Ett underbart dop

Ett underbart dop blev det! Tack alla ni som gjorde våran dotters dag den finaste dagen någonsin (än så länge iallafall)! Tack för att ni tog er tiden att komma och tack så jätte mycket för alla presenterna. Tack!
Jag är så nöjd med dopet, allt gick som smort, jag va stressad men de viste jag att jag skulle vara, man hann inte prata ordentligt med alla, men så blir de. Huvudsaken alla va nöjda! Och tack alla som hjälpte till i köket.
 Vi fick så otroligt mycket fina saker, jag uppskattar verkligen allt vi fick. Och ingen hade köpt lika, de va juh skoj. Adinafick en Tripp Trapp stol (svart) Hon älskar att sitta i den, så uppskattat! Även en fårpläd, som hon ligger och myser på. Massor med leksaker, haklappar, fiffiga tavelramar, kläder, CD-skivor, böcker och mycket mycket mer. Tack allihopa!! D
e va ett gäng som efter lokalen va städat drog ut till den lokala puben på middag. De va super trevligt och gott. Delia stannade kvar hos oss ända till tidigt imorse, alltid lika mysigt att ha henne här!

Idag har vi pyntat klart här hemma. Nu känns de som att julen snart kommer, längtar så tills vi ska upp till Dalarna. Dalarna är jul för mej, de ska bli så mysigt. Hoppas verkligen att de är snö, de vore så underbart, då ska jag köpa en sån dära rosa liten sitt pulka till Adina så ska hon få åka, varesig hon vill de eller inte :D Hi hi hi!

Igår hade vi första advents mys här hemma, vi gjorde en janson, stekta köttbullar, prinskorvar, ägg halvor, knäckebröd och skivbar leverpastej! De va sååå gott.
Sen blev de glögg, pepparkakor, mögelost och sylt! En super mysig söndag!

Tog inga bilder alls under dopet, men de finns upplagt på Facebook, för er som är vänner med mej där kan se dom. Men annars så ska de komma bilder inom kort.

Hoppas ni alla haft en bra helg och att ni får en mysig kväll, återkommer med bilder imorgon (inga dop bilder utan andra fina bilder från helgen)

Xo Xo


Är inte alls så

Är inte alls så stressad som jag trodde jag skulle vara inför lördagen, så skönt! Allt är mer eller minder fixat redan, imorgon åker min underbara sambo för att hämta upp alla tårtor och för att inhandla de sista. Jag ska under tiden fixa klart här hemma, för imorgon efter lunch kommer Maria och Ville!! (jag vet att jag e tjatig men jag e så glad för att dom kommer hit!!!)

Ha de tänkt julpynt lite, men jag har verkligen ingen jul känsla alls, verkligen ingen. Idag tyckte jag att de känndes som vår vär jag kollade ut genom fönstert, solen sken, de va ca 10 grader och träden kala. Men på lördags ska jag nog se till att pynta. För på söndags morgonen ska första advents ljuset tändas vare sig jag har jul känsla eller inte!

Skulle ha varit på lunch på mitt jobb i onsdags, men Cribba ringde mej i tisdags kväll och berättade att dom blivit utsatta för ett rånförsök, igen. Herregud, stackars dom. Dom hade inte försökt tagit sig in genom slussen, utan försökt borra sig in genom vårat skylöltfönster med en betongborr. Snorungarna drog därifrån på moped utan att ha tagit sig igenom. Idioter.
Jag har fortfarande "mén" från rånet jag var med om. Men ett rånförsök skakar nog upp en fruktansvärt mycket. Mina tankar går till er på jobbet! Så på torsdagen skulle dom byta ut fönstret, får åka dit och hälsa på nästa vecka istället!

Va på lunch hos grannen idag, de va super trevligt och mysigt! Hon bjöd på god sallad, stekt haloumi (osten), tzatiki och pita bröd, mums! Deras lägenhet är exakt likadan som våran ast spegelvänd.

Nu ska jag ta mej en regäl skopa Ben & Jerry´s!
Juste fick ett sms idag och de va från pass avdelningen och passet är redan klart, så på måndag ska vi hämta de! De ska bli kul, jag kan ta en bild och lägga ut de då så ni får se hur de blev!

Ha en underbar kväll!

