Nu va de ett tag sen

Nu va de ett tag sen jag bloggade, man hinner inte alltid och när jag väl har tid över så går den till så mycket annat! Just nu är vi hos min lillebror Johan och hans fru IsaDora, har varit här i två nätter nu. Har haft de super mysigt måste jag få säga! Helt underbart att få umgås med dom! De var även fösta gången vi sov borta med Adina och de har gått så bra! 
Just nu ligger hon och sover på morbors Johans bröst, så jag passar på att blogga.
Allt funkar så bra med Adina, hon är så söt. De händer nya saker varje dag! Hon är så med, hon tittar och följer efter med blicken, ligger och bara myser ganska långa stunder.
Idag ska vi hem igen. Imoron ska vi kanske handla tvättmaskin, de är verkligen ett måste med småbarn, har jag insett, att försöka passa tvättsutgans tider är mer eller mindre omöjligt när man ska vara själv på dagarna. 
Har inte sladden till min kamera här annars hade jag lagt upp lite bilder, men de får bli imorgon ist! 
Ikväll ska vi göra ett nytt försök i att bada Adina, men denna gång ska min sambo ligga i badkaret med henne och vi ska ha lite varmare vatten, håll tummarna allihopa! 
Juste, jag börjar sakta med säkert få henne att ta nappen nu, de är oxå något som jag inte tänkt på kan vara en svår sak att få dom små livet att göra. Men skam den som ger sig säger jag bara. Ha ha ha! 
Nej nu ska jag passa på att vila en liten stund innan de e dax att leka mjölk maskin!
Nähe... nu vaknade hon, ha ha, så typiskt!

Ta hand om er! 

Xo Xo


Bärselen

Bärselen är min räddning! Adina vägrar sova längre stunder själv, hon trivs bäst på mitt bröst eller sin pappas bröst, vilket är ganska förståligt med tanke på att hon legat i min mage de senaste 9 månaderna. Så jag är överlycklig att vi har denna Babybjörnsele! 
Hon har börjat sova lite mera eller ja längre stunder nu iaf! Vilket är super skönt! 
Idag ska vi till bvc och jag hoppas verkligen barnmorskan håller vad hon lovade, att hon inte skulle lyssna igenom mitt meddelande :S. De ska bli spännande att se hur mycket hon väger nu. Jag tycker att hon blivit så stor!
Hon har fått massa utslag stackarn, de e hormonprickar och värmeutslag. Men de får man väl räkna med när de är så varm som de varit.

I fredags var vi i Uppsala på socialen och skrev på faderskapspapper och papper på att vi ska ha gemensamvårdnad, jag trodde de skulle ta ett tag att prata lite kanske och gå igenom en massa andra saker, men de hela var över på 5 minuter!! Sen gick vi på stan en sväng, sen hem till min mamma! Min sambo hjälpte henne fixa punkan på hennes bil, sen bjöd min underbara mamma på grillning! Mums, de är så gott med grillat! Tack mamma!

I Lördags var vi till Norrtälje hos ett par kompisar, vi hade super trevligt. På eftermiddagen åkte vi lite båt! Grabbarna fiskade, är ganska glad att dom inte fick något napp, dom verkade mereller mindre livrädda för fiskarna! Ha ha ha!
Igår Söndag var en slappdag, jag känner att jag behöver ta de lungt, jag måste stressa ner, jag blir så otroligt lätt stressad. De låter kanske löjligt men bara att planer att åka bil för mej ger mej svettningar. Jag vet inte varför men jag hoppas verkligen att de går över snart annars blir jag knäpp!

Nu ska jag göra mej iordning! De gäller att passa på medans hon sover!!!

Ha en bra dag!!!

Xo Xo

En slapp tisdag.

