Underbara sol

Undebara sol, åh va härligt de e med sol! Tänk vad stor skilland de gör att vakna upp när solen skiner än när de regnar och är grått ute. Helt otroligt! Just nu sitter jag ute på balkongen och äter frukost, har aldrig varit en frukost människa förut men nu är jag de. Mums! 
Bebisen höll mig vaken inatt, mellan ca 4.30 och 5.30 de va nästan så jag gick upp för att jag va så pigg men jag lyckades somna om igen (kan inte låta bli att tänka på min stackars sambo som vaknar va mitt snarkade, även fast han har öronproppar... Ha ha ha ha, stackarn). 
Tänker mycket på hur de ska vara att ha henne utanför magen, vaken. Helt obegripligt! Jag längar verkligen, hon får gärna komma idag om hon vill, hon är så välkommen så!!!
Idag kommer min tjejkompis Dominika hit igen med sin lilla grabb, ska bli trevligt. Ska äta lunch ihop lite senare, de ser jag fram emot.

Hoppas ni alla får en underbar dag!

Xo Xo


Natti Natti

Natti Natti!
Åh vilken underbar dag jag har haft, har tagit de lungt hela dagen lyssnat på radio, läst tidingar, pratat i telefonen, sovit lite, städat och ätit en underbart god middag med min underbara! De blev grillad kyckling, grillad majskolv och kokt potatis. Åh va gott de va!
Ikväll va det säsongs premiär för allsång på skansen! Jag gillar verkligen allsång, denna sommar ska jag dit någon tisdag och kolla på genrepet sen hem och titta på de på tv. Det är så otroligt mycket folk där just för allsången.
Nej, nu ska jag lägga mej och titta lite på tv, sen bär de av till mitt natt jobb; dra stockar!

Sov gott!!

Xo Xo

Solkräm på

Solkräm på för idag tänker jag pressa i solen, lite iaf!  Vet inte riktigt hur mkt jag orkar sola, men lite iaf! De kan bli så otroligt varmt på våran balkong, kanske slutar med att de blir kallduschar i eftermiddag för min del, vem vet!?
När de kommer till att sola så är jag en sån som gillar att sitta still i ca 5 minuter, sen e de något som kryper i mig eller något som måste göras, så att sitta still i solen mer än 10 minuter e ovanligt, mycket ovanligt för att vara mig!

Idag är de en vecka kvar tills våran lilla bebis är beräknad, åh va jag längtar!
De är så svårt för mej att förstå att de som rör sig i min mage är en liten bebis, en bebis som kommer vara beroende utav sin mamma och sin pappa; vilket är jag och min sambo. Jag blir lite nervös när jag tänker på allt ansvar de innebär, men samtidigt en helt underbar kännsla! Men tänk då hur de e för mannen genom hela graviditeten om jag har svårt att begripa, hur känns de då för honom? Livet är underligt, men helt underbart!

Nu ska jag ladda för en dag på balkongen!!
Ha en underbar dag allihopa!

Xo Xo

Besöket hos barnmorskan

Besöket hos BM gick bra! Hon som jag haft under hela graviditeten är på semester så det sista(förhoppningsvis det sista) besöket var hos en ny barnmorska. En mycket trevlig kvinna. Hon mätte magen, tog blod trycket och lyssnade på hjärtljuden. Allt såg bra ut sa hon så de känns tryggt! Jag frågade henne va hon trodde ang vikten på den lilla i magen, hon trodde att hon e liten, mindre än de normala som e på 3400g. Vilket är vanligt för att nyfödda tjejer brukar vara mindre än nyfödda killar. Sen om hennes beräkning stämmer återstår juh att se, men glad/lättad blev jag iaf!
Åh va jag längtar tills hon kommer, ska bli så underbart mysigt!
 Nu är de bara 8 dagar kvar tills hon är beräknad!
 


Så här ser magen ut idag!

Efter besöket hos BM så träffade jag upp min sambo och hans underbara arbetskamrat! Vi åt på ett grekiskt ställe, super gott va de! Tack för lunchen!!
Nu är jag hemma igen och tvättar. De e alltid lika skönt när tvätten är tvättad! Nu ska jag springa ner och hämta upp den, jag gillar när de får torka i lägenheten, de luktar så gott då!