Xo Xo


Istället för att

Istället för att se de negativa i saker och händelser runt om mej, så har jag bestämt mej för att se det possitiva i allt!

Imorgon ska vi på lunch hos grannen Stina och hennes son Frans, de ska bli trevligt. På fredags kommer äntligen Maria och Ville hit, åhh va jag längtar! På lördag är de dop, längtar så jag spricker! Ska bli så kul att å träffa dom som kommer!!

Idag har jag städat och tvättat! Så sköng när de e gjort, men imorgon blir de mer städning. Måste ha de rent och fint här hemma inför helgen, då ska de jul pyntas och de kommer gäster! Jag älskar när de e rent och fint hemma.





Va skulle jag göra utan min underbara sambo och dotter?
Dom är juh de finaste jag har!

På tisdag får vi fler kanaler, vi har konstanterat att man inte klarar sig med enbart ettan, tvåan, fyran svt24 och barnkanalen, hi hi! Ska bli skönt att kunna sappa.

Ha en underbar kväll!

Xo Xo


Sköna söndag

Sköna söndag. Jag gillar nu mera söndagar, jag behöver inte ha jobb ångesten som man alltid har på en söndag, även fast jag trivs på mitt jobb så är de någon jobbigt med söndagar tycker jag. Men nu slipper jag den ångesten, de är nästan så att jag inte håller reda på vilken dag de är. Ganska skönt måste jag få säga!

Denna veckan är de fullt upp, måste fixa lite innan dopet. Mina underbara vänner kommer hit redan på fredagen; Maria och lilla Ville kommer ända från Skövde och Hanna ända från Åland. Uppskattar de så otroligt mycket!!
De ska bli så kul att träffa alla släktingar och vänner! Ser verkligen fram emot lördagen!

Jag ska träffa Dominika imorgon och prommenera lite om vädret inte är allt för ruggigt. Ska även träffa Stina, hon ska bjuda över mej på lunch de ska bli mysigt! IsaDora ska komma hit på tisadg, de ska bli kul att få umgås!
Måste städa, de är så rörigt här nu, alla Adinas saker, renoverings saker, tapeter mm.
Ska bli så kul att jul pynta, får se om jag gör de redan på torsdag innan gästerna kommer eller om jag gör de lördag kväll. Har inte rikigt besämt mej. Förra året gjorde vi ett papparkakshus, de ska vi verkligen göra om i år igen. De är så mysigt. Vi har även köp julgran, vet inte om den åker upp då oxå eller om man väntar med den, den tar nog ganska mycket plats med tanke på att de ska få plats en luft madrass på golvet och alla andra grejor som medföljer. Så ja, granen och pyntet får nog vänta!

Nu ska jag vila mej ett tag, e så trött jämt. De får man väl räkna med när man skaffar barn!

Ha en underbar söndag!

Xo Xo


Fler av dessa dagar

Fler av dessa dagar önskar jag mej, åh va underbart de är med solen! Så fantastiskt! Imorse gick jag och Adina till en promenad för att handla ett rosa sidenband till dopklänningen. Tänk så svårt de skulle vara att få tag i, men till slut så hittade jag de! Sen tog vi bussen till Dominika och Vincent, där tag vi de bara lungt och drack lite kaffe, sen gick vi ut på en promenad i solen. Jag kan inte få nog va solen!
Sen tog vi bussen hem, min sambo är i stan med några kompisar så vi är själva hemma. De är inte varje dag man har en grabbkväll/tjejkväll. De unnar jag honom verkligen!

Här om dagen så gjorde jag en kladdkaka som fått stå sig i kylskåpet, så idag på ica köpte jag färska hallon, de va tre askar för 30 kr (ca 200g i varje men ändå, hur billigt som helst juh) När jag kom hem kunde jag inte låta bli, så nu finns de bara två kvar. Dom va super goda. :D
Till kvällsmys blir de kladdkaka, färska hallon och vispad grädde, de ni!

Adina sover sött i sängen, jag sitter och glor på bummbi björnarna, de är trav på fyran så då fick de bli disneydax för min del! Ha ha ha ha! Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att de är grymt kul ibland med barnprogram som får en att minnas tillbaka till tiden då man längtade till lördagens disneydax, med lördagsmys vilket oftast bestod av chips och läsk. Jag och mia syskon satt bänkade framför tven, de va tider de... Lite extra kul är de när jag till och med vet vad som händer i avsnitten, hi hi hi!