En slapp tisdag. Att de kan vara så skönt att bara vara ibland! Att inte göra något alls, helt underbart, idag iaf, ibland kan jag klättra på väggarna av trisstess. Men inte idag!
Ifgår kväll hade vi fin besök från Storvreta! De va så underbart trevligt, Annica är helt underbar, en ärlig godtrogen vän! Vi alla satt och prata mest barn eller ja, bara barn! Min underbara sambo fixade middagen som var grillad korv! Sen fixade han fika som vi bar ner till utegården, där satt vi ett tag och bara myste allihopa! Barnen var nog nöjda med att få komma ut.

Samuel, Felicia & Jonathan (bilden togs för några månaders sen)

Snart kommer min sambo hem, han är och hämtar sin halv bror, så Adina ska få träffa sin farbror för fösta gången idag!! De ska bli trevligt!

Idag har Adina sovit betydligt mkt bättre än igår då hon inte sov mer än 30 minuter i sträck på hela dagen. Just nu ligger hon så frifullt på mitt bröst och sussar!

Xo Xo

Svansen mellan benen

Svansen mellan benen känns det som att jag har nu. Ca 5 minuter efter de arga inlägget så ringde jag upp henne och sa väl mer lr mindre va jag tyckte om att hon förstört våran förmiddag och ca 5 minuter efter samtalet så knackade de på dörren och där står barnmorskan som  visade sig vara en super trevlig.... Shit.  Men vi kom överrens om att jag skulle förlåta att hon va sen och hon skulle inte lyssna på meddelandet som jag lämnat. Hoppas att hon gör som hon lovat nu, för jag gillade henne!
Hon gick igenom massa information, sen så var de vägnings dax!!!
Och nu väger Adina 3640g, hon har alltså gått upp 200g sen förra måndagen, vilket känns hur bra som helst!!

Nu ska jag amma klart och sen förbereda lite innan min vän Annica & hennes festman Martin och deras tre barn kommer! Ska bli så kul att få umgås!!

Xo Xo

Är så förbannad just nu

Ä så förbannad just nu så jag tror de ryker ur mina öron. Idag kl 14.00 ska vi få hembesök från bvc, klockan är nu 14.38 och har de kommit någon än? Eller tror ni någon har ringt och sagt något??! Då har en hel jävla förmiddag gått åt helvete bara för att dom inte äns kan höra av sig och avboka. Idioter säger jag bara.

Johan & IsaDora´s bröllop

Här kommer de lite bilder från bröllopet i helgen!


I kyrkan

Utanför kyrkan, alla fick kasta ris eller blåsa sopbubblor på brudparet!!

Allihopa!

Älskar detta kortet!!!

Prinsessan

Min underbara moster!!!

Dansen!!!

Jag låter bilderna tala för sig, de var helt enkelt ett underbart vackert bröllop!!! Tack för att jag/vi fick vara med er på eran stora dag!!!
Älskar er och önskar er all lycka till i livet! Och en underbar bröllopsresa önskar vi er!

Xo Xo

Jaha

Jaha då sover familjen igen då! Så då passar jag på att blogga lite.
Idag blir Adina två veckor, de är helt otroligt va snabbt tiden går, men samtidigt så känns de som att jag inte varit någonting annat än mamma åt henne. De är underligt hur livet fungerar, att man från den ena dagen går och bara är till att den andra dagen vara mamma, inte för att jag känner någon stärre skilland men just att passa upp på henne och bara ta väl hand om henne kommer så naturligt! Vilket självklart är super bra och fantastiskt!
Här om dagen skulle vi bada våran lilla dotter för första gången, jag tänkte mej en lugn och fridfull liten tjej som njöt till fullo, men kolla in våran dotter:

Inte glad
Inge kul alls
Nja lite bättre?!!?
Nå, nu då??
Nähe...
Som dom sa på bb: De är en bestämd liten dam vi har!!!
Sååå ja
Efter en liten stund så blev allt bra igen!!!

Imorgon är de bröllop! Åh de ska bli så kul, underbart, vackert och trevligt!!!
Nu vakna lilltjejen, ha en bra fredags kväll allihopa!!!