Ha en fortsatt bra dag!

Xo Xo


Ny vecka!

Ny vecka! Va tiden går fort, men jag kollade på vädret imorse och där säger dom att vädret denna veckan kommer bli bra, jag känner mej lite splittrad när de kommer till fint framför allt varmt väder. Jag är svullen annars i min graviditet, men när de e varm så blir de så mycket värre. MIna krokiga fingar blir att se ut som grillade hotdogs och benen ska vi inte äns prata om. Jag har ett par så kallade foppatofflor (rosa är dom by the way) dom e ganska stora, om inget annat väldigt breda, tom dom blir lite tighta. Ah jag ska inte börja gnälla än iaf! Bara förbereder er på att de kan bli lite gnäll!!!

Igår hade jag Dominika på besök, hon har en son på 2 ½ månad; Vincent heter han. Åh så söt han är! Vi hade riktigt trevligt. Åt lunch, drack kaffe och åt jordgubbar, sen blev de toast på kvällen! Mysig dag blev de!




Nu ska jag göra mej iordning för en bra dag! 
Hoppas ni alla fåren riktigt bra varm dag!!! 

Xo Xo 

Den bästa midsommar

Den bästa midsommar på riktigt länge! Åh va underbart trevligt och roligt vi hade! Alla i släkten var samlade och vi åt gott och firade min moster Ulrika som snart fyller 40 år!!
Här kommer lite bilder som jag lovade:
IsaDora, Jennifer och MormorJennie, Tobias och JohanLiam ville mysa med Crusse!Jennie hjälper mamma Ulrika att öppna presenterna!! Albin och Alfonso!Mamma, Ulrika och MormorJennifer, Tobias, Madde, Albin, Fredrik, Johan och Alfonso bubblar i poolen!Anders, Morfar och Björn spelar poker!Alfonso och MormorIsaDoraJohan

Skriver mer ikväll, ska fixa lunch nu!!

Xo Xo

I bilen på vägen

I bilen på vägen till Dalarna! Ja nu sitter vi i bilen; jag, Alfonso, Johan och IsaDora. Super trevligt! Helt otroligt att man kan ha internet på en bärbar dator i en bil mitt i ingenstans! Dagen teknik är underbar! Men nu måste jag sluta skriva innan jag blir åksjuk! Ha en bra kväll allihopa!! 

Xo Xo

Midsommarfirande

Midsommarfirande i de underbart fina dalarna!  Ska bli så underbart att få åka bort med mina nära och kära samt att få umgås med släkten! Jag vet någon som kommer bli duktigt bortskämd och de e han med som stora bruna ögonen, ögonen som får sten att smälta i solen;
Crusse!


Vi ska vara i Uppsala vid sex tiden och hämta upp min bror Johan och hans festmö IsaDora, sen bär de av till Dalarna, åh de ska bli så mysigt!  
Jag har med mej BB väskan och bilbarnstolen, utifall att bebisen får för sig att komma ut! Nu sitter min kära sambo och monterar upp skötbordet, vi har köpt en som är lätt att flytta med tanke på hur "stor" våran toalett är så vi kan anpassa oss efter vart de känns oki att ha den. Ska ta bild och lägga upp sen!
 Nej nu ska jag fortsätta packa!

Ha en bra dag allihopa!


Xo Xo

Är de solen som skiner

Är de solen som skiner idag igen?!!!! Åh va härligt de är! Älskar solen!
Jag ska gnälla lite iaf, jag e sjuk. halsen är tjock och gör ont och tror jag har lite feber ibland... Stackars mej! Men nej nej, har en man hemma som har semster men han e sjuk, sjukare, sjukast! Stackars lilla älsklingen! Ha ha ha ha!
Nu sitter jag och dricker honungsvatten med massa citron i, istället för mitt morgon kaffe! Vitaminer är bra, och speciellt om man vill bli frisk och frisk vill jag bli. Ska till Dalarna i helgen, underbara dalarna! Min kära moster fyller 40år och passar på att ta dit hela tjocka släkten för en midsommarfest/40 års fest!! De beundrar jag, för jag skulle aldrig klara av att ha en sådan stor fest! (Missförstå mej inte de är en bra släkt vi har! Älskar er alla!) Men hon är bra min underbara moster! Ser super mykcte fram emot att vara hos dom, de är alltid lika mysigt! Ska ta bilder i helgen och lägga upp, tro mej de är de perfekta stället att ha en stor fest på!!! Tack för att jag/vi är bjudna! Älskar dej och din familj!!
Min moster och hennes man!! <3
Underbara moster och hennes underbara man!!