Imorgon ska jag nog se till att ta en lång promenad igen, de är så skönt att röra på sig. Måste bli av med alla mina extra kilon oxå... de är inte de lättaste.


Mitt lilla busfrö

Hoppas att ni får en mysig lördagskväll!

Xo Xo


Idag har

Idag har jag gjort absolut ingenting. Så otroligt skönt! Har inte äns bytt om från mitt nattlinne än och klockan är halv fyra, dom här dagarna gillar jag. Slöa och slappa dagar! Borde ha gått till affären för att handla lite saker som igentligen är viktiga som toapapper (är inte helt slut än... :P) och pålägg mm, men jag orkar inte. De får bli imorgon ist, eller om jag får ett ryck när mannen kommit hem och kilar iväg själv till ica. De lät juh ganska skönt, hmm ja de tåls att tänka på!
Armen gör nästan inte ont alls, så lättad! Min granne som oxå tog sprutan igår, har jätte ont. Men hon bad om att få den i rumpan, men då sa sköternskan att låret är bättre så hon fick den i låret och nu har ont i hela benet, stackarn. E glad att jag inte känner va några bivärkningar alls!

Imorgon ska vi fixa pass åt Adina, de ska bli spännande. Sen blir de fredagsmyyys för hela slanten! Lördagen vette sjutton va vi ska hitta på, trodde ett tag att min mamma skulle komma hit men hon är förkyld så de går juh tyvärr inte. Får se va som händer och fötter... 

Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag och en mysig kväll!

Xo Xo


Nöff nöff

Nöff nöff, idag vaccinerades jag. De gjorde inte alls ont (själva siticket alltså) men nu känns de lite i armen, men inte allf för illa, skönt!
De va kaos på bvc, de va kö till hissarna upp till våningen. Vissa föräldrar va helt galna. Men nu är de över, hoppas de inte blir samma kaos när Adina ska vaccineras, de blir efter jul då hon är 6 månader!

Vi träffade prästen idag, en ung tjej ca 30 (såg inte alls ut som en präst, inte för att dom har ett speciellt sätt dom måste/ska se ut som men ändå, skulle aldrig ha gissat att hon va präst om jag fick gissa). Super trevlig verkade hon vara! Ser verkligen fram emot dopet nu. Själva fikasalen va ganska liten, men de blir nog inga problem att få in alla gästerna! Kyrksalen va annorlunda, fin men annorlunda. Ni som kommer får se då och ni andra får se de på bild efter dopet!


De är med blandade känslor hon mummsar i sig maten! Men nu äter hon med god aptit iallafall!

Nu ska jag gå och lägga mej, är helt slut i kroppen.

Xo Xo


Underbar dag

Underbar dag har jag haft idag! Tagit de lungt och skönt, varit till Skärholmen och handlat lite, promenerat, lagat mat och nu sitter jag har och latar mej i soffan!
Imorgon ska jag träffa några mammor från mamma gruppen, de ska bli trevligt.
På onsdag är de inte bara sprutan som gäller, utan kl 16 ska vi träffa prästen som ska döpa Adina. De ser jag fram emot, är så otroligt nyfiken på hur fika lokalen ser ut och hur många den rymmer. De är ganska många som kommer på dopet, så jag hoppas verkligen att alla får plats utan att de blir allt för trångt!
Längtar lite till dopet, de ska bli kul att träffa alla! Plus att den helgen får man jul pynta! Jippi!!!
Min underbara vän Maria och hennes son kommer hit redan på fredagen och ska sova kvar här, de ska bli så mysigt att få umgås, hoppas jag inte e för stressad bara... Hennes son Ville är jordens sötaste Ville, tänk att jag aldrig fått träffa honom. Längtar så mkt!

Nu ska jag fortsätta att lata mej och ta fram lite godis! Några After eigth skulle inte sitta helt fel!

Ha en mysig kväll!

Xo Xo



Ny vecka

Ny vecka, nya tag, nya möjligheter!
Såg på vädret att hela veckan ska vara lika grå, men de är juh trotts allt svensk höst, borde vara vinter om man frågar mej.