Xo Xo

Regna bäst de vill

Regna bäst de vill för min del, de är skönt att de regnar tycker jag! Kl är 09.20 och alla sover, jag har varit vaken att tag nu, börjar bli lite smått rastlös. Jag har ingen ro i kroppen. Känner mej spänd och stressad hela tiden, vad jag än gör så känns de som att jag stressar mej igenom de. Att duscha i lugn och ro finns inte i min värld just nu även fast jag vet att hon sover djupt och att hennes pappa är där utifall hon skulle vakna, men ändå. Stress Stress Stress.
Aja ska inte gnälla mer nu.
Idag kl 12.00 ska vi äta lunch med min underbara bror Johan, hans festmö IsaDora, min mamma och jag tror och hoppas Delia ska med med oxå! Ska bli riktigt trevligt!
Som jag skrivit tidagre ska Johan och IsaDora gifta sig, lördag är den stora dagen!!! Yippi! Ska bli såååå kul!
Kärlek!!!
Älskar er <3

Ha en bra dag!

Xo Xo

Slapp dag

Slapp dag, har haft oss en riktig slapp dag idag, ibland är de så skönt att bara vara och inte göra något speciellt! Har Delia på besök, så vi har bara varit och haft de trevligt idag, jag har hunnit tvätta och städa lite.
Nu sover Adina bra på dagarna, de känns så konstigt att hon sover så pass länge, man blir rastlös! Vet inte riktgt vad man ska hitta på. Samtidigt som de är superskönt! Men när hon sover så pass länge som fyra timmar då börjar jag sakna henne.
Nu ska jag snart äta middag. 

Ha en bra kväll!

Xo Xo

Här kommer lite

Här kommer lite bilder!

Dagen innan (onsdag morgon)
Detta är dagen innan, (ja, mamma jag va en riktig tjockis!!!! :P)
Frukosten
Den godaste frukosten på länge!
Sötnos
Sover så sött!!
Morbor Johan
En stolt morbror Johan håller i Adina för första gången!
Morbror Tobias
En till mycket stolt morbror Tobias!!!
Stolt Mormor
En otroligt stolt Mormor <3
Sötnosen
Miner är roligt att göra!
Faster Delia!!
En stolt Tia Delia!!!
Blommor
Blommor som vi fått av min sambos jobb och från en utav hans vänner! Tack!!!
Blommor
Blommor som vi fick från mitt jobb! Tack!!!
Hungrig
Gluppska jag på våran första lunch ute!!!
Vilken min!
Vilken min, jag har inte skrämmt henne, jag lovar!!! <3
Kärlek <3
Älskar våran underbart söta dotter!!!

Ha en bra dag!!

Xo Xo

Regnväder

Regnväder, de e något mysigt när de regnar ändå. Jag vill helst bara mysa in mej i soffan med något gott att äta på och kolla på en rikigt bra film och helst göra de hela dagen! Men man kan juh inte få allt här i livet.
Igår va vi  och vägde våran lilla tös, nu väger hon 3440g (om jag läste av vågen rätt...) de innebär isf att hon gått upp 200g på en vecka, de e väl bra lr? jag har ingen aning om hur mkt dom små liven ska gå upp i veckan. Så länge hon inte går ner i vikt så e de väl bra. Får inte hembesök från Bvc först på måndag, de e babyboom här i Stockholm så hon kunde inte först då. 
Igår va vi hos farmor och fick äta massor med god mat! Vi  hade de super mysigt hos henne, Adina sov mest. 
I början sov hon nästan inget alls, hon skrek mest dom på BB sa de att " oj de va en tjej med temprament". Hon skrek sig hes flera dagar i rad, jag började bli orolig att de va kolik, men tack gode gud de va de inte!  Förmodligen bara de att mjölken inte va tillräcklig, men nu sover hon. Hon sover super mkt, så ibland blir jag helt nervös och rastlös. Va gör man när bebisen sover så fint?