Igår va vi hemma hos svärmor på middag, va gott de va, fick med oss hem till lunch idag så de va juh super snällt!!! Och vi fick massor med barnkläder och en super söt filt, vit med; ROSA HJÄRTAN!!! (för er som inte riktigt känner mej så är rosa och hjärtan något som smyckar mycket i mitt liv, mitt bröllop kommer vara ROSA med mycket HÄRTAN!!) Tack svärmor!!! Vi kollade på säsongens sista Desperate, åhhhh va bra avsnitt de va! Spännande, spännande!

Ha en bra kväll allihopa!

Xo Xo

Bebisen

Bebisen i min mage, börjar bli för stor för att vara i min mage. De känns som att hon försöker ta sig ut genom mina revben. Hon sträcker på sig, och de går lixom inte rikigt att sträcka på sig därinne. Det gör inte riktigt ont, men de känns konstigt. De är en märklig kännsla att ha en bebis i magen, de går inte riktigt att förklara för någon som inte varit med om det själv och vet exakt vad man pratar om. Men de e underbart. Konstigt, annorlunda men underbart.

Kan inte för mitt liv begripa att idag är de exakt två veckor kvar tills att hon är planerad att komma ut (30/6)! Jag undrar när hon kommer komma ut, de är spännande.
För några veckor sedan va jag riktigt nervös inför förlossningen, men nu är jag inte de längre. Vet inte vaför men jag har nog insett att hur mkt jag än bönar, ber och gråter så kommer jag inte komma undan en förlossning. Jag är varken den fösta som ska gå igenom en och inte den sista heller, plus att de finns många kvinnor  som har fler barn än en. Så, så farligt kan de juh inte vara?!! Eller?

Nä, nu ska jag göra mej iordning för att åka hem till svärmor på middag!

Xo Xo

Solen skiner!

Solen skiner! Äntligen är den här, kollade på SMHI och de va inte länge solen skulle vara framme, men huvudsaken är att när jag vaknade imorse så sken skolen!! Underbart!
Jag ska börja med att förklara mitt inlägg igår ang bröllopsfetsen och den paralell jag drog mellan festen och reklamen. Reklamen slutar juh tragiskt, de jag menade var mer hur alkoholen påverkar en fest överhuvudtaget. De va verkligen inte i en negativ form som jag drog den paralellen. Festen va underbar och rolig inget annat än så!!! Så förlåt om någon läst och missupfattat mej.

Idag har jag haft semester i exakt två veckor, de e underligt hur fort tiden går.
Idag har jag och min sambo varit sambo´s i exakt ett år. De är inte illa va?! Va ett år går fort, då bodde han i en liten etta på 31 kvadratmeter, med ett litet kokvrå. Super mysig lägnehet, den gillade jag verkligen. Så de va där, i den lilla ettan som vårat gemensamma liv började! Låter lite romantiskt, ja det är de oxå. Nu när vi bor här i en lägenhet på 53 kvadratmetar så kan jag inte begripa hur vi fick plats i ettan. Och i den lägenheten hade vi en 120cm säng, det va riktigt mysigt tills jag började växa på bedden, nu har vi en 180cm säng och jag vaknade senast igår av att jag "rullat" mej över till "hans" sida. Inte nog med att han sover med öronproppar nu för tiden, men nu måste han vara på sin vakt så han inte blir knuffad över kanten. Ha ha ha. Stackarn.

Jag funderar på vad jag ska hitta på idag, mer än att städa. Nå, något lär man juh hitta på iaf!
Ha en bra dag!