I helgen hade vi min bror och hans fru på besök, de va trevligt. Åt god mat, kollade på en bra film och åt massor med lösgodis! När grabbarna gått för att jobba natt så snackades de massa tjej snack! Mysigt tycker jag att de va.
Igår va vi till Adinas framor och tog de lungt. Blev bjuden på god mat, (som alltid hos Delia :D) nybakdade bullar och nybakat bröd!

Idag blir de en lugn dag, fick punka på bilden igår när min sambo skulle parkera (tur de så att de inte va mitt på E4:an) Så någon bilfärd blir de inte idag iaf. De är så typiskt, när man bestämmt sig för att spara/snåla ja, då kommer de massor med oväntade utgifter. Se liavi!!

Ska nog träffa grannen och ta en promenad tillsammans idag, de ser jag fram emot!

På onsdag är de dax för mej och min sambo att ta vaccin mot svininfluensan. Är lite nervös, men vet inte riktigt för vad jag är nervös emot igentligen. Förmodligen för sprutan (jag är så löjligt spruträdd) och smärtan i armen alla snackar om och tänk så blir jag sjuk, hur ska jag klara av att då ta hand om Adina om jag ligger sänkt med feber?
Allarligt, vad händer då? Får min sambo stanna hemma då och ta hand om Adina? Hur gör man då? Någon som vet? Eller är de bara att gilla läget?
Jag vet att om man blir sjukskriven (vilket man inte blir av feber) då kan juh den andra partnen ta ut föräldrar dagar och vara hemma. Men om den föräldern som redan är hemma blir säg magsjuk, hur gör man då?
Med försäkringskassan alltså?




Nej nu ska jag lägga lilltösen! Hoppas ni alla får en underbar måndag, de ska vi ha!

Xo Xo


-Vill du ha en

-Vill du ha en varm macka älskling?
-Ja, tack!
-Hmm, varm macka eller toast?
-Toast gärna.
-Vill du ha något till?
-Ja, kanske lite ketchup..
-Okey.



Så detta va de gick fick till kvällsmys, tack älskling! Du är bäst!!

Ha en mysig kväll allihopa!

Xo Xo


Ett nytt försök

Ett nytt försök till att göra ett läsbart inlägg! Ha ha ha, de va verkligen svårt att läsa de förra.

Idag skulle vi ha åkt till Tumba för att trffa Anette och Max, men Adina sov så dålig i natt så jag fick ställa in de, tyvärr. Va för trött helt enkelt. Tänk va för lite sömn kan göra med en människa. De är så skönt att jag vet att Anett förstår mej, hon har juh fyra egna barn. Så skönt att slippa vara orolig att hon skulle ta illa upp. 
Men vi tog de lungt hela dagen fram till ett då träffade jag Stina och hennes son Frans (grannen från mammagruppen). Vi gick på en riktigt låång promenad, så lång att mina ben värker nu. Vi va ut i två timmar och traskade snabbt! Så skönt och riktigt trevlig hade vi! Hon är super trevlig! Vi ska träffas igen på måndag.

Väl hemma så fixade jag middagen, trodde att Adinas farmor skulle komma hit på middag men så blev de inte tyvärr. Ska kanske träffa henne i helgen ist.
De är så synd (ibland) att Adina somnar så tidigt, för när gäster kommer hit efter jobbet så är de nästan läggdax för henne. Hon börjar bli trött och skinkig redan vid fem sen vid sex sover hon oftast iaf. De är sällan hon är vaken längre än 19. Men de händer ibland om hon sovit sent på dagen eller för länge under dagen. Men som sagt de sker sällan.


En glad tjej på sin nya filt som tia Delia sytt till henne, Tack Delia!!

Vi provade gröt idag igen, men de är inte så poppis. Men jag ger mej inte. Hon ska äta gröt på kvällen så hon står sej under natten, längre än vad hon gör på bröstmjölk iaf. Men funkar de inte om några dagar (att hon äter med lite mer aptit) så ska jag pröva med nån fruktgröt. Men jag håller tummarna. Skam den som ger sig!
Majsen slank ner med god aptit idag iaf, så de är juh framsteg!

Nu har jag börjat jobba på att hon ska lära sig sitta, Hos satt själv ganska länge idag. Hade helt glömt bort att man ska öva på de oxå. De va igår på mamma gruppen som de kom på tal. Vissa barn satt super länge och va helt nöjda. Man ska inte jämnföra sitt barn med andras men jag hade inte alls tänkt på detta! Så nu är de lära sig sitta som gäller! 




