo Xo


Älskade lördag!

Älskade lördag! Man tittar ut och de är grått och blött ute, kollade precis på vädret där som sa att nästa vecka ska de frysa på igen, oj oj oj hur ska de gå då? Hoppas alla tar de försiktigt!

Idag kommer min lillebror Tobias och hans tjej Jennifer till stockholm, dom ska fira hans födelsedag. Han ska även gå på nån budofitness outlet här i närheten. Så vi ska träffas en sväng, de blir trevligt!

Ha en underbar dag, nu måste jag fortsätta med att säga: aj aj, den får man inte röra, nej Adina man får inte göra så, ja ni med förstår! Ha ha ha! Hon är så charmig, hon kollar upp på mej med sina stora blå ögon som en oskylldig liten flicka, dom ögonen och den minen är svår att motstå vill jag lova. Min lilla ögonsten.

Xo Xo


Har haft en

Har haft en jätte mysig och trevlig dag idag. Vid tolv tiden kom Johan, IsaDora och Nathalie och hämtade upp mej och lilla skruttfian. Vi åkte ut till IsaDora´s och Nathalie´s storasyster Stephanie och hennes två helt underbara barn; Nova-Lie och Denzel!
Blev bjuden på lunch (tacos) och fika. Så gott och trevligt. Sen åkte vi iväg till hornbach, jag gillar den affären, så bra för både tjejer/kvinnor och män/grabbar, dom har allt från blommor till plankor, från fiskar till badkar, ja ni fattar, de finns något för alla!

Jag hade laddat mobilen för att fota massor, men tror ni jag äns jag tog upp den?! Nej, tyvärr.

Ha en underbar fredags kväll!!

Xo Xo


Vill skryta lite

Vill skryta lite!

Jag ammar Adina fortfarande nån gång på natten, ca 2-3 ggr men de är inte mycket hon får i sig, utan de är nog mest för vanans skull. Men nu dom senaste nätterna så har de blivit även mindre och mindre och i natt så vaknade hon bara en gång!! De ni! Är såå nöjd och glad över de!!

Ha en underbar fredag!! 

Xo Xo  


Ibland smälter jag

Ibland smälter jag när jag tittar på våran underbara dotter!



Idag har vi en slappdag, ska snart gå ut en sväng för att handla men annars blir de inge annat att göra idag! Skönt med slappa dagar ibland, de gäller juh att passa på nu när man bara har ett barn.
Jag borde städa och plocka undan, men de hinner jag göra senare eller imorgon. De kommer inte fixa sig själv iaf!

Xo Xo


Träffade som jag

Träffade som jag skrev tidigare Iris här om dagen, när vi sitter där på fiket och pratar så tar hon fram en påse med Läkerol och bjuder mej. De va så otroligt gott, så jag kan nog säga att jag nu mera är beroende av Läkerol. jag får inte nog av de, smaken salmiak och salvi är favoriten!

Xo Xo


Måste juh bjuda

Måste juh bjuda på nån bild!


Att leka med allt som prasslar är kul!


Busfröken

Xo Xo


Ni som har mej som vän

Ni som har mej som vän på FB vet redan att jag är gravid igen! Vi väntar barn nummer två som är planerad att komma ut i mitten av september!! Vilket innebär att de kommer skillja 1 år och 2½ månad mellan Adina och henns syskon. De är så häftigt, samtidigt sååå skrämmande. Att vara gravid och samtidigt ha en ettåring som springer omkring och busar (med all rätt såklart är bara orolig för hur jag ska orka!!).
Å andra sidan, hade någon berättat för mej att Adina skulle ha kolik dom tre första månaderna, så hade jag sagt att jag alldrig skulle klara av de, men de gjorde man juh! Allt gåt bara man vill!
Jag hoppas så innerligt att jag inte går upp lika mycket i vikt som jag gjorde med Adina, då gick jag upp 30 kg, såg ut som en megastor badboll... 
 Hoppas hoppas hoppas!!

Så nu kommer de bli lite gravidsnack här på bloggen igen! Men inte för mycket hoppas jag för eran skull! Vi får se, den som läser får se!