Då va de början på en ny vecka

Då va de början på en ny vecka nämligen midsommarveckan!!
Va tiden går fort, helt otroligt.
Va juh på bröllop i lördags i Börjekyrka, super fin vigsel och en riktigt trevlig fest på de. Bruden måste jag få säga va bedårande vacker. Hade riktigt trevligt, de va lite stelt(alla va nyktra) till en början på middagen men när alla fått i sig nått glas vin så släppte de! Har ni sett den reklamen där dom är på bröllop och alla sitter fint och e lite allmänt blyga, sen juh mer alkohol alla får i sig så juh mer festar alla loss?! (dom sjunger under hela reklamen: tjohopp slå klackarna i tacket ...) Ah jag älskar den reklamen, iaf och så ungefär va de i lördags! Riktigt kul! (jag va juh nykter såklart, få inte för er något annat) Grattis Marcus och Moa och tack för att vi fick komma och dela eran speciella dag med er!!!




Ja, nu strular datorn så jag får inte fram några mer kort, tyvärr.

Vi sov hemma hos min mamma och Tobias (min yngsta lillebror, då menar jag inte minsta :P) på natten från lördag till söndag, de va mysigt, fick en riktig frukost buffé på söndags morgonen och sen till lunch bjöd hon på köttfärslimpa och kokt potatis *mums* Tack Mamma! Fick även träffa min moster Helena och hennes två söta döttrar Isabella och Madelene.
Johan, min lillebror (min älsta lillebror, då menar jag inte största:P) och hans festmö va så snälla och hämtade mej i lördags kväll i ingemansland, tack så jätte mkt för de. Är verkligen tacksam!

Idag e jag sjuk, stackars mej. Man känner sig verkligen klen när man har feber, orken finns lixom inte riktigt, har druckit lite honungs vatten med citron i hopp om att vitaminerna ska göra mej piggare iaf.
Hmm och måste juh bara få berätta/förklara. Jag har inte bara feber utan oxå riktigt ont i halsen, när snarkandes människor har ont i halsen va händer då?! Jo de ska jag för dej min vän berätta; man snarkar mer. Mycker mer. Säger bara en sak, min stackars sambo har inte fått sova mkt inatt. De fösta han sa imorse när jag vakade va: de här funkar inte Ehlin, jag måste köpa öronproppar... Förlåt mej älskling. Stackars honom,de e juh nästan så illa att jag ont i halsen utav allt snarkandes (stackars mej va?!)... Älskar dej.

Nä nu ska jag sova en sväng sen är de dax för att ringa min underbara vän Maria, de va ett tag sen jag hörde hennes ljuva stämma.

Ha en underbar dag allihopa!

Xo Xo

God Morgon

God morgon!!!

Vaknade vid halv tio imorse, gissa om jag blev snopen, de va inte igår man sov så länge! Idag ska vi på bröllop i Uppsala, i Börjekyrka, ska bli mysigt, synd bara att vädret inte är de bästa för dom. Men de sägs juh att när de regnar på ett bröllop betyder de tur. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. 
Nu ska jag äta lite frukost och bara ta de lungt!
Ha en bra dag allihopa!

Xo Xo


Nu är de slut på veckan

Nu är de slut på veckan, nu e det dax för fredags myyys. Ja nu är de fredag, för mej blandas dagarna ihop och likaså alla datum. Och att hålla koll på vilken vecka de e är för mej nästintill omöjligt, har fullt upp med att hålla koll på vilken graviditetsvecka jag är i! Nu har jag haft semester i en och en halv vecka, jag har så tråkigt. Va ska man hitta på? Vädret är så tråkigt, men hade de varit för varm så hade jag gnällt över de me! Nä nu får de vara slut på allt gnällande från min sida! Jag har bara ca 3 veckor kvar tills att vårat lilla mirakel kommer till världen! Är så spänd, förväntansfull och otroligt nervös, en härlig och mycket underlig mix! Har just gått igenom mina bilder på magen: här kommer några i storleksordning:
Vecka 18
v 18
v 20
v 20

v 23
v 26
v 26
v 28
v 28
v 33
v 33
v 35
v 35
v 38
v 38

Ah häftigt e de juh att se skillnaden.
Har fortfarande svårt att begripa att de är en bebis i min mage. varje dag när hennes pappa kommer hem från jobbet och bröjar prata med mej så börjar hon rör på sig! De är inte bara jag som saknar honom och blir glad när han kommer hem på kvällarna/eftemiddaranra!
Och snart e hon här!