Så glad nästan hela tiden nu för tiden :D


Nu ska jag vara social med mannen i mitt liv! 

Ha en mysig kväll!! 

Xo Xo
 



Fattar

Fattar inte hur jag lyckades göra texten sådär... hmm. De är andra gången jag tryckt ner control och sen kommit åt någon annan tangent. Har ingen aning om vilken... Sorry. Hoppas de gick att läsa ändå!!
Hmm, skulle kunna ha skyllt på Adina, men... :P

Xo Xo


Ett litet inlägg

Ett litet inlägg innan de blir vågrätt läge i sängen!
 
Vi va till barnmorskan igår och nu väger Adina 5830g och är 62 cm lång! Tänkt så nära jag va på gissningen!!
Igår började vi ge majs som sakprov, de gillade hon lite iaf. Idag provade vi gröt. De va väl lite för sent just ikväll att ge henne den, men imorgon ska jag försöka innan hon blir allt för trött och grining. Hon verkade gilla de iaf! Om de inte funkar så får de bli gröt med banan i. Vill helst inte börja med frukt än, då risken att hon inte kommer gilla "vanlig" man miskar (frukt är de juh socker i) Men va gör man inte för dom små liven?

Vi va på mammagrupp idag, de va super trevligt. Man får massor med tips och knep. De är ganska många trevliga mammor där oxå. Självklart finns de juh knäppgökar oxå. Jag kan, jag vet, jag jag jag. Dom verkar man juh aldrig komma undan! Träffade en mamma som bor i huset framför oss, hon och jag ska börja promenera tillsammans, de ser jag fram emot!

Mamma livet börjar rulla på nu, man har blivit varm i kläderna, lärt känna Adina och hur man ska göra för att vara henne till lags. De känns så skönt! Trivs med att vara mamma nu, men de tog sin lilla tid. Har så klart gillat de nån månad, men dom två första månaderna va sååå jobbiga. Hon skerk juh bara, va sällan nöjd. Man va så nervös, stressad och sliten. Men som sagt nu har jag blivit varm i kläderna och gillar detta liv!
De är tur att man inte fattar va alla menar när dom förklarar hur de är med första barnet säger jag juh bara!! :D
Förstår även dom som säger att de är mycket lättare med adra barnet! Nästan så man längtar lite. Man måste känna sig så mycket mer avslappnad då.

Nu ska jag nog gå och lägga mej, är lite trött och sliten, Adina har fått för sig att vakna vid 5 på morgonen nu för tiden. Men de är ändå helt oki, när hon vaknar så går vi ut till soffan och lägger oss där efter ett tag så somnar hon om (även jag så klart :P) Super skönt! Men sammanhängade sömn är så mycket bättre och skönare än nån timme här och där.


"Inte störa mitt i maten med kameran mamma..."

Sov så gott allisammans!!

Xo Xo


En riktigt

En riktigt grå tisdag, alla dagar nu den senaste tiden har varit gråa. Synd tycker jag, solen gör en så otrolig skillnad hos alla människor (kanske inte alla men de flesta iaf) Längtar efter lite solsken här i kylan!

Har som ni läst varit i Uppsala, först i lördags och söndags morse va vi hos mamma och Tobbe, sen traskade vi över till Delia. Hade super mysigt! Delia bjöd på super god lunch (köttfärsbiffat med ungs grönsaker) sen blev de juh så att renoveringen i köket som grabbarna höll på med tog lite längre tid än väntat, så vi blev kvar i Uppsala en natt till! Så de blev en god middag där oxå! Tack för allt!

Måste bara passa på att tacka mamma, i måndags när jag vaknade för andra gången (vid halv åtta ca, hade varit vaken sen straxt innan fem) så va jag så kaffe sugen. Delias kaffe va slut, så jag ringde till mamma och fråga om hon kanske kunde komma förbi med en kopp kaffe. De gjorde hon, de va den godaste koppen på jätte läänge! Tack tack!

Detta innebär att vi inte fick fira farsdag i söndags. Men vi hade farsdag igår med paket, bakelser, ljus och lite mys! Grattis i efterskott på farsdag älskling, du är världens bästa pappa! Älskar dej!
Köket blev super fint, ska ta bilder och lägga upp senare, har inte hunnit än. Ni är så duktiga grabbar!!