Ha de så länge!

Xo Xo


Det blev stan

Det blev en tur till stan idag, där träffade vi Iris. Tog en fika och pratade massor! Sen gick vi vidare till Ulrika, min underbara vän som jobbar på frälsnings armén´s café och fick en räksmörgås! Super trevligt och gott!! Även mamma kom dit! Nu sitter vi här hos mamma och bara umgås!
Senare kommer Johan och IsaDora och även min underbara sambo!

Xo Xo


Då är vi i

Då är vi i Uppsala!

Imorse så fick min sambo inte igång våran bil, sl åkte inte utanför innerstan, taxi gick inte att nå. Så va gör man?!! Han måste juh komma till jobbet, så min underbara bror Johan (som kom hem från thailand igår och va super trött) kom och hjälpte oss starta bilen. Så då passade jag på att åka med honom till Uppsala för att fira min andra underbara bror Tobias som blir nitton idag! Grattis Tobias och tack så jätte mycket Johan, så otroligt snällt av dej!

Xo Xo


Har en dotter

Har en dotter som kryper runt här hemma.



Och ibland fastnar hon under bordet!! Sötnosen :D

Ha en fortsatt bra söndag!

Xo Xo


Har finbesök

Har finbesök här hemma! Delia kom hit i fredags och i natt landade min mamma på på skavstas flysgplast (enbart två timmar för sent). Min underbara sambo och Delia åkte i natt trotts stormen och hämtade henne, dom va inte hemma förs vid 03.30. Nu har alla vaknat och vi har ätit en lång frukost och bara myst!

I eftermiddag kommer min underbara bror och hans fru hem från Thailand, dom har varit där i tre veckor! Tror ni dom kommer får en vinter chock?!! :D

Xo Xo


Lördagens sysslor

Lördagens sysslor är avklarade, Delia och  min sambo har monterat ihop våran nya sängstomme! Är så glad och tacksam! (bild kommer senare)

Nu är de bara resten av lägenheten kvar att rensa ut!

Ha se så bra i snöovädret!

Xo Xo


Jag har en ganska bra

Jag har en ganska bra affärs idé.
Ni vet när kylskåpet är nästan tomt, enbart något enstaka kvar. Som tex: Lövbiff, fetaost, morötter, lök. Då vore de juh perfekt att kunna ha en hemsida (tex: www.vadharduhemma.nu) att gå till och skriva in varorna man är "villig" att använda (har hemma) och sen trycka enter och taadaa: ett eller fler förslag på vad man kan laga för mat!
Vore inte de något för nån smart person att uppfinna? Jag skulle uppsatta de iaf!!

Xo Xo


Jag vet inte

Jag vet inte varför men jag är inne i ett bloggflow, jag gillar att blogga nu! Så här kommer ett inlägg till, ha ha ha!

Som sagt snön är tjock på marken ute, har inte sett eller hört någon plogbil än och klockan är nio. Så att försöka ta sig ut med vagnen är ett big no no. Så idag får de bli att fixa och dona här hemma, städa och plocka. Vårat mål här hemma är att få ordning, vi bor i ett kaos just nu och har gjort de ett tag. De börjar sakta men säkert att ta sig. Man får ta en sak itaget. Ordning och reda, de gillar vi men de kanske inte alltid syns, tyvärr!

Ha de så bra så länge!

Xo Xo


Vilket väder

Vilket väder vi har, vart kommer all snö ifrån?! Tittade just på vädret på kanal 4, de är klass 1 varning idag och imorgon kommer de förmodligen att vara klass 2 varning. De kan komma ca en halvmeter snö under helgen och stormvindar. Herregud!
Jag har min mamma i Spanien med min moster, kusin och hennes kompis. Har även min bror och hans fru i Thailand, hoppas verkligen inte de blir några problem för dom att ta sig hem till Snöland!

Ha en underbar fredag, trotts all snö!

Xo Xo


När kameran kommer fram så

När kameran kommer fram så gör Adina en viss min, hon kisar med ögonen. Säkert för att hon lärt sig att blixten är riktigt jobbig, men de är så kul, hon kan sitta och skratta eller le fint så tar jag fram kameran så kommer minen fram igen!