 

Ska ladda upp mina bilder från min kamera på datorn idag så snart kommer de nya bilder!
Idag kommer en nära vän till mej hit som oxå är Adinas faster! Ska bli trevligt!

Ha en underbar dag allihopa!


Xo Xo

Söndags morgon!

Söndags morgon! Så underbart det är att vakna på morgonen och känna sig helt utvilad!
Alla har tjatat och sagt att: "Passa på att sova nu för de får du inte göra sen förns du e död" Men jag måste få säga att jag sover nog ganska bra iaf!  Är medveten om att de kommer ändras men jag e så nöjd med att mitt lilla hjärta som trotts va alla sagt sover. Jag matar henne två gången på natten byter blöja en gång ibland två ggr. Hon vaknade vid fem och va pigg så då gick vi upp, myste lite sen somna hon om igen! Och nu börjar hon vakna nu e kl 07.50!

Skriver mer sen! Hon har starka lungor... ha ha ha

Xo Xo

Adina Calvo född den 26/6-09

Adian Calvo född den 26/6-09 kl 02.02 hon vägde 3250g och va 48cm lång och är den finaste i världen!
Åh, nu är väntan över, hon är här, äntligen! Jag är så lycklig och så glad!
Ska berätta lite snabbt om själva förlossningen;
Kl 03.00 på natten till torsdagen vaknar jag av att de gör ont i magen, hmm är de värkar eller bara något konstigt jag ätit undrar jag?! Jag inser ganska snabbt att det är värkar!!! Och jag börjar klocka dom, herre min gud de e juh bara fem minuter emellan dom så vid fyra väcker jag min sambo, han blir som en duracell kanin, han packar väskan drar iväg och tankar bilen, går ut med hunden, duschar, vi äter frukost ja allt som brukar ta minst en timme gick på ca 20 minuter, helt otroligt! Vi ringer in till förlossningen i hopp om att höra; Ja men kom in och föd eran dotter smärtfritt!!! Hmm, men nej, de ska vara 3 miuter mellan värkarna och de ska ha pågått i minst en timme... suck. Så vi går en promenad, kollar på en film vilar lite går en promenad till. Sen helt plötsligt så är de 11 miuter mellan värkarna... WHY?! Aja, de e väl bara att gilla läget. Så vid ca 18.00 tiden på kvällen är jag helt slut, de gör juh så ont, ondare än så här kommer de juh inte att göra tröstar jag mej med - pyttsan! Vid 20.30 är de olidligt, så vi ringer in till förlossningen igen, då säger dom att vi får komma in på en kontroll. Så då blir de full fart mot Sös (Södersjukhuset), och vi bli inskriva kl 22.00, halv elva börjar jag med lustgasen. Av någon konstig anledning trodde jag att den skulle "ta bort" smärtan, men de gör den juh inte, den gör en groggy. Den gör inget åt smärtan bara själva situationen. Sen vid tolv halv ett då ber jag om att få epidural, så vid 00.10 får jag den och vid 02.02 kom hon ut!
Den vackraste lilla bebis jag någonsin sett ligger där på mitt nakna bröst, vilken känsla. Jag har min underbara älskade sambo vid min sida och våran dotter på bröstet! Den känslan går inte att beskriva med ord!


Vi blir kvar på förlossningen ända till halv tolv på fredagen på grund av platsbrist på BB, sen får vi komma upp dit till ett rum med två sängar, så mysigt.
Är super nöjd med våran tid på BB!
Sen på söndagen efter middagen åker vi hem, helt underbart att få komma hem!
Nu är våran dotter 8 dagar, hon har börjar komma in i sov och ät rutiner lite någorlunda iaf.
Vi är så otroligt stolta förläldrar till våran Adina!


Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad, men de e lite svårt, men jag ska göra mitt bästa, kanske lägger ut mer kort än vad jag skriver nu i början iallafall!

Xo Xo

RSS 2.0