Idag skulle jag behöva göra så mycket, städa, tvätta, handla, ringa och fixa m.m. Ja, listan är lång, men jag orkar inte. Jag känner mej förkyld igen, hoppas de går över snabbt! Ska/måste fixa tvätt tid idag, har snart inga rena  kläder (eller jo, massor men inga som passar denna, överviktiga gravid kropp *suck*)

Idag har vi tid hos bvc, ska vägas och mätas, de ska bli spännande och se hur mkt hon väger nu! Sist vägde hon 5350g och de va nästan en månad sen precis. Så jag gissar på att hon nu väger 5800g. Va tror du? 

Ska börja fixa och dona nu, hoppas ni får en bra dag! Ska lägga upp bilder lite senare! 

Xo Xo
 


Ska snart lägga

Ska snart lägga mej, men jag måste juh bjuda på nån bild först!!





Sov så gott!

Xo Xo


Är i Uppsala

Är i Uppsala hos mamma och Tobias. De är så grått ute så de känns så mycket senare än va de är. Konstig känsla när man tror klockan är typ sju och hon bara är tre!
Har precis ätit en god middag/lunch och sen drack vi kaffe till de så mummsade vi i oss pepparkakor med mögelost och sylt! Mumms!
Saknar min underbara sambo super mycket.
Imorgon blir de lunch med Delia, de ser jag fram emot! Att få umgås med henne och få träffa Crusse. Myspys!

Nu ska jag vara social här!

Hoppas att ni alla får en mysig lördags kväll!

Xo Xo


Kollar på Idol

Kollar på Idol i brist på annat att titta på en fredags kväll. Har alla kanaler inbakad i hyran, så ingen box med andra ord. Men av någon konstig anledning så funkar ingen annan kanal än ettan, tvåan, fyran och svt 24. Vi har konstaterat att vi inte har råd att köpa en boxer. Så vi får nöja oss med dessa fyra kanaler ett tag till iaf. Till efter resan i januari! Längtar så, de ska bli så häftigt att få komma till New York!

Idag har vi varit till Kungen Kurva och handlat lite, eller ja, mycket. Har handlat massor med jul pynt. Så kul och mysigt! Längtar tills vi får pynta här hemma!
De blev inget jobb för mej idag, vill inte ha Adina i en skola nu med tanke på svininfluensan och den vanliga influensan. Tyvärr, hade behövt pengarna, men dotterns säkerhet går före allt.

Imorgon ska jag nog till Uppsala, ska kolla så att mamma inte är förkyld och/eller sjuk först, som sagt Adina får inte bli smittad. De är inte så att jag är en hönsmamma (än iaf) men de är så onödigt att utsätta henne för något som hon inte kan bekämpa med egen kraft.
Ska förmodligen träffa Dominika imorgon en sväng på morgonen för att äntligen promenera, hon har varit i Polen i lite mer än en veckan och jag kan väl erkänna att jag inte varit ute och gått alls nu när hon inte varit hemma. Så de ska bli sååå skönt att gå ut en lång promenad och trevligt att träffas!

Nu ska jag vara lite social med min underbara sambo innan han ska iväg och jobba natt.

Sov så gott!

Xo Xo


Min mamma

Min mamma Katarina, skulle vilja tillängna detta inlägg till henne!
Älskar dej mamma, längtar tills på söndag då vi kan mysa hela dagen lång. Du är den bästa mamman i världen för mej. Tack för allt du gett mej, allt du gjort för mej och tack för allt du gör för mej!



Ha en bra dag allihopa!

Xo Xo


Måste juh bara

Måste juh bara visa er:


mmm, morot!


Mmm, choklad!


En glad och nöjd tjej!



Ha ha ha, de trodde ni va?! Nej, de är inte choklad, de är katrinplommon´s puré!!

Nej, nu ska jag fixa inför kvällens middag som blir köttfärslimpa med kokt potatis, brunsås och broccoli!