Kolla även in framtanden!


Ha ha ha ha, vilken bild va?!

Xo Xo


Allt blir inte alltid som

Allt blir inte alltid som man tänkt sig!
Hade tänkt åka iväg till jobbet idag, men vagnen är i bilen, som är på min sambo´s jobb! Så de får bli att stanna inne idag, förutom när jag ska knalla med Crusse! Tur att de finns bärsele!!

Ha en bra dag så ska jag försäka lägga in ett inlägg till senare med bild, de saknas bilder i bloggen tycker jag!

Xo Xo


De är så mycket

De är så mycket pengar som går åt till olika leksaker, de ska "plinga", blinka och låta. Men när hon hittar en IKEA kudde för 39 kr, ja vad gör min lilla sötnos?! Jo, hon älskar att leka med den långa "lappen" (där tvättrådet även finns) Den har underhållit Adina nu i timmar!
Tack IKEA!!
De är även riktigt roligt att pilla på mina tröjor, dom med dragkedja och den metallsaken som man drar upp dragkedja med. Dom är så roliga att pilla på!

Ha en bra dag!

Xo Xo


Jag har blivit

Jag har blivit besegrad av lathet, ha ha ha ha. Nästan hela förra veckan och dessa två dagar har jag inte orkat göra nånting. Alla min egna förslag på att hitta på något är såå jobbigt!
Skulle behöva åka till mitt jobb och hälsa på (har bara varit där en gång sen Adina föddes, kan dock inte påstå att grabbarna på jobbet är så intreserade av barn, men lite vill jag juh hänga med i svängarna) Borde ta mej själv ut på en riktigt lång promenad eller tre! Ja många borden, men latheten har besegrat mej som sagt!! Nej då, imorgon ska jag hitta på nånting iaf!

Ha en bra dag min läsare!

Xo Xo


Jag vill

Jag vill gratta min morbror Björn och hans festmö Linda som igår fick deras andra barn: en liten Tilda! Grattis!!



Söt som socker!!

Ha en fortsatt bra dag!!

Xo Xo


Det är konstigt

Det är konstigt hur man kan älska någon så mycket så de känns som mitt hjärta ska gå i tusen bitar!!


Sekunden efter kortet är taget så slänger hon sig över kameran!


Min älskade dotter!!

Idag fick jag sova till 07.30 och de va inte igår vill jag lova. Jag känner mej så skönt utvilad! Helt underbart!!

Ha en bra dag!

Xo Xo


Bakning pågår!!

Bakning pågår!! Jag hade några bananer över här om dagen, dom va inte helt "kasta bort skiten" utan snart, om ni förstår va jag menar! Så jag bestämde mej för att baka banankaka på två utav mina fyra bananer. De blev så gott! Så jag frös in halva och jag och min sambo delade på resten! Så imorse hade dom två sista blivit helt "kasta mej annars kommer flugorna" så de blev en till kaka! Mums, den ska jag ta med mej till min sambo´s mamma imorgon när vi ska dit och bli bjudna på frukost bestående av: smörgåstårta!! De ni, de är va jag kalllar lyx frulle!

Nu ska jag ta Adina i bärselen och ta mina två överfulla IKEA kassar med tvätt ner till tvättstugan, de e så skönt när allt är tvättat!

Ha en underbar fredag!

Xo Xo


Oj, va länge sen de

Oj va länge sen de va jag uppdaterade bloggen.
Har haft bloggtorka, men nu ska jag skärpa mej. Tänkte dock sluta med långa inlägg och börja lägga in korta inlägg ist! Och försöka få in bild oxå så klart!

Är de någon utav er som vet hur man bloggar från Iphonen? Jag kan bara skriva på rubriken... Vore tacksam om någon kan hjälåa mej och förklara hur man ska gå till väga!  

Adina har fått sin tredje tand, uppe fram!

Åhh vilket härligt väder de är idag! Helt underbart! Den ända nackdelen ä'r att när solen skiner in så syns allt damm... Vart kommer allt damm ifrån?!!

Ha de så bra!

Xo Xo


RSS 2.0