Xo Xo

Äntligen lite sol

Äntligen lite sol som skiner ute! Va glad jag blir!
I morse va jag till barnmorskan, de tog emot att sätta alarmet på mobilen, har blivit så van vid att sova tills de e dax för min sambo att vakna. Så tidigt va de inte jag gick upp, de va kl 7.00.  
Allt gick bra hon BM, hon kollade blodtrycket; 115/55 lågt men bra, mätte magen och konstaterade att nu är lilla bebisen i magen fixerad. Vilket innebär att hon ligger redo för att; ja så småningom komma ut. Och sist men inte minst så va de dax för den sista vägningen, blev helt kallsvettig, men sen sist jag vägde mej (en månad sen) har jag bara gått upp ett kilo. Skönt!

Sen bar de hem igen, sov ett tag (e så otroligt trött hela tiden). Sen skulle jag sätta mej vid datorn, och när jag säger datorn så menar jag internet. De finns juh inget att göra på själva datorn utan internet, eller?!?? 
Till min fasa så fungerade inte internet, jag drar ut alla sladdar, startar om, stänger av och på, av och på igen och vad händer?? INGET!!! Jag blir helt galen.
(ska även för er som inte varit hemma hos oss berätta att där vi bor söder om Stockholm (ca 15 min från t-centralen,alltså inte landet iaf) har vi inten teckning i mobilen. Om jag ställer min mobil i köksfönstret och låter den stå där har jag teckning men att svara på sms går knappt och att svara när de ringer är alltid en chansning. (jag har 3 som operatör och dom gör inget för att åtgärda mitt problem)  
Och vår hemtelefoni är IP-telefoni så när internet inte fukar så funkar inte hemtelefonen. Så att ringa och skälla på någon hos Bredbandsbolaget blir svårt, men jag hittar min sambos mobil hemma så jag ringer till dom stackrarna på teknisksuport.... he he he, jag började samtalet med; Hejsan, Ehlin heter jag och jag börjar med att be om ursäkt, men jag e galen, förklarar mitt problem. Vad hade jag förväntat mej? Att dom skulle skicka hit någon som skulle fixa de på en gång? Eller att dom skulle trolla, abrakadabra simsallabim... Ahh nu fungerar de iaf! Tack och lov!!! Herregud va hormonerna kan ställa till de för mej/andra ibland he he he he!

Nä, nu ska jag ner till tvättstugan och hämta upp den sista tvätten, dricka upp mitt kaffe, sen har jag en söt liten hund som måste rastas. Sen e de matlagning som ska göras! Hmm vad ska man hitta på för gott idag då?! De lutar åt att göra köttfärsbiffar med kokt potatis! *mums*

Xo Xo 



För de regnar här i Stockholm idag....

För de regnar här i Stocholm idag, du har de säkert bättre än jag, känner ni igen texten, en gammal låt av Carola! Ha ha ha. Jag älskade den låten när jag va liten/mindre!

Va kul med alla kommentarer, Tack!

Igår va vi och handla i kungen kurva, Ikea först för att hitta en himmelsäng till spjälsängen, men de fanns ingen. Så de blev en lite annat ist, som serevtter, galgar och matlådor. Sen till rusta, där har dom billga saker som tex diskmaskinsmedel, disktrasor osv! Sen citycross, mat mat mat, men där får man mkt mat för pengarna iaf. Ah nog om va vi handlade men dit jag vill komma är; som jag skrev igår så e de mkt hormoner i min nu stora kropp. Men jag lyckades inte bli arg en ända gång på hela shopping turen!!! De ni, min sambo va lite nervös innan vi skulle in och storhandla på citycross, så han bad mej snällt och vänligt att ta en grill korv innan vi gick in men jag vägrade,(vi hade juh redan tagit oss en korv på Ikea) Hi hi hi, jag e ganska stolt över mej själv, betyder detta att jag lärt mej leva med hormonerna lr att korven på ikea gjorde susen? Ha ha ha!