Xo Xo


Har haft min

Har haft min vän Hanna på besök. Hon kom igår vid lunchtid och åkte hem till Åland imorse, hade de super trevligt, igår gick vi på köpcentrummet i Liljeholmen, Hanna hittade ett par super fina skor bland annat. Sen hem för att laga middag, de är inte de lättaste med Adina vissa dagar. 
Men mätta blev vi till slut. Sen snackade vi en massa skit och kollade på film! (tv är juh värdelöst nu utan alla kanaler...) Tack för att du kom Hanna, har haft så mysigt med dej!

Adina har varit super grinig, gnällig och skrikig den senaste veckan, hon är trög i magen och de kliar i hennes mun. De är inte lätt att vara liten. Inte heller när man är mamma till en dam som nästan aldrig är nöjd, vad gör man när man inte kan hjälpa till?!? Måste hålla humöret uppe, måste ha tålamod.

Idag snöade de när vi gick upp och de snöar fortfarande, som tur är så smälter de när de når marken.
Idag blir de änu en slö/slapp dag, orkar inte hitta på nått. Ska försöka få lägenheten att se någorlunda fräsch ut och sen tvätta lite oxå!


Hanna!!


Så här ser de ut utanför mitt fönster just nu, burrr!


Hoppas att ni får en underbar dag, de ska jag ha!

Xo Xo


Lite från helgen

Lite från helgen som varit!


Den dubbelhakan säger jag bara!!


Adina med abuela Delia


Min moster Helena och smörgåstårtan!!


Mamma och min kusin Madde :D


Moster Ulrika och mormor

Alla andra bilder blev konstiga, så detta är de som blev bra!

Idag har vi bara latat oss igen, börjar bli mycke lathet nu för min dej, måste ut och röra på mej. Imorgon får de bli en lång promenad iaf.
På onsdag kommer min vän Hanna hit från Åland och ska stanna tills på torsdag, de ska bli så mysigt att få umgås med henne, de va hur längesen som helst vi träffades och riktigt umgicks.
Sen på fredag ska vi till Uppsala, jag ska jobba hos mamma. Min underbara sambo ska hålla sig i krokarna med Adina, ska bli spännande och se hur de blir. Blir nervös bara jag tänker på att jag ska vara ifrån henne. Men de kommer gå så bra, jag är inte nervös över hur hon ska ha de (för hon kommer ha de underbart bra med sin underbara pappa) mer för hur jag tar de att vara ifrån henne. Har inte varit ifrån henne länge eller mycket alls. När jag går till affären är jag alltid lika stressad; tänkt om hon skriker nu...! Men men, livets gång!
Sen på fredagen efter jobbet så ska vi plocka upp min kära vän Delia, hon ska med oss hem och umgås! Vi träffade henne lite snabbt i lördags och lämnade av Crusse hos henne, jag trodde inte att jag skulle sakna honom så mycket som jag gör. Lilla Crussiluss!!





Så på fredag kommer han hem igen! Ska bli mysigt att få hem honom, han förtjänar att få vara med Delia, där har han hela hennes uppmärksamhet för sig själv, plus lite till :D

Juste höll på att glömma de viktigaste som hänt idag: Vi ska åka till New York i januari!!!  Ska bli så otroligt kul! Efter nån timme efter vi bokat biljetten så kom jag på att de finns juh KFC där! Yeeess! Åhh va gott de ska bli, börjar nästan att dreggla när jag tänker på de...

Nu ska jag gå till köket och gör toast till mej och älsklingen.

Ha en bra kväll allihopa!

Xo Xo




Vilken sjuk söndag

Vilken sjuk söndag, jag mår inte alls bra. De är bara att bita ihop, bättre måste man juh bli snart iaf! Tackar för alvedon, nässpray och halstabletter just nu.
Igår va vi på två kalas, först hos Adinas farmor Delia, där hade vi super mysigt som alltid! Sen till min lillebror som fyllde 20 igår! Grattis till er båda!!
Hos herr & fru Willind bjöds de på en så otroligt god smörgåstårta och massa glass! IsaDora harde gjort den (tåratn alltså) helt själv och de va första gången, super bra gjort bruden!
Fick även träffa alla mina släktingar, de va länge sen vi alla va samlade, hade så mysigt igår!
Tack alla för igår! Så kul att träffas!

Bilderna kommer imorgon eller senare.
Ha en mysig söndag allihopa!

Nu ska jag kolla på den nya disney rullen ´Up´

Xo Xo


RSS 2.0