Idag som ni läste så regnar de, tråkigt. Men jag ska till Tumba, ska träffa en arbets kompis som oxå är gravid, hon är planerad tills på fredag, de ni!! Inte nog med de, de är hennes fjärde barn!! En super snäll tjej e de, så de ska bli rikigt trevligt! Ska ta lite bilder som jag kan lägga ut sen! Ha en underbar dag allihopa!!

Xo Xo

Hmm...

Hmm har så tråkigt. De e tråkigt att sitta hemma själv hela dagarna och bara vänta, vänta på att min sambo ska komma hem och på att våran lilla ärta ska komma ut! (hon kallas ärtan för att vi fick se henne fösta gången i vecka 7, då va hon liten som en ärta och hade ett hjärta som bultade för fullt!)
Kommer nog att använda bloggen mer lr mindre som en dagbok, dela lite känslor, tankar och funderingar och skirva en hel del ointresant vetande oxå!

Ni vet hon i reklamen som blir så arg när hennes strumpbyxor går sönder, eller hon som har så mkt hormoner så man vill fly när man hör henne när man kommer in i affären. Ja, hon som bara gnäller och skriker? Vill bara informera om att de e jag!! Jag är så full av elaka hormoner, i början av graviditeten så grinade jag hejdlöst, hulkade, fick andningssvårigheter. Men de gick  över (mer lr mindre) efter ett tag, sen blev jag hon, hon som är ett monster. Skriker och säger elaka saker utan någon anledning alls. Men jag e bara elak mot han som jag älskar mest, han som är mitt allt, (han som iof är en stor anledning till varför jag e gravid :P) han som jag aldrig vill leva utan- Mannen i mitt liv!
Varför blir de så? Och den stora frågan är hur i hela friden står han ut med mej? Jag tycker så synd om honom ibland, som tur är så är han juh den bästa mannen i världen så han står ut (med nöd och neppe). Älskar dej, tack!!
Och för att spö på lite ang graviditetens negativa sidor (som mkt snabbt blir possitiva, riktigt roliga) :
Jag e i normala fall en snarkare, (min morfar och hans fru sov i separata rum när jag va yngre då menar jag på andra sidan huset. Min mormor snarkar oxå otroligt mkt. så jag har de i generna) Men värst e de när man tagit sig ett glas lr två, trodde jag.  Hmm hur ska jag säga de här; min sambo sover brevid den stora snarkandes odjuret. De är så illa att innan jag äns somnat in ordenligt har jag redan börjat snarka. Jag är även hon som har svårt att somna om jag inte somnar på 1 minut. Så kan ni tänka er hur han har de?!!! Stackars honom!! Men lite roligt e de juh. Ang hormonerna så har jag hört att amingshormonerna är värst, hur ska de här sluta??!!!


Ja, akta bebis på väg!!!

Xo xo

Jaha då sitter man här...

Jaha då sitter man här och bloggar. Jag som konstigt nog lovat mej själv att inte börja blogga, men men de e juh för sent nu!!

Idag är de tre veckor kvar tills våran lilla tjej ska komma till oss, de är så spännande. Tycker inte de va länge sen som graviditets testet visade två plus och ni nu sitter jag här ca 7 månader och 20 kg senare (kanske mer har slutat väga mej nu :P!!!!) herregud va tiden går fort. Ska bli så mysigt med en liten bebis i våran lilla familj.
Blir dock kallsvettig när jag tänker på hur hon ska komma ut.
Jag har semster sen en vecka tillbaka och med de roliga vädret man lyckats få så finns de juh inte så mkt mer att göra än att kolla på tv (nästan) heladagarna och då titt som tätt visas de ganska vågade reklam inslag på kvinnor som ligger på en sjukhussäng och skriker av smärta och ångest. Elakt tycker jag att visa dom, jag får gåshud när jag tänker på hur hon ska kunna komma ut, ut från mej. Ajjjj. Nä nog om de nu.

Som sagt så har jag inte mkt att fylla ut mina dagar med så jag förmodar att de blir fler inälgg under en dag!
Nu ska jag gå ut och knalla med doggen *kul i spö regn*


Xo Xo

RSS 2.0